jasne a dla mnie chodziło o Marsa albo nie o VenusGienio pisze:MadziX napisał/a:
oczywiście o vfr mi chodzi..
mi rowniez chodzilo o VFR
Z cyklu - stacja diagnostyczna
Ale się fajnie zrobiło. MadziX i Gienio, to jest satcja diagnostyczna, KONKRETY PROSIMY, szczegóły dokładne przebiegi, jakich opon używacie, częstotliwość wypadów, czy trasy długie czy krótkie, szybko czy powoli, ulubiony rodzaj kasku, w dzień czy może raczej w nocy, w duecie czy może solo, a może i tak i tak, albo z koszem...Dawać, dawać...
Ocho, już się admin patrzy
i zaraz mnie wywali za OT. Lepiej sam spadam. 
Ocho, już się admin patrzy
- MadziX
- stary wyjadacz

- Imię: Magdalena
- Kontakt:
no dobrze - specjalnie dla Ciebie Sowa :SOWA pisze:Ale się fajnie zrobiło. MadziX i Gienio, to jest satcja diagnostyczna, KONKRETY PROSIMY, szczegóły dokładne przebiegi, jakich opon używacie, częstotliwość wypadów, czy trasy długie czy krótkie, szybko czy powoli, ulubiony rodzaj kasku, w dzień czy może raczej w nocy, w duecie czy może solo, a może i tak i tak, albo z koszem...Dawać, dawać...![]()
Ocho, już się admin patrzyi zaraz mnie wywali za OT. Lepiej sam spadam.
przebieg : umiarkowany
opony : tylko z najwyższej jakości gumy
częstotliwość wypadów : w zależności od pogody, nastroju, kondycji i czy np głowa boli czy nie
preferowane trasy : w zależności od nastroju - albo bardzo szybkie, ostre przeloty albo powolne snucie się czasem nawet godzinami albo i przez cały weekend...
ulubiony rodzaj kasku : może być kolorowy byleby dobrze chronił
pora: nie ma znaczenia
preferowana jazda : w duecie,chociaż jak to mówią :w życiu należy wszystkiego spróbować ( no może PRAWIE wszystkiego)
oczywiście cały czas mowa o vfr
dobra też uciekam zanim dostanę bana