a jak tam z budyniem Dżambo ?

hihihihihiMegan pisze:nieśmiało zapytam....
czy jakaś lalka ma ochotę na kisiel???????????
![]()
![]()
![]()
Megan pisze:Mela muszisz Dżamba zapytać o to osobiście (bo kto go tam wie....hi hi hi)
Olka, normalnie się rozkręciłaś....
Wcale że nie wszyscy, jakaś maślanka wezwała mnie na jakąś degustację i już myję zęby żeby zdążyć na tą 10-tą.Megan pisze:Kochani jesteście cudowni Wszyscy!!!
bez Was wszystkich oszołomy jedne to by się nie udałoMegan pisze:specjal podziękowania dla KAROTKI I JACKO (zwanym również lalką
Ależ Magda, na prawdę nie musisz przepraszać hi hi hiMegan pisze:sorry, za zorganizowanie kolejnego niezapomnianego spotkania
Co Ty gadaszMegan pisze: serdecznie polecam tych foumowiczów
co ty gadaszJacko pisze:Żegnajcie...
Wiedziałem, że mogę na Ciebie liczyćśliniak290 pisze:to podrzucę cipuszki
tjaaaa a świstak siedzi i zawija w sreberko. Łajzo Ty jedna, kocham Cię i już nie będękifer pisze:Co Ty gadasz??!!!!!
Ten po prawej, to jakiś menel, przyszedł i się przysiadł...
Ludzie to tupet mają, tak znanych polityków nagabywać!
Nio, widzisz maślanka-ucz się ucz a nie tylko jakieś komisje mi tu organizujeszdarek79 pisze:Nie każdy bezdomny musi być menelem. Duże mrozy, nie miał się gdzie schronić, poprosił o ciepły posiłek to i dostał, a że trafił na życzliwych ludzi to miał szczęście
był menel to czemu oszołoma miało nie byćŁysolek pisze:ten w kasku to jakiś oszołom
aż się zaczynam bać co za gad tym razem wpadnie Ci do głowy he heŁysolek pisze:Jacuś już szykuje repertuar na kolejne spotkanko "wąż" to już przeszłość
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości