NEGATYWNIE
- SpiNacZ
- zadomowiony
- Imię: Jarek
- województwo: łódzkie
Re: NEGATYWNIE
[*]
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Córa już 6-ty dzień w szpitalu. I doktorzy nie umieją określić terminu wyjścia 

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Wyrazy wspołczucia...wiem co czujesz...
Przed samymi świetami stracilem swojego najwiekszego przyjaciela, ktorego zawsze traktowałem jak brata.
Był moim mentorem.
Wszystko co osiagnalem w ostatnich latach zawdzeczam wlasnie Jemu i nie tylko zawodowo.
Mało jest takich ludzi na świecie.
Dzis sa urodziny jego zony, a 2 dni temu urodzil sie jego syn, na ktorego tak dlugo czekal...
Pochowalismy go w Wigilie, wiec swieta byly fatalne.
Ale zyc trzeba dalej...i kontynowac ich plany.
Przed samymi świetami stracilem swojego najwiekszego przyjaciela, ktorego zawsze traktowałem jak brata.
Był moim mentorem.
Wszystko co osiagnalem w ostatnich latach zawdzeczam wlasnie Jemu i nie tylko zawodowo.
Mało jest takich ludzi na świecie.
Dzis sa urodziny jego zony, a 2 dni temu urodzil sie jego syn, na ktorego tak dlugo czekal...
Pochowalismy go w Wigilie, wiec swieta byly fatalne.
Ale zyc trzeba dalej...i kontynowac ich plany.
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- Hefajstos
- klepacz
- Imię: Maciej
Dzieki za pocieche. Niestety czasu nie da sie cofnąć, trza żyć dalej, mimo tych wszystkich kłód pod nogami.
- Lisu
- zadomowiony
- Imię: Maciej
- województwo: kujawsko-pomorskie
PROŚBA O PRZEKAZANIE 1% PODATKU
"Nasza córka Maja urodziła się z głębokim niedosłuchem, od trzeciego miesiąca życia nosi aparaty słuchowe, które pomimo żmudnej rehabilitacji i pracy specjalistów nie przyniosły oczekiwanego rezultatu. Konieczny stał się zabieg wszczepienia implantu ślimakowego, który pozwoli Mai usłyszeć świat dźwięków. Codzienna rehabilitacja przynosi efekty, dziecko rozwija się mówi, jednak nadal ma problemy z lokalizacją dźwięku, rozumienia mowy w hałasie. Podjęliśmy kroki związane z przeprowadzeniem drugiej operacji wszczepienia implantu ślimakowego-jeszcze wiele przed nami …
Dlatego zwracamy się z gorącą prośbą o przekazanie 1% podatku na dalszą rehabilitację i leczenie."
KRS: 00000337904
FUNDACJA DZIECIOM „ZDAŻYĆ Z POMOCĄ”
W rubryce „Informacje uzupełniające – cel 1% należy wpisać – MAJA LEWANDOWSKA 16197
ps. Maja jest córeczką mojego kuzyna i byłbym bardzo wdzięczny za rozpowszechnienie tej prośby.
"Nasza córka Maja urodziła się z głębokim niedosłuchem, od trzeciego miesiąca życia nosi aparaty słuchowe, które pomimo żmudnej rehabilitacji i pracy specjalistów nie przyniosły oczekiwanego rezultatu. Konieczny stał się zabieg wszczepienia implantu ślimakowego, który pozwoli Mai usłyszeć świat dźwięków. Codzienna rehabilitacja przynosi efekty, dziecko rozwija się mówi, jednak nadal ma problemy z lokalizacją dźwięku, rozumienia mowy w hałasie. Podjęliśmy kroki związane z przeprowadzeniem drugiej operacji wszczepienia implantu ślimakowego-jeszcze wiele przed nami …
Dlatego zwracamy się z gorącą prośbą o przekazanie 1% podatku na dalszą rehabilitację i leczenie."
KRS: 00000337904
FUNDACJA DZIECIOM „ZDAŻYĆ Z POMOCĄ”
W rubryce „Informacje uzupełniające – cel 1% należy wpisać – MAJA LEWANDOWSKA 16197
ps. Maja jest córeczką mojego kuzyna i byłbym bardzo wdzięczny za rozpowszechnienie tej prośby.
- skoch84
- pisarz
- Imię: Staszek
- województwo: wielkopolskie
jedno kanałowe mam już za sobą, w piątek zakładanie plomby i umówić się będzie trzeba na kolejny ząb.
Pocieszenie jest takie, że jak zrobię te dwa to znów będę miał "zdrowy uśmiech"
Pocieszenie jest takie, że jak zrobię te dwa to znów będę miał "zdrowy uśmiech"

Almera N15 GA14DE '98
Honda VFR 750 RC36I '91
Honda VFR 750 RC36I '91
- Zając
- klepacz
- Imię: Dariusz
- województwo: lubelskie
W piątek wyszedłem ze szpitala, miałem artroskopię kolana prawego. Dowiedziałem się trochę smutnej rzeczy, czeka mnie operacja - zerwane wiązadło krzyżowe przednie.
LWL 74HN
- Jacko
- ostry klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Darku nie martw się, nie takie rzeczy robimy w garażudarek79 pisze:czeka mnie operacja - zerwane wiązadło krzyżowe przednie.

sorki ale musiałem
- zalew
- pisarz
- Imię: Andrzej
- województwo: zachodniopomorskie
Jadąc w zeszłą sobotę do Zielonej Góry odpaliłem wycieraczkę przedniej szyby w swoim mieczysławie w202,wycieraczka stanęła w połowie szyby i zamarła...Padła 200km od chaty,super.Wróciłem ją recznie,szmatą wytarłem płyn do spryskiwaczy którego juz nie starła,myślę OK jadę-będzie co będzie.Serce w przełyku i modły o brak deszczu lub innego śniegu.Po powrocie,milion negatywnych przypuszczeń,jednak mimo -15 za oknem oraz garazu bez ogrzewania zabrałem się za demontaz podszybia,kręcenie tymi radosnymi śrubkami jak i ściaganie plastikowych zatrzasków w mrozie itd.No i ok,wyszło nienajgorzej.Nic się nie zatarło ani trybiki nie posypały-odkręciła sie nakrętka na wieloklinie.Lecz...Niedawno musiałem wymienić szybę czołową,bo oczywiscie mega szczęśliwie wylazło mi na myjni rasowe pęknięcie.Stepuję koło tego juz drugi dzień i wychodzi na to ze koleś wymieniając szybę wkleił gumę mechanizmu pod nią..Pięknie.Nijak nie idzie wyjąć,wytnę to pewnie coś znowu sie nakiełbasi.I tak to juz mam z tym samochodem,wczesniej działy się rzeczy równie nieprawdopodobne pechowo.Nie wiem czemu tak sie wyrabia,powoli mimo całego uwielbienia dla komfortu jazdy i lekkości prowadzenia gwiazdy,zastanawiam się czy nie wrócić do hondy w wersji puszkowej...
- dixon
- klepacz
- Imię: rafał
- województwo: mazowieckie
zalew, miałem w201, w123 i w202 i obecnie od 3 lat prawie,jeżdżę hondą, jak dla mnie i wielu innych gwaizd maniaków, dobre i niezniszczalne, mało awaryjne i konkretnie wykonane miśki, skończyły się na modelu w124;)
W202 ujeżdża mój ojciec od kilku lat, a ja do miśka juz raczej nigdy nie wsiądę, no chyba że będzie to w123 lub starsze. Ojciec ma co chwila z w202 coś nie tak, i mimo również jego uwielbienia do miśków, doszedł do wniosku, że już miśka nie kupi. Niestety czasy konkretnie wykonanych, mało skomplikowanych w budowie, mało awaryjnych samochodów już raczej nie wrócą:( tyczy się to również miśków.
W202 ujeżdża mój ojciec od kilku lat, a ja do miśka juz raczej nigdy nie wsiądę, no chyba że będzie to w123 lub starsze. Ojciec ma co chwila z w202 coś nie tak, i mimo również jego uwielbienia do miśków, doszedł do wniosku, że już miśka nie kupi. Niestety czasy konkretnie wykonanych, mało skomplikowanych w budowie, mało awaryjnych samochodów już raczej nie wrócą:( tyczy się to również miśków.
Jest: Honda VFR RC46 '01
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
Yamaha WR250F '08
Yamaha FZR 600 '93
Yamaha XS400 Special '81
Honda Lead 125 '83
Vespa ET4 125 '98
Wfm 125 '61
Ex: VFR RC46 '01, Suzuki DR-Z 400 SM '04, Honda Transalp 650 '04, Awo Simson Tourist '51, MZ ES250 '61, Jawa Perak 250 '52
- zalew
- pisarz
- Imię: Andrzej
- województwo: zachodniopomorskie
Niestety racja..mam go od roku,szukałem długo tej wersji silnikowej jak i wyposazenia W202 2,5TD w budzie sport,po liftowy z 98 roku.I wszystko niby ładnie pięknie,super się jeździ jak to w przypadku mercedesa,lecz..Co rusz jakies niby drobiazgi,lecz strasznie uciązliwe.Jak nie centralny zamek raptem się zatrzaśnie a kluczyk z zapasu pogubi kody,to z kolei tył sie nie otwiera i zamek wylatuje z klapy bagaznika.Az głupio..ile juz wykonałem z nim wręcz akrobatycznych akcji ,łącznie z wchodzeniem po raptem padnięty akumulator przez kanapę do bagaznika to nie zliczę.Szczytem juz było to ze raz musiałem wytłuc szybę boczną zeby go otworzyć bo postanowił się nie wiedzieć czemu zaryglować gdy polazłem otworzyć drzwi do garazu,a kluczyk mechaniczny nie otwierał za chińskiego boga.Elektroniczny jak juz wspomniałem pogubił kody.Wcześniej miałem civicaEG4 z 92 roku D15B2,machnąłem nią grubo ponad 100tkm i jedyne co przez ten czas robiłem to wymiana automatu rozrusznika,szczotek alternatora no i rozrząd na starcie..Honda jak to honda wymagała tylko kontrolowania stanu oleju gdy się trochę kręciło ten sprytny silniczek.Bardzo lubię mercedesa,mam ogromny sentyment jeszcze z dzieciństwa do 190tki którą jezdził wujek,lecz chyba dłuzej juz nerwowo nie podołam.Pech z niewłaściwym wklejeniem szyby tez jest faktem,lecz jednak taki `dowcip` z wycieraczkami nie powinien miec prawa bytu w zadnym samochodzie,co dopiero w mercedesie..Trochę jestem wymęczony tą marką,więc nawet juz szukanie nie zajezdzonej w201 zaczyna mi przechodzić.Zwracam się powoli w kierunku hondy,złego słowa na skośnooką nawet nie umiem powiedzieć choćbym chciał
Popsułem sobie kolano, 2 tygodnie noga w szynie...
Sezon mi się przesuwa
Sezon mi się przesuwa

- slimak
- klepacz
- Imię: Marcin
witam w klubie 2kolana miałem zepsute i w dwóch miałem rekonstrukcję więzadła krzyżowego predniego
ZKL
- kamil grudziadz
- klepacz
- Imię: Kamil
- województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
\adam.ada pisze:wczoraj w godzinach przedpołudniowych zaparkowałem na chwilę w Grudziądzu , blisko Wisły i mostu koło jakiegoś ronda i jak wróciłem lewe drzwi .j.b.n. do środka , podobno jakaś b. młoda pani manewrowała czerwonym Golfem !!!!!!!!!!!!
znajdziemy ją! co za bicz niemyta

1: Suzuki VX 800
2: Honda VFR 750 RC 36/II
3: Honda VFR 800 FI