RC24
- olo
- klepacz

- Imię: Olek
- Kontakt:
RC24
Jest długi majowy weekend, piękna pogoda, z grupką przyaciół wybieramy się na spokojną przejażdżkę po czechach. Ustaliliśmy że po drodze wstąpimy do dużego sklepu motocyklowego w Ostrawie. Podjeżdżamy na miejsce, parkujemy, wymieniamy kilka zdań i jak gdyby nic wchodzimy do środka. A tu zaraz przy wejściu...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 
-
seba_VF750FR
- klepacz

- Kontakt:
- olo
- klepacz

- Imię: Olek
- Kontakt:
Ja pdobnie jak Wy mam mieszane uczucia - z tyłu czy z boku wygląda nieźle ale z przodu... no cóż, o gustach się nie dyskutuje ! Przy maszynie był jakis opis, troche danych technicznych (silnik 90 kw) ale generalnie chwalili się że to taki straszny PROJEKT jakiśtam, ceny nie było, myslę że na razie ma pełnić funkcje reprezentacyjne a kiedyś może...
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 
No to spełnia funkcję, bo dekoruje odlotowo, nie da się przejść i nie zawiesić oka. Mnie z takiej perspektywy się podoba.
[ Dodano: 2007-05-12, 08:01 ]
Ale czy ja dobrze widzę, że on ma przeniesioną chłodnicę nad tylne koło? Czy to dobry pomysł? Wiatrak chyba chodzi bez przerwy, a i tak mieli gorące powietrze.
[ Dodano: 2007-05-12, 08:01 ]
Ale czy ja dobrze widzę, że on ma przeniesioną chłodnicę nad tylne koło? Czy to dobry pomysł? Wiatrak chyba chodzi bez przerwy, a i tak mieli gorące powietrze.
- MadziX
- stary wyjadacz

- Imię: Magdalena
- Kontakt:
kawał roboty ....podziwiam ludzi ,którzy takie rzeczy robią...
dokładnie tak jak pisze Sowa - uroda jest rzeczą gustu...dla mnie było by ok, tylko nie za bardzo rozumiem ideę tej 'nadbudówki ' na zbiorniku - po co to, jak rozwiązane są zegary, wlew paliwa..z wizualnego punktu widzenia ten element mocno szpeci cały projekt..
no i właśnie czy chłodnica zamontowana z tylu zdaje egzamin?
dokładnie tak jak pisze Sowa - uroda jest rzeczą gustu...dla mnie było by ok, tylko nie za bardzo rozumiem ideę tej 'nadbudówki ' na zbiorniku - po co to, jak rozwiązane są zegary, wlew paliwa..z wizualnego punktu widzenia ten element mocno szpeci cały projekt..
no i właśnie czy chłodnica zamontowana z tylu zdaje egzamin?