Ale mam pytanie, jako, że da się zmieniać prędkość i przebieg z mil na km i z km na mile trzymając przycisk select, to czy jest możliwość zmiany wskazań temperatury z fahrenheit na Celsiusza? Oczywiście nie jest to problemem się przyzwyczaić do takiej skali ale pytam z czystej ciekawości bo jeśli jest taka możliwość to po co mieć inną skalę
Zmiana wskazań temperatury
Zmiana wskazań temperatury
Po dłuższych poszukiwaniach w końcu zamieszkała u mnie VFR-ka kupiona od użytkownika tego forum marlubin. Pierwsze jazdy odbyte, pełna satysfakcja z zakupu i zadowolenie, teraz sobie ładnie zimuje w ciepłym miejscu 
Ale mam pytanie, jako, że da się zmieniać prędkość i przebieg z mil na km i z km na mile trzymając przycisk select, to czy jest możliwość zmiany wskazań temperatury z fahrenheit na Celsiusza? Oczywiście nie jest to problemem się przyzwyczaić do takiej skali ale pytam z czystej ciekawości bo jeśli jest taka możliwość to po co mieć inną skalę
- PETER
- stary wyjadacz

- Imię: PIOTR
Re: Zmiana wskazań temperatury
temperatury nie zmienisz z pozycji użytkownika moto 
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
PETER, jakieś dalsze rady?
Zima jest, nie ma jak jeździć więc można się pobawić 
- Revolut
- pisarz

- Imię: Grzegorz
- województwo: podkarpackie
Który masz rocznik? Chcesz się zamienić? Tzn mogę Ci dać wyświetlacz z *C, ale za to z milami 
2003, zamieniać się nie chce wole mieć KM/H a temperaturę w FRevolut pisze:Który masz rocznik? Chcesz się zamienić? Tzn mogę Ci dać wyświetlacz z *C, ale za to z milami
Aha to jeszcze zbyt spore wyzwanie dla mnie, zostanie tak jak jestPETER pisze:zmiana oprogramowania
- Revolut
- pisarz

Do zrobienia w warunkach domowych?PETER pisze:zmiana oprogramowania
Pewnie kabelek, komputer i trochę wiedzy na ten tematRevolut pisze:Do zrobienia w warunkach domowych?PETER pisze:zmiana oprogramowania
- PETER
- stary wyjadacz

- Imię: PIOTR
i tyle wystarczyŁukaasz pisze:trochę wiedzy na ten temat
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- Revolut
- pisarz

Na forum wyczytałem kilka wersjiPETER pisze:i tyle wystarczyŁukaasz pisze:trochę wiedzy na ten temat
- nowsze VFR - wystarczy 2s przytrzymać select - niestety starsze nie mają tego guziczka
- wymiana jakiegoś ustrojstwa przy przedniej zębatce - ale wciąż jest pokazywane w kilometrach, ale zamiast km są napisane mile - w sumie nie przeszkadzało by mi to.
- wymiana wyświetlacza, ale sądząc po tym co wypisałem wyżej, to bym miał na odwrót, tzn przebieg pokazywany w milach ale z napisem km
Czyli? Wymiana wyświetlacza + "czegośtam"
- kiler80
- teksciarz

- Imię: Piotrek
- województwo: małopolskie
poprzedni właściciel mojej obecnej wykonał coś takiego:

sprawuje się idealnie i mi się podoba
a w temacie: pozostaje Ci tylko wymiana LCD

sprawuje się idealnie i mi się podoba
a w temacie: pozostaje Ci tylko wymiana LCD
- klosiewi
- klepacz

- województwo: mazowieckie
"czegośtam" to znaczy "impulsator lub prędkościomierz"Revolut pisze:Czyli? Wymiana wyświetlacza + "czegośtam"
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
@killer80
Też u mnie się tak skończy
Tylko raczej w głowie niż na kartce 
Też u mnie się tak skończy