za to litr wody jest po 1 $WiktorVFR pisze:moj kolega ma szwagra w kuwejcie, tam waszka jest po 50 groszy...
Cena paliwa
- ppamula
- stary wyjadacz

- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Re: Cena paliwa
- SNOOP85
- pisarz

- Imię: Kamil
To i tak taniej niz u nas
Mamy w Polsce miliony bohaterów codziennie uwalniających wódkę ze szkła
1 w $$$$$,SNOOP85 pisze:To i tak taniej niz u nas
nie złotówkach
- SNOOP85
- pisarz

- Imię: Kamil
Mamy w Polsce miliony bohaterów codziennie uwalniających wódkę ze szkła
- Fakir
- klepacz

- Imię: Krzysztof
- województwo: wielkopolskie
no tak, ale jakie mieliśmy wtedy zarobki...Diego pisze:a teraz rozdupce Was totalnie....na kolana i łopatki........
PATRZCIE I PŁACZCIE
Yamaha XJ600N
Honda VFR750
Yamaha XT600z Ténéré
Honda VFR750
Yamaha XT600z Ténéré
- brylek22
- klepacz

http://finanse.wp.pl/kat,104122,title,T ... caid=1d64d
i już jest taniej, przez zimę nawieźć paliwa i jazda
- scibor
- pisarz

- Imię: Patryk
- województwo: warmińsko-mazurskie
Tyle, ze te 137zl to z palca wyssal. Jutro place za wize roczna 1060zl. Co nie zmienia faktu, ze nadal to jest oplacalne.brylek22 pisze:http://finanse.wp.pl/kat,104122,title,T ... caid=1d64d
- ppamula
- stary wyjadacz

JA nie mówię o wodzie butelkowanej ale o wodzie z kranuSNOOP85 pisze:http://www.okazje.info.pl/okazja/inne/b ... 000ml.html
- Dresik
- klepacz

W Wietnamie z tego co pamiętam to po przeliczeniu wychodziło jakoś około 2,50 PLN za litr benzyny...
A teraz trochę z innej strony. Zastanawialiście się kiedyś, jaką najwyższą cenę za litr paliwa jesteście w stanie zaakceptować?
Co znaczy zaakceptować? mam na myśli najwyższą ceną, którą płacicie, a nie przesiadacie się samochodu do autobusu, nie odpuszczacie sobie zupełnie jazdy motocyklem, nie organizujecie strajku głodowego, czy nie napadacie nocą na stację paliw?
Pytam całkiem poważnie, gdzie jest Waszym zdaniem granica, po przekroczeniu której nie zaczniecie szukać kolejnych 10% oszczędności w zużyciu paliwa, tylko zupełnie odstawicie pojazdy zasilane silnikami spalinowymi?
A teraz trochę z innej strony. Zastanawialiście się kiedyś, jaką najwyższą cenę za litr paliwa jesteście w stanie zaakceptować?
Co znaczy zaakceptować? mam na myśli najwyższą ceną, którą płacicie, a nie przesiadacie się samochodu do autobusu, nie odpuszczacie sobie zupełnie jazdy motocyklem, nie organizujecie strajku głodowego, czy nie napadacie nocą na stację paliw?
Pytam całkiem poważnie, gdzie jest Waszym zdaniem granica, po przekroczeniu której nie zaczniecie szukać kolejnych 10% oszczędności w zużyciu paliwa, tylko zupełnie odstawicie pojazdy zasilane silnikami spalinowymi?
- Diego
- klepacz

- Imię: Mirek
Motocyklem jeżdżę bo lubię ale 7 zeta za lytra i moto stoi w garażu.
Z autem jest inaczej,przy 10 zeta za litr zacznę się rozglądać kogo mam j.b.n. w pysk żeby ceny spadły,a auto mogło znów jeździć .
Z autem jest inaczej,przy 10 zeta za litr zacznę się rozglądać kogo mam j.b.n. w pysk żeby ceny spadły,a auto mogło znów jeździć .
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu
- Arnold
- ostry klepacz

- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Ja już ograniczam w miarę możliwości poruszanie się spalinowacami. Cena 7 - 8 zł myślę że będzie ostateczną.
- Żuber
- bywalec

- województwo: warmińsko-mazurskie
szczerze mówiąc to chyba jestem za leniwy żeby sobie odpuścić jazdę czy to moto czy autem. ale ostateczna granica to chyba po 10 zł lub 8 za gaz. Podając te ceny myślę ze to absolutna abstrakcja ale kto wie...
"Mistrz wykrętów, obracania kota ogonem i udowadniania czegoś, co nie ma racji bytu ni też logicznego uzasadnienia. Potrafi się kłócić że białe jest czarne i vice versa."
- VFRKrzysztof
- klepacz

Tu na tym forumie to się jakaś straszna kastracja odbywa. Dresika wycięli, mnie wycięli, to masakra jakaś jest. Nawet na sakowiczowych forumach tak nie kastrują. Ja pie...lę, miałem jeździć na VFR-ce do września 2012, coby świętować 10 lat na VFR, ale w związku z powyższym od jutra szukam jedynego słusznego motocykla czyli FZ1 i spadam na inne forum 
The best is yet to come! 
- Diego
- klepacz

- Imię: Mirek
Krzychu co Ty pitolisz,jakie wycinki?
Chyba,że jakaś inwigilacja .....cba.....wc.....hwdp......Ja pyta m kto Kristo posty wyciął???? ę,ę
Chyba,że jakaś inwigilacja .....cba.....wc.....hwdp......Ja pyta m kto Kristo posty wyciął???? ę,ę
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu
- VFRKrzysztof
- klepacz

No wycięli mnie. Ja tu w obcym kraju pracuję jak mróweczka, żeby na paliwo zarobić, a w dyskusji o paliwie mnie wycięli, qrrrrrr.... 
The best is yet to come!