Szkocja 2007
- szatan
- klepacz
- Kontakt:
Madzix a jaki to rejon tej Englii ? bo to szkocją zalatuje
Życie bez motocykla powoduje raka i choroby serca
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
Manual Honda VFR800 98-2001
http://rapidshare.com/files/236685669/Manual98-01.pdf
Miernik ładowania http://www.youtube.com/watch?v=IYjGraAk4es
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
to jest północny zachód -konkretnie Lake District, w szkocji chyba podobnie jest... 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
termin
wyklarował mi się termin urlopu ---> mogę wziąść ostatni tydzień czerwca i 1 tydzień lipca.
nie wiem czy to dobrze czy źle dla chętnych na wyjazd...
mors jak tam u Ciebie kwestia urlopu?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
termin
wyklarował mi się termin urlopu ---> mogę wziąść ostatni tydzień czerwca i 1 tydzień lipca.
nie wiem czy to dobrze czy źle dla chętnych na wyjazd...

mors jak tam u Ciebie kwestia urlopu?

- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- treska
- klepacz
- Imię: Treska
- Kontakt:
wypad
Witajcie,
Madzix gratuluje fotek. Sam się fotografią interesuje, a połączenie motocykla i aparatu to po prostu bomba. Co do wypady to fajny pomysł jest. Ja może też się skuszę, ale jeśli już to dopiero pod koniec sierpnia. MOJE gg 6233849
POzdro
Treska
Madzix gratuluje fotek. Sam się fotografią interesuje, a połączenie motocykla i aparatu to po prostu bomba. Co do wypady to fajny pomysł jest. Ja może też się skuszę, ale jeśli już to dopiero pod koniec sierpnia. MOJE gg 6233849
POzdro
Treska

Ale MadziX, Ty najlepiej wiesz, że nic nie wiedziałem. Sorka, poprawiam się: Przeurocza nasza koleżanko. Wszak wiadomo nam, że panną jesteś i tym faktem sie kierując wysyłamy w Twą stronę sygnały strojne w feromony, byś zechciała wąchnąć któryś, ale cóż to? Nie kierujesz w naszą stronę swego zmysłu powonienia? Odbierasz chęć życia, a niektórym to nawet podcinasz skrzydła i sprawiasz, że nawet w słoneczny dzień odechciewa się odpalać sprzęta, bo choć niejasno piszesz, to jak koniec rezerwy, jak brak kompresji tuż przed metą, jak świadomość, że znienawidzony sąsiad szybciej wchodzi w zakręt, tak dziś spada na nas ta szokująca informacja, nakazująca się domyślać, że jako ptaszyna niebiańska schwytana przez podstępnego ornitologa wkrótce zostaniesz zaobrączkowana i nigdy już nie zaznasz lotu swobodnego, bo zawsze śledzić Cię będzie szkiełko naukowca.
Czy wystarczająco oględnie i finezyjnie było?
Może jeszcze czas, ale już dziś wszystkiego najlepszego i niech to będzie słuszna decyzja. Tego Wam życzę.
Czy wystarczająco oględnie i finezyjnie było?

Może jeszcze czas, ale już dziś wszystkiego najlepszego i niech to będzie słuszna decyzja. Tego Wam życzę.
- MadziX
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Sowa no tym razem ująłeś to bardzo zgrabnie, choć wizja mnie, jako podstępem schwytanej ptaszyny, nie do końca może pokrywa się z rzeczywistością
na życzenia jeszcze czas, trochę czasu jeszcze zostało ,ale tak czy inaczej dzięki..
[ Dodano: 2007-05-14, 08:30 ]
chciałam mu napisać w mailu ,ale mnie ubiegł.. 

na życzenia jeszcze czas, trochę czasu jeszcze zostało ,ale tak czy inaczej dzięki..

[ Dodano: 2007-05-14, 08:30 ]
Sowa rację ma - nie byłby przecież Sową..roads pisze:no SOWA, jeśli masz rację to ja jestm drugi w kolejce do życzeń.

- MadziX
- stary wyjadacz
- Kontakt:
mądrze piszesz Piotrze...wątek można założyć, choć obawiam sie tego ,bo jeszcze się okaże ,że zmienię zdanie pod wpływem Waszych sugestii..dopiero będzie afera..pt:' internet niszczy zwiazki 'ppamula pisze:Tak, tak
Jeszcze wszystko może się zdażyć
Pomiędzy ustami a brzegiem pucharu
jest jeszcze dużo przestrzeni, czasu i ludzi...
Może założymy osobny wątek w tym temacie?