Chyba duża ilość wyborowej zakłóciła ci odbiór, bo to nieprawdopodobne, żeby pilot wypowiedział takie zdanieGrzesiekBstok pisze:spróbujemy wystartowac i zobaczymy co będzie dalej
o tak guru chwalenia i podniebnych lotów się wypowiedział...VFRKrzysztof pisze:bo to nieprawdopodobne
Przypominam, że to jest dział "Pozytywnie". Jeśli ktoś ma gorszy dzień, to powinien w dziale "Negatywnie" napisać, że ma gorszy dzień. Zamieszczanie w dziale "Pozytywnie" wpisów takich, jak cytat powyżej, daje czytającym do zrozumienia, że autor wpisu ma gorszy dzień, natomiast jest to działanie sprzeczne z regulaminemklosiewi pisze:o tak guru chwalenia i podniebnych lotów się wypowiedział...
to dziwne co piszesz bo wydawało mi się iż uszczypliwość tej wypowiedzi była jak najbardziej pozytywnaVFRKrzysztof pisze:autor wpisu ma gorszy dzień
no chyba iż napisałeś go sam pod siebie bo takiegoż nie znalazłemVFRKrzysztof pisze:natomiast jest to działanie sprzeczne z regulaminem
a może wreszcie dyplom odbierzesz to sie jeleniom w lesie pochwalisz ;pkwiacior pisze:A ja sobie sprawiłem wariata w błoto
KTM 525 EXC, na pelnymprzelocie akrapa![]()
113kg ,68ps, co to wyprawia to nie będę opisywać - masakra![]()
Pierd...nasze przepiękne drogi i ulice, wracam do matki ziemii, jak za starych dobrych czasów
Zaprawdę powiadam wam, przepiękna melodia to byłaPanasonix82 pisze:Wczoraj posłuchaliśmy wspólnie z VFRKrzysztof przpięknej melodii wydobywającej sie z wydechów mojego moto
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości