Sieg Hail

Czyli pokój z serii - "gadajcie o czym chcecie"
Awatar użytkownika
Żeton
klepacz
klepacz
Imię: Artur
Kontakt:

Re: Sieg Hail

Post autor: Żeton » śr 24 sie 2011, 21:32

hehehehe :mrgreen: poVitac :bye
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE

Awatar użytkownika
emil
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Łukasz
województwo: śląskie

Post autor: emil » śr 24 sie 2011, 23:23

a kto w ogóle tak się przywitał??

cooba1
teksciarz
teksciarz
Imię: Kuba

Post autor: cooba1 » czw 25 sie 2011, 11:53

Niech juz ktos zamknie ten watek bo kazdy kolejny post (z niniejszym wlacznie) to jest dopiero propagowanie!!!
Ludziom brak kultury zupełnie, wczoraj jak wychodziłem z knajpy ktos nadepnął mi na rekę!!!

Awatar użytkownika
Damo 88
klepacz
klepacz

Post autor: Damo 88 » pt 26 sie 2011, 01:22

Treść ta nie ma promować lecz informować .

Mit który powstał Do okoła III Rzeszy jest śmieszny , Zbrodniarze , Hitler Nie robił nic tylko mordował żydów , Grabili , plądrowali , niszczyli . BZDURA :shock: . Angielskie Archiwa są przepastne i jedne z najbardziej Wiarygodnych ( Prawdziwych)
Znany historyk David Irving , który nieliczny ma wgląd do tamtych archiwów . Wyznaczył Nagrodę bodajże w wysokości 30000 funtów dla osoby która udowodni że Hitler podpisał cokolwiek , Lub pokarze autentyczny dokument który oznajmia że wydał rozkaz na eksterminację żydów Nikt nie był wstanie , Hitler Zajmował się prowadzeniem wojny a nie masową zagładą . Osoby w Polsce które negują Eksterminację jak i sam David Irving , na pewnej Dużej Wystawie książek w Warszawie Został wyproszony od tak :shock: . Dlaczego osoby które negują są natychmiast potępiane i karane , to proste liczba 6 milionów spadła by do 1 Miliona . Ponieważ większość zginęła przy pracy , w czasie bombardowań ... Ale prawda Rodzi nienawiść a to jest znowu nie na korzyść żydów .

Dla niektórych może być szokiem taka informacja więc uwaga :

Władze amerykańskie znalazły po wojnie w jednym z bunkrów frankfurckich tajny memoriał Adolfa Hitlera do Heinricha Himmlera z 4 marca 1944 roku. W polskim internecie furorę robi wycinek prasowy z "Głosu Wielkopolski" z 1947 roku, który powołując się na istniejącą wówczas agencję United Press przywołuje szokujące słowa Adolfa Hitlera:

„Polacy są najbardziej inteligentnym narodem ze wszystkich, z którymi spotkali się Niemcy podczas tej wojny w Europie... Polacy według mojej opinii, oraz na podstawie obserwacji i meldunków z Generalnej Gubernii, są jedynym narodem w Europie, który łączy w sobie wysoką inteligencję z niesłychanym sprytem. Jest to najzdolniejszy naród w Europie, ponieważ żyjąc ciągle w niesłychanie trudnych warunkach politycznych, wyrobił w sobie wielki rozsądek życiowy, nigdzie niespotykany.

Na podstawie ostatnich badań, powadzonych przez Reichsrassenamt uczeni niemieccy doszli do przekonania, że Polacy powinni być asymilowani do społeczności niemieckiej jako element wartościowy rasowo. Uczeni nasi doszli do wniosku, że połączenie niemieckiej systematyczności z polotem Polaków dałoby doskonałe wyniki"

Natomiast co do ruskich to każdy wie jak było , jak jest i jak będzie z nimi . Dodam że Stalin nakazał niszczyć wszystko co może przypominać Polskość , Wypowiedz jednej osoby która widziała co ruscy robili na ziemi Polskiej usłyszana prze zemnie
Z zachowanego archiwum Radia Warszawy Brzmi :

''Gdy rosjanie wkraczali plądrowali wszystko nawet głazy Niszczono które biegły wzdłuż ścieżki Do willi . Mówili że Stalin nakazał Zmieść z powierzchni ziemi wszystko co Przypominać może Polskę i Polaków .....''
Syberia , Katyń , tam trupy liczy się nie w jednostkach , tysiącach lecz Masach .

Gdy widzę Gości którzy chodzą z koszulkami promującymi Komunizm I znane większości CCCP itp. Widzę jedno żadnej reakcji , Natomiast gdyby pojawiła się osoba ze Swastyką To by dopiero było co :shock: .

Wcześniej osoby wywożono do Pracy a teraz ? Nic się nie zmieniło poco wywozić jak mogą sami wyjeżdżać za Chlebem .

Myślę że teraz można zamknąć temat .

I Vitka :bye dla Forumowicza którego temat Został usunięty .
Jeżeli Rozwiązałeś problem nie Zapomnij Odpisać .

Awatar użytkownika
VFRKrzysztof
klepacz
klepacz
Imię: Krzysztof
województwo: mazowieckie

Post autor: VFRKrzysztof » pt 26 sie 2011, 02:50

Damo 88 pisze:Lub pokarze
Kiedyś w jakimś temacie zapytałem, dlaczego niektóre słowa piszesz z dużej litery, ale mi nie odpowiedziałeś. Nie wiem też, dlaczego ortografia jest ci obca. Może masz jakąś myśl do przekazania, ale ja jej nie kumam. Jeśli uważasz, że "sieg heil" jest gut, to objaśnij to w taki sposób, żebym to zrozumiał.
The best is yet to come! :-)

Awatar użytkownika
brylek22
klepacz
klepacz

Post autor: brylek22 » pt 26 sie 2011, 08:09

Oni nie piszą że jest gut, tylko oprócz swastyki powinny być negowane znaki komunizmu.
Pokazują że komunizm był tak samo zły jak nazim, a o ukraincach słyszeliście? Banda Bandery?
Hitler może pod żadnym rozkazem się i nie podpisał, miał od tego ludzi, nie sądzę że człowiek głoszący o czystej rasie aryjskiej
głaskał wszystkich po głowie i mówił jesteście super, to inni moi ludzie was zabijają.
Zastanów się kolego. Hitler ich nie zabijał więc kto? Majdanek, Oświęcim, Sztutowo? Kto był ich twórcą?
Na czyj rozkaz ustny czy pisemny?
Pomyśl czy nazizm to tylko Hitler, a komunizm tylko Stalin?

Awatar użytkownika
VFRKrzysztof
klepacz
klepacz
Imię: Krzysztof

Post autor: VFRKrzysztof » pt 26 sie 2011, 09:21

A ja napiszę, że oprócz swastyki i znaków komunizmu powinny być zakazane symbole religijne, bo kościół ma na sumieniu więcej ofiar, niż faszyzm i komunizm razem wzięte. Faszyści wysyłali Żydów do gazu, komuniści zamykali w łagrach kapitalistów i obszarników, a krzewiciele jedynej słusznej wiary wyrzynali tysiące ludzi bez względu na narodowość i status społeczny. A niektórych palili na stosach.
A twojego wywodu nie rozumiem. Może też masz jakąś myśl do przekazania, ale ja jej nie kumam. Za sieg hail waliłbym w ryj.
The best is yet to come! :-)

Awatar użytkownika
Janusz B.
klepacz
klepacz
Imię: Dżony

Post autor: Janusz B. » pt 26 sie 2011, 09:51

Czytam sobie i się śmieję - na tapecie jest "Sieg Heil" (i to napisane z błędem - przez "a" ha ha) w powitalni, a mamy przecież forumowiczów z "Heil Hitler" w niku.
rotfl:
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl

Awatar użytkownika
stoodent1
pisarz
pisarz
Imię: Michał
województwo: lubelskie
Kontakt:

Post autor: stoodent1 » pt 26 sie 2011, 10:37

Mimo że czasem mamy podobne poglądy to usprawiedliwienie hitlera tym że on nie podpisał żadnego dokumentu to kpina.
Oczywiście hitler mógł być tylko marionetką ale była to skuteczna marionetka tak samo winna zagłady masy ludzi...
Był tak samo winny jak całe dowództwo wehrmahtu jak i każdy popierający tą ideologię.
Rosjanie Włosi i Japończycy też mają to samo na sumieniu.
Używanie słów jak tytuł wątku nam Polakom nie przystoi i to jest wstyd że ktoś ich używa...
Ogólnie ludzie już nie pamiętają okropieństw wojny ciągłego strachu przed tym że może za godzinę a może za tydzień przyjdzie gestapo na przesłuchanie!
Mi opowiadała o tych czasach śp babcia i uwierzcie było czuć w tych opowieściach strach!
To samo było jak przyszli ruscy a może i gorzej bo babcia mówiła że niemcy mimo wszystko traktowali ludzi w sposób bardziej cywilizowany (jeżeli można tak powiedzieć) natomiast ruscy mieli za nic domostwa, kobiety, bydło domowe a nawet psy i koty!
Także zakończcie ten temat bo szkoda aż czytać...

zapomniałem dodać.
Niby archiwa angielskie są najbardziej rzetelne ale zapamiętajmy jedno chyba najważniejsze prawidło dziejów "historie pisze zwycięzca" resztę sobie dopowiedzmy sami :)

Awatar użytkownika
St@ry
pisarz
pisarz

Post autor: St@ry » pt 26 sie 2011, 11:30

W kwestii brytyjskich archiwów, to do niedawna kłamali, że to oni złamali szyfr Enigmy (sic!). Mamy różne poglądy i możemy się tu spierać na różne tematy. Nie mniej jednak propagowanie nazizmu i totalitaryzmu jest w RP PRZESTĘPSTWEM. Musimy pamiętać, że oprócz zbrodniarzy światowej klasy mamy i swoich, bo przecież Bereza Kartuska czy Twierdza Brzeska same nie zapełniały się "lokatorami mimo woli". Najważniejsze, abyśmy w swoim życiu nie utracili honoru, bo tylko on jest bezcenny i nie do odzyskania.
"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe

Awatar użytkownika
Damo 88
klepacz
klepacz

Post autor: Damo 88 » pt 26 sie 2011, 13:53

Pisanie z dużej litery w środku zdania pełni rolę podkreślenia , zrucenia większej uwagi . Nie odpowiedziałem może dlatego że zgubiłem temat :bye .
Jeżeli Rozwiązałeś problem nie Zapomnij Odpisać .

Awatar użytkownika
Nazwa użytkownika
Imię: Maryan

Post autor: Nazwa użytkownika » pt 02 wrz 2011, 20:14

Kochani jesteście! :D
Pozdrówka :bye

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
Kontakt:

Post autor: mrf » pt 02 wrz 2011, 20:38

Ja rozumiem, ze ostatnio mam malo czasu na forum ale... radze sie pilnowac.

A ty "Nazwa użytkownika" zwlaszcza
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
PETER
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: PIOTR

Post autor: PETER » pt 02 wrz 2011, 21:19

Damo 88 zamiast czytać ---przejedz się do Oświęcimia lub porozmawiaj z kimkolwiek kto tam był ja miałem okazje i nie jest to temat który miło wspominam być może trochę ci się rozjaśni jak to było
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"

Awatar użytkownika
emil
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Łukasz
województwo: śląskie

Post autor: emil » pt 02 wrz 2011, 23:25

ja byłem.

a admin powinien sobie pilnować forum, żeby nie zaczęło przypominać burdelu. Bzdurne konto -> brak akceptacji. Nie idźmy na ilość ale na jakość. Chyba że macie sponsora forum, który płaci za liczbe użytkowników. :roll:

ODPOWIEDZ