nie uwierzycie, widziałem na blacie 270 :D
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- Jumper
- zadomowiony
- Kontakt:
Ja to myśle, ze skoro nowszy model Hondy To pewnie CBR o tej duzej pojemnosci 125 cm3.. Słyszałem że lata troszeczke, wiec myśle ze w 2 osoby jest to mozliwe..Fabiq pisze:jak nowszy to na pewno virago a ze tyle az jechal to na bank ten najwiekszy 1400!! mowie wam to jest prawie mozliwe, dziewczyna wie co mowisłoneczko pisze:nowszy model hondy byl

- Pawel
- pisarz
- Kontakt:
"Nowszy model Hondy" ku....a mać, a ja mam czerwony model hądy i śmigam 400 na Toruńskiej. Ale jak bede miał nowszy jamachy, to pewnie 500 pierdolne ....
Nie che sie wtrącac, ale na tym forum by sie przydała opcja "raport", zeby moderatorzy mogli wypierdalać takie tematy i posty. I przyznać sie, który z Was to Słoneczko? Sprawdzenie IP powinno załatwić sprawę. Miał być "klub" a robi sie "bravo girl" (ach ci dzielni chłopcy na "motorach").
P.
Nie che sie wtrącac, ale na tym forum by sie przydała opcja "raport", zeby moderatorzy mogli wypierdalać takie tematy i posty. I przyznać sie, który z Was to Słoneczko? Sprawdzenie IP powinno załatwić sprawę. Miał być "klub" a robi sie "bravo girl" (ach ci dzielni chłopcy na "motorach").
P.
Gwiaza rocka, czarny koń wyścigów motocyklowych, kwiat polskiego dziennikarstwa, mistrz obiektywu - ot zwykły skromny chłopak ...
- knight
- pisarz
- Imię: Jakub
Wiem, wiem, nie będę jeździć tak szybkoDraghar pisze:nie szalej tak Hnight
jakie masz indeksy prędkości w oponach?
pewny jesteś że wytrzymają
ja się na pogrzeby wolę nie wybierać
więc spoko - wyluzuj
[ Dodano: 2007-04-25, 09:25 ]
Knight - miało być
i na psy uważaj jak cię złapią to prawko ci skasują

bo to u nas niemożliwe,
po wymianie tłumika po prostu chciałem wiedzieć, "ile jedzie?"
a kto by nie chciał....
Temat założyłem nie po to żeby sie głupio chwalić albo rywalizować,
acz wyrazić moje zdziwienie, tym co sie przydarzyło podczas sprawdzania ( wiatr w plecy i owe niemożliwe 270 )
Wszelkie komentarze są zbędne

peace