Malowanie motocykla, wawa i okolice

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
binio
klepacz
klepacz
Imię: Łukasz

Re: Malowanie motocykla, wawa i okolice

Post autor: binio » czw 09 cze 2011, 16:33

a ja Ci polece kupno gotowego zestawu na ebayu :)
1500zl, swoje pogonisz za 500 i wyjdzie ze za 1000zl masz komplet w zajebistym malowaniu (oczywiscie repsol nie wcodzi w gre bo juz zastrzezony;))
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.

"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"

Bobi
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Sebastian
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: Bobi » czw 09 cze 2011, 20:21

binio a jak się sprawują te owiewki bo czytałem żę dużo słabsze od oryginałów... a nie chciałbym żeby mi się moto rozleciało w trakcie jazdy:P

Awatar użytkownika
Kasius
bywalec
bywalec
Imię: Kasper

Post autor: Kasius » czw 09 cze 2011, 23:31

Binio ze względu na potrzaskane owiewki dorzucam się do pytania sebaadampola swoją drogą to malowanie repsola naprawdę jest dobre :) Czy są one już przygotowane w pełni do montażu, w opisie jest że niby dziury już powiercone, jak wypada ich jakość wykonania?

P.S sebaadampol można by pomyśleć o zakupie 2 na raz - może za przesyłkę by mniej wyszło...

Bobi
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Sebastian
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: Bobi » pt 10 cze 2011, 00:45

Kasius nie ma problemu, czytałem że najlepiej kupować u gościa co ma na ebay'u w nicku wing... od niego podobno owiewki najlepiej pasują i są najlepiej wykonane, prawdopodobnie w sobotę skoczę do binia i zobacze na żywo jak wyglądają te owiewki i wtedy zdam relację co i jak i jak coś to możemy zamówić we dwóch. Na ebay'u takie owiewki chodzą po 180-230 funtów i do tego przesylka aż ok 160 funtow więc zawsze o te 80 funtów mniej:)

Awatar użytkownika
binio
klepacz
klepacz
Imię: Łukasz

Post autor: binio » pt 10 cze 2011, 20:12

No to zeby nie bylo za kolorowo - na przesylce wam nie opusci bo cena jest dokladnie wyliczona dla jednego kompletu (i ja w to wierze, po tym jak wyslanie listu DHLem do Rosji kosztowalo mnie 220zl).
Co do jakosci itd to juz to wszystko opisalem w dziale Tunning. W skali 1-10 daje pelna 9. Niedociagniecia sa niczym w porownaniu do ceny, efektu i jakosci wykonania/lakieru.

A tak, btw, na 90% sprzedam moja Niunie wiec mozecie kupowac Repsola :)
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.

"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"

ODPOWIEDZ