i zoladek i serce zdobyte mam nadziejemors pisze:i vice versalzuzia tajger pisze: a ja lubie wasprzez żeberka do żołądka? czy do serca?
proste są nudne jak blondynki, ale na prostej to przynajmniej można krówke zobaczyć, albo kunia.
Ale ostatnio odkryłem, ze jak puszki ładnie się na prostej ułożą - równo to zajefajny slalomik można pierdyknąć
CO KTO LUBI?
-
zuzia tajger
- klepacz

- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
...
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Zuzia - Ty sie jeszcze pytasz? Masz jakies watpliwości?
Zbałamuciłaś do reszty ostoję duchową VFR-OC.
Któż Wam teraz biedna dziatwo wskaże własciwy kierunek? Kto odpuści odkręcenie manety na winklu i pomykanie na otwartej przepustnicy przed policją obywatelską?
Kto wysłucha skargi na niesprawiedliwie nałożony mandat karny za 6-cio krotne przekroczenie dopuszczalnej prędkości?
Już nie ja - chyba zamknę się w sobie i zostanę pustelnikiem zgromadznia jednosladowego vidlaście rozgałęzionego i zębato sprzągniętego.
A żoładeczek skurczony, a serducho wyje, albo odwrotrnie
Trza dla ukojenia nerwów popatrzeć na dwójeczki na budziku, a może i jedna trójeczka się trafi. To relaksuje. Nie polecam
Któż Wam teraz biedna dziatwo wskaże własciwy kierunek? Kto odpuści odkręcenie manety na winklu i pomykanie na otwartej przepustnicy przed policją obywatelską?
Kto wysłucha skargi na niesprawiedliwie nałożony mandat karny za 6-cio krotne przekroczenie dopuszczalnej prędkości?
Już nie ja - chyba zamknę się w sobie i zostanę pustelnikiem zgromadznia jednosladowego vidlaście rozgałęzionego i zębato sprzągniętego.
A żoładeczek skurczony, a serducho wyje, albo odwrotrnie
Trza dla ukojenia nerwów popatrzeć na dwójeczki na budziku, a może i jedna trójeczka się trafi. To relaksuje. Nie polecam
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
-
zuzia tajger
- klepacz

- Kontakt:
Ja Cie ojcze normalnie ubóstwiammors pisze:Zuzia - Ty sie jeszcze pytasz? Masz jakies watpliwości?
A żoładeczek skurczony, a serducho wyje, albo odwrotrnie![]()
...
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Zuzia - TYygrysku - i wzajemnie i wzajemnie. To już nawet nie chodzi o kulinaria
Daniel - relax polecam - wręcz zalecam, no ale 230 nie polecam bo to i grzech i nierozwaga i o wypadek łatwo. No zwyczajnie nie mogę polecać. A 225 nie wystarczy?
MadziX - a czyż nie zauwazyłaś, ze jesteś w tej adoracji w samym centrum? Wracaj to się przekonasz
Daniel - relax polecam - wręcz zalecam, no ale 230 nie polecam bo to i grzech i nierozwaga i o wypadek łatwo. No zwyczajnie nie mogę polecać. A 225 nie wystarczy?
MadziX - a czyż nie zauwazyłaś, ze jesteś w tej adoracji w samym centrum? Wracaj to się przekonasz
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- DIDI
- klepacz

- Imię: Daniel
- Kontakt:
Ty sieprzyłącz lepiej a nie tak na uboczu siedzisz zamknieta w szklanej klatceMadziX pisze:a co to za towarzystwo wzajemnej adoracji ??
Sorry padre, ale ja 240 jeżdżę, więc wszystko w porządku. jakos nie lubię trójek (chyba za dużo ich w szkole dostawałem)mors pisze:Daniel - relax polecam - wręcz zalecam, no ale 230 nie polecam
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI
DIDI
-
zuzia tajger
- klepacz

- Kontakt: