blokowanie tematów
- kifer
- pisarz

Re: blokowanie tematów
Jak w różu z kwiatuszkami to ja wezmę i będę jeździł

"Pracując ciężko po osiem godzin dziennie możesz w końcu zostać szefem i zacząć pracować po dwanaście." - Robert Frost
- Janusz B.
- klepacz

- Imię: Dżony
Mój drogi, Kawa wspomniał o ustaleniu poziomu, P O N I Ż E J którego mielibyśmy nie schodzić. Gdyby został ustalony jakiś "górny limit zajebistości", to rzeczywiście mógłbym czuć się wykluczony he heDiego pisze:Co innego jakieś pJano![]()
A w obecnej sytuacji bynajmniej nie jestem adresatem tych uwag. :*
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- MC_Hammer
- ostry klepacz

- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
Następny, któremu się tylko wydajeJanusz B. pisze:A w obecnej sytuacji bynajmniej nie jestem adresatem tych uwag. :*
- Janusz B.
- klepacz

Mamy rozumieć, że Ty jesteś ten jedyny, który postrzega rzeczywistość taką, jaka ona jest.MC_Hammer pisze:Następny, któremu się tylko wydaje![]()
Hmmmm... Kiedyś słyszałem stwierdzenie, które idealnie odzwierciedla Twoje położenie.
Nie pamiętam na tyle dobrze, by zacytować, ale przekaz jest taki: jeśli wszyscy mówią, że ktoś jest pier.dolnięty, to zazwyczaj ten ktoś rzeczywiście jest pier.dolnięty. Czasem bywa tak, że ktoś twierdzi, że tylko on jest normalny, a wszyscy wokół są poyebani. Ale wtedy, to już nie jest takie oczywiste, kto naprawdę ma nasrane w głowie...
:*
- MC_Hammer
- ostry klepacz

Jano, ale, że co ???
Zostałeś wciągnięty mimowoli w temat przez Diega, czy ci się to widzi czy nie
Jeśli piszemy o mojej hądzie to jest ok, a jak o twojej R1 to temat już nie jest zabawny ?
Niebędę się spinał, bo temat ma charakter rozrywkowy, ale jeśli męczą cię wypowiedzi na temat pianina to zwyczajnie je ignoruj.
Zostałeś wciągnięty mimowoli w temat przez Diega, czy ci się to widzi czy nie
Jeśli piszemy o mojej hądzie to jest ok, a jak o twojej R1 to temat już nie jest zabawny ?
Niebędę się spinał, bo temat ma charakter rozrywkowy, ale jeśli męczą cię wypowiedzi na temat pianina to zwyczajnie je ignoruj.
W czyim imieniu piszesz, bo mnie ciekawi. I bardzo proszę sprecyzuj to stwierdzenie, bo niby czego to ma dotyczyć ???Janusz B. pisze:Mamy rozumieć, że Ty jesteś ten jedyny, który postrzega rzeczywistość taką, jaka ona jest
- Diego
- klepacz

- Imię: Mirek
Janusz B. pisze:A w obecnej sytuacji bynajmniej nie jestem adresatem tych uwag. :*
I tu Jano ma racyję bo motór Jego jest słusznej pojebności lytra a nie jak popierdółka sześc set lub mniej.A mówio baby w maglu,że litr to kórlewska klasa.
I tylko tego brakuje mojej VFRce,większej pojemności przeradzającej się w większą moccc.
Kurde ja tak mam czasami.Janusz B. pisze:Czasem bywa tak, że ktoś twierdzi, że tylko on jest normalny, a wszyscy wokół są poyebani. Ale wtedy, to już nie jest takie oczywiste, kto naprawdę ma nasrane w głowie...
Specjalnie się droczę.......do zobaczenia na CZD..MC_Hammer pisze:Zostałeś wciągnięty mimowoli w temat przez Diega, czy ci się to widzi czy nie
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu
-
Kawa
- klepacz

- Kontakt:
Nie, nie, wciągnęła nas szara jak opel dziuraMC_Hammer pisze:Jano, ale, że co ???
Zostałeś wciągnięty mimowoli w temat przez Diega,
- Janusz B.
- klepacz

McH, kolejny raz okazało się, że rząd literek (choćby słowa nie wiadomo jak starannie były dobrane) nie da rady przenieść ładunku emocjonalnego, który przenosi głos, mimika i cała reszta, która jest elementem rozmowy, żartów, czy grożenia sobie w realu.
Nie mam żadnej spinki - to raz,
Wypowiedzi a propos pianina, fortepianu, dresolota itp. nigdy mnie nie drażniły, a co najwyżej wprawiały w stan rozbawienia. Czasem wydawały się żenujące (w myśl zasady, że każdy dowcip dobry jest tylko raz), ale nigdy nie budziły we mnie gniewu, czy złości (i tak wiem, tak samo jak i Wy to wiecie, że mam zayebiste moto
) - to po drugie.
Tak samo zresztą jak nie rozdrażniła, nie rozgniewała, ani nie doprowadziła mnie do depresji Twoja wypowiedź "następny, któremu się tylko wydaje" - to trzy.
A po czwarte primo, to przytoczona przeze mnie maksyma miała rozbawić zarówno Ciebie, jak i pozostałych czytelników. Cóż, teraz się nie udało
, następnym razem bardziej się postaram.
pzdr!
Nie mam żadnej spinki - to raz,
Wypowiedzi a propos pianina, fortepianu, dresolota itp. nigdy mnie nie drażniły, a co najwyżej wprawiały w stan rozbawienia. Czasem wydawały się żenujące (w myśl zasady, że każdy dowcip dobry jest tylko raz), ale nigdy nie budziły we mnie gniewu, czy złości (i tak wiem, tak samo jak i Wy to wiecie, że mam zayebiste moto
Tak samo zresztą jak nie rozdrażniła, nie rozgniewała, ani nie doprowadziła mnie do depresji Twoja wypowiedź "następny, któremu się tylko wydaje" - to trzy.
A po czwarte primo, to przytoczona przeze mnie maksyma miała rozbawić zarówno Ciebie, jak i pozostałych czytelników. Cóż, teraz się nie udało
pzdr!
- C_L_K
- ostry klepacz

- Imię: Rafał
O przepraszszsz... Ja poczułem się rozbawionyJanusz B. pisze:Cóż, teraz się nie udało
- MC_Hammer
- ostry klepacz

Fakt jest taki, że masz rację co do przenoszenia emocji poprzez słowo pisane, niewiele trzeba aby z fajnego wyśmiewania się z mojej hądy w kolorze opla, atmosfera niepotrzebnie się zagęściła.
Cieszę się, że wszystko pozostaje po staremu, czyli nie dość, że Kawie nie podobają się ople, to jeszcze reszta ma odmienne zdanie
PS. specjalnie druga część postu jest napisana niezrozumiale, aby nie przenosić czegokolwiek
Cieszę się, że wszystko pozostaje po staremu, czyli nie dość, że Kawie nie podobają się ople, to jeszcze reszta ma odmienne zdanie
PS. specjalnie druga część postu jest napisana niezrozumiale, aby nie przenosić czegokolwiek
- ppamula
- stary wyjadacz

- Imię: Piotr
O Janusz ja tam lubię tę maksymkę bo często mam shizy że świat wokól jest jakiś inny i co dziwne - nic nie brałem w tym momencie.Janusz B. pisze:Cóż, teraz się nie udało
"I ciągle sobie zadaję pytanie
czy to jest relal
czy to jest pływanie"
- PETER
- stary wyjadacz

- Imię: PIOTR
nawet mi się podobało jak przeczytałem zbyt nieuważnie co napisał Mc :"zawsze moge ją zrobić w różu z kawuszkami 
ale wtedy przestanę już w ogóle jeździć
"
ale wtedy przestanę już w ogóle jeździć
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"