Si, si - pojechałem za kimś, kogo wziąłem za osobę z grupy - znaczy się pomyliłemglobe11 pisze: to Ty jechałeś w białyk kasku i zjechałeś z Siekierek na Czerniakowską?

Si, si - pojechałem za kimś, kogo wziąłem za osobę z grupy - znaczy się pomyliłemglobe11 pisze: to Ty jechałeś w białyk kasku i zjechałeś z Siekierek na Czerniakowską?
to fakt, droga na kebab była długa i krętaPETER pisze:było dobrze KAWA prowadził a bał się ze jak wszyscy polecą z nim na kebaba to będzie stał w kolejce![]()
więc tak kombinował żeby jak najwięcej zgubić
było mówić ze poleciałeś dalej studiowaćdarqvader pisze:wina niczyja, dupa jestem i tyleMC_Hammer pisze:Nie wiem, kto prowadził ale to wina tego przed Tobą, a nie twojadarqvader pisze:szkoda tylko, że po drodze was zgubiłem
Hammer, grozisz mi synku ?MC_Hammer pisze:No to wszystko wyjaśnia, On i ten jego minibikePETER pisze:KAWA prowadził
Ależ skąd, ja ??? no co tyKawa pisze:Hammer, grozisz mi synku ?
Hamerku, mój Drogi,MC_Hammer pisze:Ależ skąd, ja ??? no co tyKawa pisze:Hammer, grozisz mi synku ?![]()
A i zrób z tym minibajkiem coś bo śmiesznie na tym czymś wyglądasz, choć to może kwestia tylko przypałowego kierownika![]()
Ale ja się nie znam![]()
ale Honda, a każda honda dobrze wyglądaKawa pisze:Twoja popierdółka nie dość, że chodzi jak odkurzacz marki zelmer,
trzeba umieć i jak Ci już tłumaczyłem, jedynka do dołuKawa pisze:odpala za 5 razem
Gdybyś mógł, lub potrafił to nie musisz jeździć za mnąKawa pisze:to jeszcze kopci w podobnym kolorze co Twoje plastiki,
Tobie też się przydaKawa pisze:Troszke samokrytyki
Heheh, w tym kolorze to nie moze byc Honda. Chyba, że HądaMC_Hammer pisze:ale Honda, a każda honda dobrze wyglądaKawa pisze:Twoja popierdółka nie dość, że chodzi jak odkurzacz marki zelmer,
trzeba umieć i jak Ci już tłumaczyłem, jedynka do dołuKawa pisze:odpala za 5 razem
Gdybyś mógł, lub potrafił to nie musisz jeździć za mnąKawa pisze:to jeszcze kopci w podobnym kolorze co Twoje plastiki,
Tobie też się przydaKawa pisze:Troszke samokrytyki![]()
![]()
![]()
Jeszcze synku krótko żyjesz na tym świecie, jest wiele rzeczy, które mogą Cię zaskoczyć.Kawa pisze:w tym kolorze to nie moze byc Honda. Chyba, że Hąda
A to fota z wideorejestratora ?ppamula pisze:Nie ma to jak dobrze zakończona impreza u Achmeda.
TITANIC dalej pływa!
% dały znać o sobie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości