Powitac
- Piszol
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
Powitac
Witam wszystkich maniakow kochajacych te piekne malenstwa VFR-ki.
W koncu spelnilo sie moje marzenie od miesiaca mam piekna VFR RC 36 ('96)
Przy najblizszej okazji dolacze fotki
Pozdrawiam
W koncu spelnilo sie moje marzenie od miesiaca mam piekna VFR RC 36 ('96)
Przy najblizszej okazji dolacze fotki
Pozdrawiam
Jeżeli uczynisz komuś przysługę, to jesteś od zaraz trwale za to odpowiedzialny.
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Ja również gorąco Vitam - jak rura wydechowa (nie carbonowa) po 200km przebieżce.
Macie tam ładny zameczek - hmmm Vikingowie mogliby go najechac w celach wiadomych (plądrowanie, grabieże, podpalenia i gwałty)
Co wy na to Córy i synowie Eryka Rudobrodego? (nie mylić z ojcem Smardzykiem)
Niech Ci pięknie gra i ładnie się w winkle składa. No i ten porazający kolor
Macie tam ładny zameczek - hmmm Vikingowie mogliby go najechac w celach wiadomych (plądrowanie, grabieże, podpalenia i gwałty)

Co wy na to Córy i synowie Eryka Rudobrodego? (nie mylić z ojcem Smardzykiem)
Niech Ci pięknie gra i ładnie się w winkle składa. No i ten porazający kolor
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Chciałes roads - to masz.
Już nie bedzie wojskowo - będzie terrorystycznie, nihilstycznie, islamistycznie, wąglikowo, lepperowo, talibanistycznie. Wszedzie agenci, spiski, zamachy, szpiedzy, teczki i szafy.
Zamiast popatrzec na piekną panią oficer z zaprzyjaźnionej armii estońskiej - wolicie Osamę. Wasz wybór. Degustibus est non disputantum
Już nie bedzie wojskowo - będzie terrorystycznie, nihilstycznie, islamistycznie, wąglikowo, lepperowo, talibanistycznie. Wszedzie agenci, spiski, zamachy, szpiedzy, teczki i szafy.
Zamiast popatrzec na piekną panią oficer z zaprzyjaźnionej armii estońskiej - wolicie Osamę. Wasz wybór. Degustibus est non disputantum
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS