Co to za tekst?

Wszystko co śmieszne.
Awatar użytkownika
wasyl
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: wasyl » śr 18 kwie 2007, 09:03

SOWA,

Swięte cycki bracie.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....

Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!

Awatar użytkownika
Jacko
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Jacek
województwo: lubelskie
Kontakt:

Post autor: Jacko » śr 18 kwie 2007, 09:23

po długiej nieobecności mojej w tym temacie postanowiłem wrócić i pomóc
cycki i :tts

zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
województwo: warmińsko-mazurskie
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » śr 18 kwie 2007, 09:26

:tts :motolove
...

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » śr 18 kwie 2007, 09:44

a propos cycki

Przychodzi baba do lekarza i mówi, że ma gwiżdżące cycki.
- To niech sie pani rozbierze i pokaże - mówi doktór. Ona sie rozbiera i stoi trzymając cycki zasłonięte dłońmi.
- Proszę je pokazać, zebym mógł je zobaczyć i pani pomóc.
- Nie mogę - mówi baba - bo gwizdną o ziemię! :lol

cycki cycki w kolumienkach do rubrycki
i poziomo i pionowo - niech nam cycki rosną zdrowo

:tts
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
Krajan
klepacz
klepacz
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: Krajan » śr 18 kwie 2007, 11:32

mors skąd ty bieżesz te wszystkie cycki :mrgreen: to sie uśmiałem, (tylko nie mów że z nienacka) cycki cycki :tts

[ Dodano: 2007-04-18, 11:42 ]
................................... :tts :tts ........................... :tts :tts
........................... :tts............... :tts.............. :tts............ :tts
........................ :tts.................... :tts........ :tts.................. :tts
....................... :tts....... :tts....... :tts....... :tts....... :tts........ :tts
......................... :tts................. :tts......... :tts.................. :tts
........................... :tts............. :tts............. :tts.............. :tts
.................................. :tts :tts .......................... :tts :tts. .. .
CYCKI !

Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz
Imię: Hubert

Post autor: Hubert » śr 18 kwie 2007, 18:14

Krajan piękny wzorek i jeszcze cycki :tts

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: DIDI » śr 18 kwie 2007, 21:12

Tak panowie i panie, cycki :tts :tts
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać :)

DIDI

Awatar użytkownika
Krajan
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Krajan » śr 18 kwie 2007, 21:17

Hubert pisze:Krajan piękny wzorek i jeszcze cycki
cieszy mnie to że PREKURSOROWI tego nurtu się podoba :biggrin
i zasmażka.. :silent upss .. wrrrróć (jakoś Gilowato zaleciało) CYCKI :tts

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » czw 19 kwie 2007, 11:11

Krajajan, a może tak?
czyli cycki

.......................... :tts........................................................ :tts
...................... :tts...... :tts :tts .......................... :tts :tts ....... :tts
.................. :tts... :tts............... :tts............. :tts............. :tts ... :tts
................ :tts.. :tts.................... :tts........ :tts.................. :tts .. :tts
................ :tts.. :tts....... :tts....... :tts....... :tts....... :tts....... :tts.. :tts
................. :tts.. :tts................. :tts......... :tts................... :tts.. :tts
................... :tts... :tts............. :tts............. :tts.............. :tts.. :tts
...................... :tts...... :tts :tts .......................... :tts :tts...... :tts
........................ :tts.......................................................... :tts
........................... :tts.................................................... :tts
.............................. :tts............................................... :tts
............................... :tts............................................. :tts
................................. :tts......................................... :tts
................................... :tts..................................... :tts
................................... :tts..................................... :tts
.................................... :tts................................... :tts
..................................... :tts................................. :tts
..................................... :tts................................. :tts
..................................... :tts............. :tts.............. :tts
.................................... :tts................................... :tts
................................... :tts.................................... :tts
.................................. :tts...................................... :tts

Awatar użytkownika
Jacko
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: Jacko » czw 19 kwie 2007, 11:15

o żesz ku.wa jego mać.
Rommi, dla mnie bomba.

Cycki :tts

Awatar użytkownika
Krajan
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Krajan » czw 19 kwie 2007, 11:17

o ty "skurczybyku" ;) ja ssię tyle pociłem .. to mnie powaliło. Ale CYCKI .. gratulacje cierpliwości ..
Moje dzieło takie jakieś rozplasczone w porównaniu z tym :faint ;-)

To w takim razie co? Robimy konkurs na najlepsze CYCKI ? Kto ma pomysła i artystyczne uzdolnienia to ma pole do popisu :mrgreen:

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » czw 19 kwie 2007, 11:23

Krajan pisze:Moje dzieło takie jakieś rozplasczone w porównaniu z tym
ale ja wykorzystałem "twoje" cycki :lol :tts
Krajan pisze:Robimy konkurs na najlepsze CYCKI ? Kto ma pomysła i artystyczne uzdolnienia to ma pole do popisu

zaraz nam ktoś tutaj wydzierga VFR 'kę z cycków :lol

cycki :tts , żeby nie było

Awatar użytkownika
Jacko
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: Jacko » czw 19 kwie 2007, 11:31

rommi pisze:Krajan napisał/a:
Moje dzieło takie jakieś rozplasczone w porównaniu z tym

ale ja wykorzystałem "twoje" cycki
Rommi no wiesz co ?? Niespodziewałem sie tego po Tobie.
Wykorzystałeś cycki Krajana he he he a pfeeee :eek

Cycki :tts

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » czw 19 kwie 2007, 12:05

Jacko pisze:Wykorzystałeś cycki Krajana he he he a pfeeee
co w tym takiego dziwnego, przeciez silikony są wielorazowego użytku :shock: :lol :evil

cycki :tts

Awatar użytkownika
Krajan
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Krajan » czw 19 kwie 2007, 12:51

Jacko pisze:Rommi no wiesz co ?? Niespodziewałem sie tego po Tobie.
i ja też :eek

.......................... :tts ........................................................
...................... :tts ...... :tts :tts .......................... :tts :tts ....... :tts
.................. :tts ... :tts ............... :tts ............. :tts ............. :tts ... :tts
................ :tts .. :tts .................... :tts ........ :tts .................. :tts .. :tts
................ :tts .. :tts ....... :tts ....... :tts ....... :tts ....... :tts ..... :tts .. :tts
................. :tts .. :tts ................. :tts ......... :tts ................... :tts .. :tts
................... :tts ... :tts ............. :tts ............. :tts .............. :tts .. :tts
...................... :tts ...... :tts :tts .......................... :tts :tts ......... :tts
........................ :tts ................................................................... :tts
...................... :tts .................................................................... :tts
..................... :tts ...................................................................... :tts
.................... :tts ........................................................................ :tts
.................. :tts ............................................................................ :tts
................. :tts .............................................................................. :tts
................ :tts .............................................................................. :tts
................ :tts ............................................................................... :tts
............... :tts ................................................................................. :tts
............... :tts ................................................................................ :tts
................ :tts .............................. :tts .......................................... :tts
................. :tts .............................................................................. :tts
................ :tts ............................................................................. :tts
................. :tts ........................................................................... :tts
................... :tts .......................................................................... :tts

to ja teraz wykorzystałem CYCKI Rommiego :biggrin

ODPOWIEDZ