No qrva już kombinuje.Kornik pisze:ale koszulki bierzemy, najwyżej ryba znowu odbierze za mnie
Celo - obij proszę bagażnik grubą folią, żeby Ci podczas podróży juchą, czy innymi płynami ustrojowymi nie zapaskudził...
No qrva już kombinuje.Kornik pisze:ale koszulki bierzemy, najwyżej ryba znowu odbierze za mnie
Ja ci kurde w mordkę dam kulawy koń, co najwyżej kulawy kornik choc tez nie kulawy tylko pogruchotanyDresik pisze:...kulawy koń...
Korniczku, bys postawił coś na konkretną opcję a nie tak tylko piszesz na darmoKornik pisze:Ja ci kurde w mordkę dam kulawy koń, co najwyżej kulawy kornik choc tez nie kulawy tylko pogruchotanyDresik pisze:...kulawy koń...![]()
[ Dodano: |2 Mar 2011|, o 11:57 ]
A co ja z tego wszystkiego będę miał? Jakaś statułetka czy tam medal chyba te z mi się należy od organizatora? Bo jak małysz ksacze to organizator funduje puchar czy tam medal a zakłady i tak wygrywają wygrani a przegrywają przegrani.
[ Dodano: |2 Mar 2011|, o 12:08 ]
Kawuś opla kadeta nigdy nie miałem i mieć nie zamierzam
W związku z tym co napisał powyżej Piotr jestem zmuszony na wprowadzenie drobnej zmiany w założonych przeze mnie rzeczach... Oto zaktualizowana lista:ppamula pisze:Żeby było jasne!
Wszystkie zakłady składane gotówkowe i rzeczowe będą rozliczane.
A Vincent mi w tym pomoże.
Proszę więc o skladanie zakładów które mają pokrycie w rzeczywistości. Jakakolwiek by ona nie była.
Jak łoniaki to mają być, jak gacie zasrane to też.
Co z tym zrobią zwycięzcy to już inna kwestia.
Moga wystawić na licytację.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości