Tato Dyrciu ale co Mama Dyrciowa na powrot powiedziała??? było łóżko czy podłoga bo nie dzwoniłeś i się martwiliśmy troszkę

Tak jest. Zadanie zostanie wykonane!diablique pisze:było jak zawsze kulturalnie i z gracją![]()
spalać z Wami miejscówki to przyjemność![]()
miło było poznac nową Ownersicę (Kefir vel Kufer proszę Anię zalogować na forum)
...tylko ta mazda Żandarma to gruuuubo przereklamowana jest
Diablico spokojnie pogadamy jak przejadę jeszcze 3 tyś kmdiablique pisze:było jak zawsze kulturalnie i z gracją![]()
spalać z Wami miejscówki to przyjemność![]()
...tylko ta mazda Żandarma to gruuuubo przereklamowana jest
Ten który stał na Kruczej??arcziartur pisze: chciałem jeszcze pozdrowic przy okazji patrol policji który nas zatrzymał jak odwoziłem Ojca Dyrektora do domu
he he nie nie spoko wyszedłem zamieniliśmy dwa zdania i spowrotem do mazdeczki i byłoivan pisze:Trzeba go było skuć i udawać że złego przestępcę i mordercę ostryg wiezieszarcziartur pisze:
chciałem jeszcze pozdrowic przy okazji patrol policji który nas zatrzymał jak odwoziłem Ojca Dyrektora do domu
Błagam nie, spotkajmy się w Warszawie, w mieście...ppamula pisze:Najbliższy czwartel spotkanie jak zwykle o 19:00
Proponuję knajpę Antica czyli dawne Inwitto.
http://www.antica.waw.pl/witamy
albo inna propozycja miejscówki
[ Dodano: Wto 08 Mar, 2011 ]
będą nowe informacje w sprawie CZD
Podaj mi koleżko przykład innej dzielnicy w Warszawie, na której terenie znajdują się:kifer pisze:Błagam nie, spotkajmy się w Warszawie, w mieście...
kij w mrowisko, kij w mrowisko
polemizowałbymJanusz B. pisze:Btw. by dotrzeć do knajpy, o której mówił Ppamuła z dowolnego miejsca w centrum potrzeba około 20 min.
Gorzej, jeżeli Tobie przyszło osiedlić się w zadupiastej części Warszawy, skąd by dostać się choćby do śródmieścia potrzeba godziny, bo albo nie ma czym dojechać, albo stoisz w jebitnym korku.
Proszę bardzo, przykład 1 - linia 503:mrf pisze:polemizowałbym
centrum > strzeleckiego to przynajmniej pol godziny autobusem (a dokladnie dwoma) metrem to 15 minut do stoklos i 15 minut z buta![]()
I właśnie dlatego zapierniczasz tam z Pruszkowa?mrf pisze:a ta gowniana uczelnia to jedyny plus ma ze ma duzy kampus gdzie mozna chlac i grillowac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości