dyskusje na temat CZD 2011 ?
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Bardzo Was proszę przestańcie sobie skakać do oczu.
To nie ma sensu.
Przede wszystkim zwróćcie uwagę że jest luty i jest jeszcze dużo czasu. Mówię to z doświadczeń poprzednich lat.
Poza tym potrzeby jest ktoś kto będzie organizował zebrania, pisał informacje dla mieszkających daleko, zanotuje wszystkie pomysły i zacznie dzwonić.
[shadow=red]Dzwonić, dzwonić i jeszcze raz dzwonić.[/shadow]
Potrzebne są ścisłe ustalenia z zarządem CZD oraz z gminą Wawer. Z potencjalnymi uczestnikami. Z wszystkimi którzy zajmują się jakąś działką w organizacji: nagłośnienie, wyżywienie, transport, media, organizacje współdziałające, administracja CZD, elektrycy CZD, kierownictwo pielęgniarek CZD, zabezpieczenie terenu-barierki, sponsorzy i ich mareriały, poligrafia, fotograficy, kamerzyści.
Przejrzyjcie 343 posty czyli 23 strony poprzedniego zapisu organizacji.
viewtopic.php?t=8791
Zarząd CZD w poprzednim roku wyraźnie nam wskazał czego oczekują, a co jest nie do zaakceptowania.
Od razu piszę żeby uciąć spekulacje. Coś co nazywacie korzeniami to organizacja imprezy dla małego grona dzieci z Oddziału Rechabilitacji na małym placyku z tyłu CZD.
Obecnie nie jest to mozliwe. Chociażby dlatego że tego placykujuż niema.
Już 3 lata temu zarząd CZD wypowiedział się że
jeżeli mamy organizować akcję charytatywną to musi objąć ona wszystkie dzieci.
Dajcie sobie na luz. Czy to przesilenie zimowe was tak ekscytuje?
I niezbędne są spotkania. Nie da się wszystkiego załatwić na stronach forum.
To nie ma sensu.
Przede wszystkim zwróćcie uwagę że jest luty i jest jeszcze dużo czasu. Mówię to z doświadczeń poprzednich lat.
Poza tym potrzeby jest ktoś kto będzie organizował zebrania, pisał informacje dla mieszkających daleko, zanotuje wszystkie pomysły i zacznie dzwonić.
[shadow=red]Dzwonić, dzwonić i jeszcze raz dzwonić.[/shadow]
Potrzebne są ścisłe ustalenia z zarządem CZD oraz z gminą Wawer. Z potencjalnymi uczestnikami. Z wszystkimi którzy zajmują się jakąś działką w organizacji: nagłośnienie, wyżywienie, transport, media, organizacje współdziałające, administracja CZD, elektrycy CZD, kierownictwo pielęgniarek CZD, zabezpieczenie terenu-barierki, sponsorzy i ich mareriały, poligrafia, fotograficy, kamerzyści.
Przejrzyjcie 343 posty czyli 23 strony poprzedniego zapisu organizacji.
viewtopic.php?t=8791
Zarząd CZD w poprzednim roku wyraźnie nam wskazał czego oczekują, a co jest nie do zaakceptowania.
Od razu piszę żeby uciąć spekulacje. Coś co nazywacie korzeniami to organizacja imprezy dla małego grona dzieci z Oddziału Rechabilitacji na małym placyku z tyłu CZD.
Obecnie nie jest to mozliwe. Chociażby dlatego że tego placykujuż niema.
Już 3 lata temu zarząd CZD wypowiedział się że
jeżeli mamy organizować akcję charytatywną to musi objąć ona wszystkie dzieci.
Dajcie sobie na luz. Czy to przesilenie zimowe was tak ekscytuje?
I niezbędne są spotkania. Nie da się wszystkiego załatwić na stronach forum.
- ryba
- zadomowiony
- Imię: Sławek
- Kontakt:
To poróbmy jakieś znaczki do przypięcia z naszym logo i uśmiechniętym słoneczkiem, czy coś w tym rodzaju, aby można się było przejść po oddziałach i rozdać dzieciom.
Nie sądzę aby to były wielkie koszta.
Albo stworzyć firmową maskotkę, którą w tamtym roku zaprojektowała diablica.
Ewentualnie może coś innego, może ktoś ma lepszy pomysł.
Nie sądzę aby to były wielkie koszta.
Albo stworzyć firmową maskotkę, którą w tamtym roku zaprojektowała diablica.
Ewentualnie może coś innego, może ktoś ma lepszy pomysł.
- Łysolek
- Shrek
- Imię: Adam
dajcie spokój , znam wszystkich z tego tematu , Wszystkich tak samo szanuje , a zachowujecie sie jak dzieciaki, kiedys było tu ZGRANIE, PRZYJAŹŃ, teraz jakieś sztuczne podziały, bez sensu...
w organizacji oczywiście pomoge jednakze w samej akcji już pewnie nie, po to zakładałem temat w styczniu bo mam plany na maj, minęło ponad póltora miesiąca i nic
coś zaczyna sie krystalizować, chwała Wam za to ale nie pierdolcie już o sponsorach , cukierkach , motocyklach, kto jest a kto nie jest
Zróbmy spotkanie, pogadajmy, jeśli ktoś nie będzie mógł dojechać, a chciałby wiedziec co sie ustaliło, napisze sie tu, na forum... w końcu dla niektórych to jedyne kompedium ( chyba tak to sie pisze ) wiedzy na temat CZD
VFR Owners Club miało nas łączyć a nie dzielić i nieważne czy masz wrotki, łyżwy czy rower górski, ważne ze TU wszyscy żesmy się poznali, mamy szmat czasu za sobą wspólnie spędzonych chwil lepszych lub gorszych , ale mozę czas to zmienić aby były to tylko lepsze chwile...
przemyślcie to Kochani, nie sposób jest skakać sobie do gardeł, sposobem jest podac sobie ręce i wspólnie coś zorganizować...
w organizacji oczywiście pomoge jednakze w samej akcji już pewnie nie, po to zakładałem temat w styczniu bo mam plany na maj, minęło ponad póltora miesiąca i nic
coś zaczyna sie krystalizować, chwała Wam za to ale nie pierdolcie już o sponsorach , cukierkach , motocyklach, kto jest a kto nie jest
Zróbmy spotkanie, pogadajmy, jeśli ktoś nie będzie mógł dojechać, a chciałby wiedziec co sie ustaliło, napisze sie tu, na forum... w końcu dla niektórych to jedyne kompedium ( chyba tak to sie pisze ) wiedzy na temat CZD
VFR Owners Club miało nas łączyć a nie dzielić i nieważne czy masz wrotki, łyżwy czy rower górski, ważne ze TU wszyscy żesmy się poznali, mamy szmat czasu za sobą wspólnie spędzonych chwil lepszych lub gorszych , ale mozę czas to zmienić aby były to tylko lepsze chwile...
przemyślcie to Kochani, nie sposób jest skakać sobie do gardeł, sposobem jest podac sobie ręce i wspólnie coś zorganizować...
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- Kontakt:
Proponuje zorganizowac spotkanie dotyczace [glow=red]TYLKO[/glow] tego tematu, np. w PRZYSZLY CZARTEK - 3 marca
Dlaczego dopiero w przyszlym tygodniu?? Zeby kazdy kto chce sie wypowiedziec, mogl sie nad tym zastanowic i by mogl sobie czas zagospodarowac.
Miejsce?? - zaproponujcie.
Inny termin?? - proponujcie.
Dlaczego dopiero w przyszlym tygodniu?? Zeby kazdy kto chce sie wypowiedziec, mogl sie nad tym zastanowic i by mogl sobie czas zagospodarowac.
Miejsce?? - zaproponujcie.
Inny termin?? - proponujcie.
Ostatnio zmieniony wt 22 lut 2011, 11:42 przez benito, łącznie zmieniany 1 raz.
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
MARCO pisze: ... Benek sam wybrales, nie chcesz byc Ownersem, prosze bardzo, nie pomagaj, Twoj wybor, a na pewno nie utrudniaj.
Przepraszam a kto ci dal prawo do decyzji kto jest a kto nie? Żeby być Ownersem musze pomagać?
Ja podzieliłem ludzi wstawiając sobie medal w podpisie? jesteś ownersem pomagaj?
No to ku...wa ja nie jestem ownersem i j...ie to. ZADOWOLONY?
Co do CZD to zdecydowanie zgadzam się z Benim SPOTKANIE to lepsza forma, co do nakazów z CZD jak ma wyglądać akcja to chyba jakaś farsa i komuś z dyrekcji coś się w instalacji zwarło. Jeśli nie ma kto spinać tematów to ja się podejmę.
Wasyl gwoli scislości to nie Treska organizował CZD, od początku to była praca grona ludzi, zaufanych ludzi na których dalej liczę i proszę o nie bicie piany i prywaty w temacie, zostawcie krzykaczy i pieprzenie bzdur MY ZAJMIJMY SIĘ PO RAZ KOLEJNY AKCJĄ W CZD.
Ostatnio zmieniony wt 22 lut 2011, 11:49 przez Achmed, łącznie zmieniany 1 raz.
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- 0czek
- teksciarz
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Z całym szacunkiem dla wypowiadających sie w tym temacie jak i podobnych
to jest VFR-OC Poland ForuM
Forum dla wszystkich motocyklistów zakochanych w Hondach VFR
a nie Caritas
Jeśli ktoś chce pomagać wiecj bądz mniej jego prywatna sprawa, nie musi takie moje zdanie i nie ma co komu zarzucać.
Powoli widać coraz mniej ludzi zakochanych w motocyklach tylko zauwarzalne są podziały.
Znam was wiekszość wypowiadających sie w temacie i jak macie jakieś kwestie do rozwiązania to załatwiajcie je miedzy sobą a nie pierzcie brudów na forum.
Mimo że CZD(jak i inne) to bardzo ceniona przezemnie impreza to coraz bardziej odpycha mnie cała otoczka jak temu towarzyszy.
Takie jest to moje zdanie i nie mam zamiaru wiecej wypowiadać sie w temacie bo dość bicia piany.
i nie chce by ktokolwiek nawiązywał do mojej wypowiedzi.
to jest VFR-OC Poland ForuM
Forum dla wszystkich motocyklistów zakochanych w Hondach VFR
a nie Caritas
Jeśli ktoś chce pomagać wiecj bądz mniej jego prywatna sprawa, nie musi takie moje zdanie i nie ma co komu zarzucać.
Powoli widać coraz mniej ludzi zakochanych w motocyklach tylko zauwarzalne są podziały.
Znam was wiekszość wypowiadających sie w temacie i jak macie jakieś kwestie do rozwiązania to załatwiajcie je miedzy sobą a nie pierzcie brudów na forum.
Mimo że CZD(jak i inne) to bardzo ceniona przezemnie impreza to coraz bardziej odpycha mnie cała otoczka jak temu towarzyszy.
Takie jest to moje zdanie i nie mam zamiaru wiecej wypowiadać sie w temacie bo dość bicia piany.
i nie chce by ktokolwiek nawiązywał do mojej wypowiedzi.
58->88,3kkm
7 606 km -> 118 kkm -> ??
7 606 km -> 118 kkm -> ??
- Dżambo
- klepacz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Ze względu na stosunkowo nowych użytkowników VFR-OC, nie pierzcie brudów w taki sposób0czek pisze:nie pierzcie brudów na forum.
73 55 88
A Rh +
"...kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić....."
Nie jest prawdą, że człowiek przestaje się bawić bo się starzeje...
Człowiek się starzeje bo się przestaje bawić
A Rh +
"...kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić....."
Nie jest prawdą, że człowiek przestaje się bawić bo się starzeje...
Człowiek się starzeje bo się przestaje bawić

- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- Kontakt:
ale ja nie napisalem, gdzie to spotkanie ma sie odbyc, a odbys sie musi.ryba pisze:Beniu to może nie być najlepszy pomysł
P.S.
Jesli ktokolwiek ma cos do mnie personalnie - zapraszam na PW, @, tel, spotkanie.
Honda VFR800 - RC46 - `98
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Piszę to w obu tematach CZD
DOŚĆ
Achmed podjął się koordynacji i chwała mu za to, jak się jeszcze komuś cos nie podoba to każdy ma w stopce nr telefonu załatwiajcie to w ten sposób,tym bardziej, że znacie się osobiście od wielu lat.
Tu się nie chce wchodzić i czytać.
mam jeszcze jedno pytanko
CZY TO JEST FORUM MOTOCYKLISTÓW, CZY PRZEKUPEK Z BAZARU
na tym kończę

DOŚĆ
Achmed podjął się koordynacji i chwała mu za to, jak się jeszcze komuś cos nie podoba to każdy ma w stopce nr telefonu załatwiajcie to w ten sposób,tym bardziej, że znacie się osobiście od wielu lat.
Tu się nie chce wchodzić i czytać.
mam jeszcze jedno pytanko
CZY TO JEST FORUM MOTOCYKLISTÓW, CZY PRZEKUPEK Z BAZARU
na tym kończę

Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads