Panowie Wielka Prośba Do Ownersów z WaWy!

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Awatar użytkownika
WiktorVFR
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: WiktorVFR » śr 09 lut 2011, 21:58

Ja mam kuferek do sprzedania http://allegro.pl/givi-kufer-monokey-e4 ... 78806.html taki tylko w kolorze srebrnym, wchodza 2 kaski, jest uszkodzony co prawda chodzi o zapięcie ale jak ktos ma pomysł i zapał to zrobi oddam za grosze razem z płytą do niego:) jak cos to priv lub kom

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » śr 09 lut 2011, 23:49

tamten sobie odpuść, poważnie

pozdr
:-)

Jarecki2102
pisarz
pisarz

Post autor: Jarecki2102 » czw 10 lut 2011, 07:46

Taką awinę miał znajomek i nie powiem pod płytą givi się trzymała cały poprzedni sezon i nie odpadła. Jednak pewnego pięknego dnia jakiś zły człowiek postanowił (prawdopodobnie z garści) poklepać go po górnej pokrywie. Skutek tego zdarzenia to piękna dziura średnicy +- 20cm.

A może reflektujesz na KAPPA 46L taki jak http://moto.allegro.pl/kufer-kappa-46l- ... 02158.html myślę, że byłbym w stanie w podobnej cenie nowy załatwić. Ja z takim jeżdżę i nie narzekam. Dwa kaski wchodzą (prosto stojące , nie bokiem)

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » czw 10 lut 2011, 13:28

Stuwka- daję dwie stówki, że po tych wszystkich poradach nie kupisz tego kufra :evil
Jeśli jednak to zrobisz będziesz najbardziej szalonym, nieodpowiedzialnym i nierozsądnym Ownersem, jakiego znam :biggrin Będzie to też oznaczało, że nie liczysz się z naszym zdaniem :biggrin

oby się tylko nie dowiedział, że mamy umowę lojalnościową z Givi :eek
:-)

ODPOWIEDZ