Fotka z dedykacją dla Ownersów
- kruhy
- klepacz
- Kontakt:
to już druga tu wymieniona koleżanka, która pozujeodiss pisze:w sensie tylko koleżanka
fajne te koleżnaki, skoro się tak chętnie rozbierają przed aparatem,
skoro to tak działa też sobie zakupie jakąś lustrzankę

Ostatnio zmieniony czw 01 sty 1970, 01:00 przez kruhy, łącznie zmieniany 2 razy.
Honda jest lepsza od wielbłąda bo wielbłąd to turysta i nie lata 300 ;]
- eater
- pisarz
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
SOWA, odiss powiedział wyraźnie, że ja się już zakochałem. Więc to oczywiste, że będzie się opierać o pomarańczową RC46. 

Ostatnio zmieniony czw 01 sty 1970, 01:00 przez eater, łącznie zmieniany 2 razy.
Terror Mechanicznej Pomarańczy!
Potrzebujesz części do moto w dobrej cenie? Pytaj!

- eater
- pisarz
- Kontakt:
Kurde, musiałeś zdeptać mi marzenia Maciuś?SOWA pisze:eater, ale przecie od opierania się nie wymydli!!!A to że się zakochałeś jeszcze nie przesądza o co ona sie będzie opierać.

Już sie odkochałem. Przez Ciebie to wszystko.

Ostatnio zmieniony czw 01 sty 1970, 01:00 przez eater, łącznie zmieniany 2 razy.

- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
chyba mieliśmy rozmawiać o zdjęciach i ich wartości artystycznej a zachowujecie się jak wyposzczeni z zakładów karnych. To uwaga nie tylko do Kruhego.kruhy pisze:fajne te koleżnaki, skoro się tak chętnie rozbierają przed aparatem
chyba nie masz pojęcia o zawodzie fotografa i co się z tym wiąże skoro wytaczasz takie zdania.Szklana pisze:i Ona tak bez krępacji się ten tegez rozebrała a Ty co nic
odiss, Wypowiedz się bo oni myślą że fotograf w czasie sesji "ślini się" przy pracy z modelką.
Mam dobrego kolegę, artystę i fotografika. Z nim pracowała moja średnia cóka Kasia, jako asystentka, ucząc się profesji fotografika przy pracy z modelkami, portretami i aktami. On sam uczestniczył w CZD robiąc portety dzieciom więc go znacie. Z jego i jej opowiadań wiem jak taka sesja wygląda. Nie ma to nic w spólnego z waszymi wyobrażeniami.
Może i to jest dział OFF TOP ale kiepskie dajecie świadectwo o sobie.
Widać płytko się zakochałeś. Gdybyś zakochał głębiej to Twoje uczucie nie spłonęłoby jak słoma w butach.eater pisze:Kurde, musiałeś zdeptać mi marzenia Maciuś?
Już sie odkochałem. Przez Ciebie to wszystko.

- eater
- pisarz
- Kontakt:
Widać czas, abym przemyślał swoje życie...SOWA pisze:Widać płytko się zakochałeś. Gdybyś zakochał głębiej to Twoje uczucie nie spłonęłoby jak słoma w butach.eater pisze:Kurde, musiałeś zdeptać mi marzenia Maciuś?
Już sie odkochałem. Przez Ciebie to wszystko.Musisz zweryfikować swoje postrzeganie spraw poważnych i nie ślizgać się po nich jak przedszkolak.

- kruhy
- klepacz
- Kontakt:
Piter, tutaj to pojechałeś, nie bierz mi tego co napisze za złe, chyba Ci się ta pogoda obecna udzieliła za bardzo na "-" że takie wnioski tutaj wysuwasz. Trochę więcej loozu, od kiedy to forum takie grzeczne jest, bo chyba przeoczyłem tą przemianęppamula pisze:a zachowujecie się jak wyposzczeni z zakładów karnych. To uwaga nie tylko do Kruhego.

A tak poważnie, patrząc dosłownie na to co napisałem, za nic nie da się wywnioskować nic więcej jak tylko to, iż w taki sposób chciałbym uwieczniać kobiece piękno i potem je podziwiać. Fotograf też robi zdjęcia po to, żeby je potem ludzie podziwiali.
Nie wiem skąd to twoje skojarzenie, pewnie stąd, iż takie myśli o których piszesz same ci się nasunęły.
Co do tego "ślinienia się" może popatrzyłeś na mój awatar i ci się coś nasunęło, ale zauważ że taki awatar miałem duuuużo wcześniej niż czas powstania niniejszego tematu

uznaje powyższy wpis za za daleko idącą nadinterpretację <peace>
Ostatnio zmieniony pn 20 gru 2010, 21:55 przez kruhy, łącznie zmieniany 1 raz.
Honda jest lepsza od wielbłąda bo wielbłąd to turysta i nie lata 300 ;]
eaterQ, czy już przemyślałeś swoje życie?eater pisze:Widać czas, abym przemyślał swoje życie...

... i dlatego odiss, czy moogłbyś odstawić ten motocykl?MARCO pisze:taki rodzaj koncentracji foto, bo wiem, że najważniejsza będzie wisienka na tym torciku..

A wrażliwym na przesłony, ziarnistość i jej brak, filtry, kolory, światłocienie, czerwone oczy, nasycenie, ostość, kontrast, balans bieli "i inne pieprzoty" polecam na poważniejszym "Forum ogólnym" viewtopic.php?t=8237&highlight=mors tysz na tym forumie.
[ Dodano: |21 Gru 2010|, o 01:39 ]
Nic tu więcej nie trzeba pisać. odiss, tak trzymaj, i więcej plis. Wszystko w temacie.kruhy pisze:A tak poważnie, patrząc dosłownie na to co napisałem, za nic nie da się wywnioskować nic więcej jak tylko to, iż w taki sposób chciałbym uwieczniać kobiece piękno i potem je podziwiać.
- eater
- pisarz
- Kontakt:
Soowka, przemyślałem. Jako, żem prosty człek, to za wiele do myślenia nie mam.SOWA pisze: eater napisał/a:
Widać czas, abym przemyślał swoje życie...
eaterQ, czy już przemyślałeś swoje życie?
I tak doszedłem do wniosku, że z racji na fakt, że niewiasta, która to postanowiła sobie u mojego boku jakoś sporo czasu spędzać, a ma na mnie pewien wpływ, też może zajrzeć na forum, oświadczam, że nie jestem zakochany w tej pani ze zdjęcia, byłem tylko przez chwilę i bardzo tego żałuję.

No, a jak się już uzewnętrzniłem, co z rana słabym ino jest pomysłem, to mam sugestię, coby jednak parę nie-wiast (albo i wiast) popokazywać.
Ino się nie ślinić, bo tego pixle nie lubią na ekranie. Aaaa! I mają być ładne, bo brzydkich pixle też nie lubią.