Jest sala i pewnie da sie wytargowac stowke za godzinkeppamula pisze:Kiedyś organizowaliśmy siatkówkę. Teraz trochę nam nie wyszło z powodu braku sali.
Ale basen? Też jest bardzo fajną opcją.
Polecam też squash, może ktoś chętny? Aczkolwiej to bardzo wysiłkowy sport i tylko dla 2 osób na korcie.
Sauna, basen?
Jestem za.
Proponiję kompleks na Jagielońskiej.
Macie inne ?
Ale jak Ty się wspinacz jak masz problemy z palcami?Martyna pisze:przyznaję bez bicia, że nie lubię grać, ze względu na wybite wszystkie palce
no jestem w stanie wstać odpowiednio wcześnie ale żeby jeszcze drałować do Raszyna? Pogiłeo cię. No wiem że masz blisko do basenu ale za to wszędzie indziej za daleko.igor pisze:zapraszam w piątek o 7:00 ba basen w Raszynie...
Jaaaaa bardzo chętnie! Postawiłem sobie za cel wybrać się na squash w tym "sezonie zimowym",ppamula pisze:Polecam też squash, może ktoś chętny?
Koszykówka chętnie, wspinaczka również ZA, ale tu będzie ciężej zebrać kilka osób. Ja już dawno się nie wspinałem, choć pewnie gdzieś w szafie leżą jeszcze moje wspinaczkowe butkiMartyna pisze:a może znaleźli by się chętni na jakąś koszykówkę, tudzież na ściankę wspinaczkową
W Warszawie jest kilka dobrych miejsc do wspinaczki, tzn kilka popularnie zwanych "ścianek". Np. na obozowej. Koszty są niewielkie (powiedzmy dwa razy większe niż za dobry basen), ale chcąc bawić się w to dłużej trzeba zainwestować 200-300 zł w specjalne buty. Warto spróbować, ale najlepiej wybrać się z kimś kto dobrze ogarnia temat, będzie mógł nauczyć podstaw, poasekurować.ppamula pisze:Na ściaknę wspinaczkową chętnie.
I ile taka przyjemność kosztuje?
Gdzie to jest?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości