Hanysy na VFR czyli zamkowe spotkania czwartkowe w Chudowie
- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
Fajnie, Wam też dziekuję za odzew
A teraz na poważnie to mam pytanie.
Fred, olo, jestescie w stanie skompletować ekipę chętnych do szkolenia nie mniejszą niż 10-12 osób ???
To jest jedynie przymiarka, żebyśmy wiedzieli na co się szykujemy, oczywiście górnej granicy ilości chętnych nie ma
Jeśli to nie problem zamieśćcie wstępną listę w tym wątku potem jak się skrystalizuje umieścimy ją tam, gdzie jej miejsce (czyt. w odpoweidnim do tego temacie)
PS. Sorry za kopiowanie tekstu we wszystkich działach ale tak jest logiczniej

A teraz na poważnie to mam pytanie.
Fred, olo, jestescie w stanie skompletować ekipę chętnych do szkolenia nie mniejszą niż 10-12 osób ???
To jest jedynie przymiarka, żebyśmy wiedzieli na co się szykujemy, oczywiście górnej granicy ilości chętnych nie ma

Jeśli to nie problem zamieśćcie wstępną listę w tym wątku potem jak się skrystalizuje umieścimy ją tam, gdzie jej miejsce (czyt. w odpoweidnim do tego temacie)
PS. Sorry za kopiowanie tekstu we wszystkich działach ale tak jest logiczniej

- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
Fred, rozdzielę te tematy jak będzie się coś krystalizowało.
Każdy dostanie swój kawałek tego tematu, wydaje mi się po prostu, że na chwilę obecną to jest dobre miejsce na tego typu dyskucję.
I rozeznanie Waszej siły, ilości chętnych wziecia udziału w tym przedsięwzięciu.
PS. Jeśli chcecie połączenia tematów dla Hanysów i South Parku też dajcie znać.
Ale jeśli chcecie już teraz, to ja sie podporządkuję
[ Dodano: 2010-10-04, 19:37 ]
Centrum zaczeło tworzyć wstępną listę chętnych z warszawy i oklolic, jak i u Was się uda podjąć temat, utworzę to samo dla Hanysów w ratownictwie drogowym tylko dla Was.
Każdy dostanie swój kawałek tego tematu, wydaje mi się po prostu, że na chwilę obecną to jest dobre miejsce na tego typu dyskucję.
I rozeznanie Waszej siły, ilości chętnych wziecia udziału w tym przedsięwzięciu.
PS. Jeśli chcecie połączenia tematów dla Hanysów i South Parku też dajcie znać.
Ale jeśli chcecie już teraz, to ja sie podporządkuję

[ Dodano: 2010-10-04, 19:37 ]
Centrum zaczeło tworzyć wstępną listę chętnych z warszawy i oklolic, jak i u Was się uda podjąć temat, utworzę to samo dla Hanysów w ratownictwie drogowym tylko dla Was.
- Poldek13
- pisarz
- Imię: Robert
emil pisze:ja tam żadko jeżdżę
Ja też nie często, może z 4 razy w tym roku byłem. Teraz w taką pogodę to moge jechać bo nie tak daleko, jeździłem ostatnio do 20 tej i delirke miałem jeszcze z 2 godzinki po przyjeździe-)
[ Dodano: |1 Kwi 2011|, o 14:14 ]
Hello!!! Byłem wczoraj w Chudowie, niedługo ale VFR-ki widziałem, jednak ktoś tam zagląda-) Srebrny i granatowy witek, i 2 czerwone 46ki, nie udało mi sie porozmawiać bo właścicieli nie widziałem więc nie wiem czy ludzie z forum
Poldek
- 8Bodzio8
- pisarz
- Imię: Tomek
Co tygodniowe miejsce spotkań na śląsku - co wy na to ??????
Jak coś takiego się odbywa to liczę na info.
Mianowicie znajomy z krakowa sprzedał mi temat, że przez cały sezon co czwartek u nich chłopaki mają miejsce gdzieś w centrum krakowa z prostą o rzech pasach i jakąś stacją benzynową na której można się zatrzymać. Co tydzień co czwartek pod wieczór spotykają się motocykliści, żeby pośmigać po prostej, na kole, pogadać, itd. Myślałem nad zaszczepieniem tematu gdzieś u nas. Było by nieźle jakby bez specjalnego umawiania można by się wybrać w miejsce, gdzie można by zastać wariata podobnego do siebie.
Nie zawsze nam łatwo umówić się na jakieś wspólne śmiganko a w takim miejscu zawsze można by kogoś spotkać. Oczywiście początki będą pewnie śmieszne ale jak zapodamy temat pocztą pantoflową to temat ma szanse rozwoju.
Napiszcie czy i ew jakieś propozycje miejsca. Dobrze by było jakieś miejsce gdzie będzie szeroko.
Z mojego miejsca zamieszkania fajnie jak by to była aglomeracja katowicka.
Mnie tak na szybko nasuwa się jakiś odcinek średnicówki ale lepsze było by miejsce gdzie po rundzie w jedną stronę można by szybko zawrócić i podjechać do stacji czy miejsca zbiórki.
Dobra Panowie i Panie coś czuje, że trochę odjechałem z tematem i zaraz dostanę zjebkę od szanownych forumowiczów więc czekam na odzew
Mianowicie znajomy z krakowa sprzedał mi temat, że przez cały sezon co czwartek u nich chłopaki mają miejsce gdzieś w centrum krakowa z prostą o rzech pasach i jakąś stacją benzynową na której można się zatrzymać. Co tydzień co czwartek pod wieczór spotykają się motocykliści, żeby pośmigać po prostej, na kole, pogadać, itd. Myślałem nad zaszczepieniem tematu gdzieś u nas. Było by nieźle jakby bez specjalnego umawiania można by się wybrać w miejsce, gdzie można by zastać wariata podobnego do siebie.
Nie zawsze nam łatwo umówić się na jakieś wspólne śmiganko a w takim miejscu zawsze można by kogoś spotkać. Oczywiście początki będą pewnie śmieszne ale jak zapodamy temat pocztą pantoflową to temat ma szanse rozwoju.
Napiszcie czy i ew jakieś propozycje miejsca. Dobrze by było jakieś miejsce gdzie będzie szeroko.
Z mojego miejsca zamieszkania fajnie jak by to była aglomeracja katowicka.
Mnie tak na szybko nasuwa się jakiś odcinek średnicówki ale lepsze było by miejsce gdzie po rundzie w jedną stronę można by szybko zawrócić i podjechać do stacji czy miejsca zbiórki.
Dobra Panowie i Panie coś czuje, że trochę odjechałem z tematem i zaraz dostanę zjebkę od szanownych forumowiczów więc czekam na odzew

Prędkość w kilometrach/h widniejąca na znakach drogowych jest jedynie wielkością sugerowaną i w żadnym wypadku nie należy jej sztywno stosować. 

- Poldek13
- pisarz
- Imię: Robert
Jaką zrypkę? Uważam że to super pomysł. Do tej pory w czwartki były spotkania w Chudowie, ale możemy pokombinować gdzieś bliżej. Gdyby pomysł przyjął się by było fajnie, bo zawsze w jakiś dzień w tygodniu wiesz że podjedziesz i na pewno tam kogoś spotkasz, pogadasz o wszystkim, ja jestem za!!!
Poldek
-
- teksciarz
- Imię: Piotr
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Ja się jak najbardziej piszę na spotkania, tylko według mnie Chudów jest trochę niefortunną lokalizacją więc warto byłoby coś w tym temacie odświeżyć i zmienić lokalizację , przykładowo można by gdzieś bliżej stolicy Śląska? Może przykładowo dolina 3 stawów?
dużo terenów zielonych parę barów gdzie można usiąść i wypić lemoniadę
i miejscówka gdzie spotykają się też inne grupy motocyklowe?
Nad wszystkim można pomyśleć niemniej będę śledził temat i ewentualnie jak pogoda będze sprzyjać można odwiedzić Chudów by na miejscu siąść i coś ustalić
dużo terenów zielonych parę barów gdzie można usiąść i wypić lemoniadę

Nad wszystkim można pomyśleć niemniej będę śledził temat i ewentualnie jak pogoda będze sprzyjać można odwiedzić Chudów by na miejscu siąść i coś ustalić