Prośba o opinie dotyczące oryginalnych toreb do bagstera. Kto taką posiada i jak się sprawuje. Zastanawiam się nad zakupem, nie wiem jeszcze jaki model. Chciałbym posłuchać opinii co do funkcjonalności itp.
Dzięki i pozdrawiam!
torba do bagstera
-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: kujawsko-pomorskie
torba do bagstera
Adam
- Hefajstos
- klepacz
- Imię: Maciej
Swego czasu chciałem kupic oryginalną ale się poddałem i przerobiłem zwykłą torbę. Taniej i szybciej. viewtopic.php?t=9720
- sensi
- klepacz
- Imię: pawel
- województwo: poza granicą Polski
wlasnie zanabylem cos takiego jak to mowia uzywane ale w dobrym stanie. pierwsze testy jak najbardziej ok- pokrowiec na bak szybko sie montuje a jeszcze szybciej zakladasz/odpinasz sakwe. torba to delta (450x280x300mm) 22l pakowna, z mapownikiem, mozna ja zlozyc (dodatkowy zamek w obwodzie). ogolnie dobre wrazenie- solidnosc,spasowanie szwow, folia przeciwdeszczowa w komplecie- psuje sam material z ktorego zrobione sa pokrowiec i torba- wyglada skajowato i jest dosc sztywny. ale moze sie czepiam...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: kujawsko-pomorskie
właśnie o taką torbę mi chodzi. Wydaje mi się że to model alpha, bo innego podobnego w ofercie nie znalazłem. Napisz ile dałeś za samą torbę. Dzięki.sensi pisze:wlasnie zanabylem cos takiego jak to mowia uzywane ale w dobrym stanie. pierwsze testy jak najbardziej ok- pokrowiec na bak szybko sie montuje a jeszcze szybciej zakladasz/odpinasz sakwe. torba to delta (450x280x300mm) 22l pakowna, z mapownikiem, mozna ja zlozyc (dodatkowy zamek w obwodzie). ogolnie dobre wrazenie- solidnosc,spasowanie szwow, folia przeciwdeszczowa w komplecie
Adam