torba do bagstera

Wszelkie problemy nie związane z mechaniką.
Kolega_PL
pisarz
pisarz
Imię: Adam
województwo: kujawsko-pomorskie

torba do bagstera

Post autor: Kolega_PL » ndz 12 wrz 2010, 12:38

Prośba o opinie dotyczące oryginalnych toreb do bagstera. Kto taką posiada i jak się sprawuje. Zastanawiam się nad zakupem, nie wiem jeszcze jaki model. Chciałbym posłuchać opinii co do funkcjonalności itp.
Dzięki i pozdrawiam!
Adam

Awatar użytkownika
Hefajstos
klepacz
klepacz
Imię: Maciej

Post autor: Hefajstos » pn 13 wrz 2010, 11:00

Swego czasu chciałem kupic oryginalną ale się poddałem i przerobiłem zwykłą torbę. Taniej i szybciej. viewtopic.php?t=9720

Awatar użytkownika
sensi
klepacz
klepacz
Imię: pawel
województwo: poza granicą Polski

Post autor: sensi » pn 13 wrz 2010, 12:13

wlasnie zanabylem cos takiego jak to mowia uzywane ale w dobrym stanie. pierwsze testy jak najbardziej ok- pokrowiec na bak szybko sie montuje a jeszcze szybciej zakladasz/odpinasz sakwe. torba to delta (450x280x300mm) 22l pakowna, z mapownikiem, mozna ja zlozyc (dodatkowy zamek w obwodzie). ogolnie dobre wrazenie- solidnosc,spasowanie szwow, folia przeciwdeszczowa w komplecie- psuje sam material z ktorego zrobione sa pokrowiec i torba- wyglada skajowato i jest dosc sztywny. ale moze sie czepiam...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Kolega_PL
pisarz
pisarz
Imię: Adam
województwo: kujawsko-pomorskie

Post autor: Kolega_PL » pn 13 wrz 2010, 20:22

sensi pisze:wlasnie zanabylem cos takiego jak to mowia uzywane ale w dobrym stanie. pierwsze testy jak najbardziej ok- pokrowiec na bak szybko sie montuje a jeszcze szybciej zakladasz/odpinasz sakwe. torba to delta (450x280x300mm) 22l pakowna, z mapownikiem, mozna ja zlozyc (dodatkowy zamek w obwodzie). ogolnie dobre wrazenie- solidnosc,spasowanie szwow, folia przeciwdeszczowa w komplecie
właśnie o taką torbę mi chodzi. Wydaje mi się że to model alpha, bo innego podobnego w ofercie nie znalazłem. Napisz ile dałeś za samą torbę. Dzięki.
Adam

Awatar użytkownika
sensi
klepacz
klepacz
Imię: pawel
województwo: poza granicą Polski

Post autor: sensi » wt 14 wrz 2010, 13:52

koles ktory sprzedawal mowil ze to delta a towar jak pisalem jest uzywany. cena to 70 funtow za torbe i pokrowiec z przesylka :mrgreen:

ODPOWIEDZ