jak zawsze wszystko zależy 1 co się TOBIE podoba ,2 do czego ma służyć moto , 3 jak na danym moto się czujesz
jeśli do turystyki we dwoje i wszędzie polecam suzuki daje naprawdę rade ,co do silnika ja nie miałem żadnych problemów zresztą z całym motkiem nie było problemów a przejeździłem dwie sztuki , tak jak pisze FAZER obciążenie bagażami czy pasażerką nie robi na moto wrażenia , ciągnie zawsze tak samo pozycja na moto odprężona bardzo wygodna ja osobiście nazywałem to "nuda" dlaczego bo nic się nie dzieje na nierównościach i nic się nie dzieje jadąc 200 km /h owszem są inne moto -waradero ,taiger lub ktm,honda mi się optycznie nie podoba a i z tego co wiem odczucia trakcyjne sa inne w suzuki jakby więcej sportu,triumph ,raczej tylko na asfalt upsy z przodu krótszy skok zawieszenia i małe kółko przednie wiec raczej stawiam go bliżej fazera czy bandita, a ktm przede wszystkim kasa kasa kasa tak jak i bmw ,pozostaje fjr a to już inna klasa moto turystyka ale szosowa i szybka i w tej klasie moto cbr xx vfr ,sprint st,może i paneuropa,trakcja motków podobna pozycje na moto podobne i jak zawsze pytanie co nam się podoba i do czego ma być moto dziś ujeżdżam sprinta st 1050 i zawsze jak zsiadam to mam banana na gębie ten motek daje dużo radości z jazdy, ale gdyby mi ktoś zaproponował wycieczke do okoła świata to poprosiłbym o V-stroma a co wybierzesz to tylko ty wiesz
co do 650 są tacy co narzekają na niedostatek mocy przy pełnym załadunku motka
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"