Wheelie
-
- bywalec
powiem Wam że orzyl mi oczy otworzył wczoraj..... do tej pory nie sądziłem że VFRką można tak śmigac na kole.... naprawde jest DOBRY!!! ...a jak postawił na koło siedząc na baku to mi rozjeb....lo molekuły w kolanach
warunki na pasie są prawie idealne, polecam wszystkim bo można tam nieźle poćwiczyc
warunki na pasie są prawie idealne, polecam wszystkim bo można tam nieźle poćwiczyc
- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
hehe jasne ze tak - orzyl, od polczynskiej jest zajebisty wjazd na ten pas, musisz na wiadukt wjechać, przedwczoraj przyjechała policja, jakiś dziadek zadzwonił bo sie chłopaki na R1 i 954 scigali. Bylem juz tam sam, akurat sie zbieralem, nie wiem czy cos by ode mnie chcieli bo po prostu przejechalem obok nich i tyle. Ale fakt faktem zadzwonil typ stary bo stal na wiadukcie i wygladal czy przyjechali a jak przyjechali to jechal za nimi 

VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
- abgarman
- teksciarz
Podbija ktoś dzisiaj? Ja się wybieram, tylko nie wiem, czy bliżej 17 czy 18 celować 
A jak orzyl bedzie jechal, to niech da znać - wezmę kamerkę i sobie popatrzymy na obrotomierz przy tych jego trickach

A jak orzyl bedzie jechal, to niech da znać - wezmę kamerkę i sobie popatrzymy na obrotomierz przy tych jego trickach

Meet the VFighteR
---------------------------------------
Wcześniej: Honda Deauville 650
Teraz: Honda VFR 800 '98
---------------------------------------
Wcześniej: Honda Deauville 650
Teraz: Honda VFR 800 '98
- orzyl
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
ja niestety dzis nie dam rady... sila wyzsza... bede w sochaczewie w tym czasie 
a tak pozatym od ostatnich szaleństw pod kościołem u kolegi, odkręciło mi się kolanko od którego tylnego cylindra i muszę to przykręcić, bo mi vfr zieje ogniem jak z obrtów schodzi.
[ Dodano: 2010-08-14, 13:09 ]
a moze jakos jutro ktos ma ochote podskoczyc ?

a tak pozatym od ostatnich szaleństw pod kościołem u kolegi, odkręciło mi się kolanko od którego tylnego cylindra i muszę to przykręcić, bo mi vfr zieje ogniem jak z obrtów schodzi.
[ Dodano: 2010-08-14, 13:09 ]
a moze jakos jutro ktos ma ochote podskoczyc ?
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...
- binio
- klepacz
Ja dzisiaj wyjezdzam na miesiac szkolenia w okolice lodzi, chociaz mam nadzieje, ze cos nie wypali i wroce do wawy niedlugo.
Orzyl - ostatnio jak tam bylem to od strony gorczewskiej wjazd byl zastawiony i nie dalo rady wjechac. I sa dwie opcje - 1 to od polczynskiej sie wbic na wiadukt tam nie jest zastaiwone, 2 to od gorczewskiej tak jak my jechalismy tylko trzeba ta droga obok pojechac z kilometr tam gdzie sa te sciany dzwiekoszczelne postawione i w pewnym miejscu jest przerwa metrowej szerokosci ze spokojnie mozna wjechac na pas i polatac.
Ja wczoraj na warszawie pogumowalem fajnie, coraz lepsza rownowage lapie na siedzaco na jedynce i nieraz udaje mi sie zajebiscie daleko
Orzyl - ostatnio jak tam bylem to od strony gorczewskiej wjazd byl zastawiony i nie dalo rady wjechac. I sa dwie opcje - 1 to od polczynskiej sie wbic na wiadukt tam nie jest zastaiwone, 2 to od gorczewskiej tak jak my jechalismy tylko trzeba ta droga obok pojechac z kilometr tam gdzie sa te sciany dzwiekoszczelne postawione i w pewnym miejscu jest przerwa metrowej szerokosci ze spokojnie mozna wjechac na pas i polatac.
Ja wczoraj na warszawie pogumowalem fajnie, coraz lepsza rownowage lapie na siedzaco na jedynce i nieraz udaje mi sie zajebiscie daleko
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
- bialy-murzyn
- klepacz