Komputer dla dzieci z DDC
- eater
- pisarz
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Korniku, ja to wiem... BTW, nowe Ubuntu ma mnostwo gier za free... i nie sa to jakies gnioty. Ofkoz nie ma najnowszego NFS, ale sadze, ze sporo frajdy moga dzieciom dac, no i są w paczce instalacyjnej, albo sie samodzielnie pobieraja, wg. uznania.
Terror Mechanicznej Pomarańczy!
Potrzebujesz części do moto w dobrej cenie? Pytaj!
Potrzebujesz części do moto w dobrej cenie? Pytaj!

- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
- województwo: mazowieckie
Jak już odmieniasz to bez błędów, czyli emsi a czy Hammer czy młot to mi to wsystko jednoeater pisze:ale już Mak Młot

kumpel pracuje w dużej firmie handlującej między innymi oprogramowaniem, podpytam jutro czy jakiś rabacik byłby możliwy.SOWA pisze:A mi się ostało ok. 200 zeta zbieranej kaski. Może niech kto kupi legala wina, a ja mu dorzucę co mi zostało i będzie bez obaw.
Napiszę jutro jak tylko dostanę odpowiedź i jeszcze jedno pytać o XP ???
- Łysolek
- Shrek
- Imię: Adam
tu można kupić za przyzwoite pieniązki 
http://allegro.pl/item1104379973_window ... a_vat.html
a tu nawet odbiór osobisty w Warszawie
http://allegro.pl/item1150044178_ms_win ... ktura.html
pozdrawiam

http://allegro.pl/item1104379973_window ... a_vat.html
a tu nawet odbiór osobisty w Warszawie

http://allegro.pl/item1150044178_ms_win ... ktura.html
pozdrawiam
- MC_Hammer
- ostry klepacz
- Imię: Maciej
Więc sprawa ma się tak. Faktycznie wycofali już ze sprzedaży XP'ka Profesionala.ppamula pisze:XP jest nie do kupienia z oficjalnej sieci. Można od kogoś kupić ale czy legalnie?
Jednak jest możliwość zakupu od "oficjalnej sieci" XP'ka Home.
LEGALNIE !!!
Co do ceny to wyggląda to tak:
Jeśli bierzemy fakturę na siebie cena brutto to 449 zł
Jeśli kolega bierze fakturę na siebie i uzycza nam oprogramowania nie odpłatnie (podobno tak można, nie wiem) to cena po rabacie pracowniczym wynosi : 360 zł brutto.
Tyle ustalić mogłem, a i mają jeszcze Homa

Niestety prawdappamula pisze:Poza tym system XP jest na wylocie. Koniec obsługi serwisowej.

- robsonic
- klepacz
- Imię: Robert
- Kontakt:
Zamiast tego CRT może takie coś? Na allegro kupiłem 17 z 2 letnią gwarancją sprzedającego za 49 zł!!!! Sprzęt pochodzi z różnych instytucji po wymianie sezonowej, może warto o tej formie monitora pomyśleć?
[ Dodano: 2010-07-16, 11:38 ]
Piszecie o windowsie XP że na wylocie itd. Ale pomyślcie tylko że ten komp ma w zestawie monitor CRT więc pewnie jego parametry są na poziomie lepszego telefonu komórkowego, a po drugie sam pracuje na windows xp i nie mam żadnych problemóe (jeszcze) z oprogramowaniem a do Visty to już różnie jest panowie
[ Dodano: 2010-07-16, 11:38 ]
Piszecie o windowsie XP że na wylocie itd. Ale pomyślcie tylko że ten komp ma w zestawie monitor CRT więc pewnie jego parametry są na poziomie lepszego telefonu komórkowego, a po drugie sam pracuje na windows xp i nie mam żadnych problemóe (jeszcze) z oprogramowaniem a do Visty to już różnie jest panowie
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę 

- Rozan
- klepacz
Jeśli ktoś dorwał w swe szponki XP'ka to dajcie znać 
robsonic, primo - u Wasyla stoi monitor, tylko on sam nie wie co to jest i mam jechać do GDA, sekundo - to, że monitor CRT samo w sobie nie świadczy o jakości sprzętu. CRT-ki generalnie lepiej oddają barwy i ich nasycenie (dopiero drooogie monitory LCD im dorównują) i wielu grafików do dziś używa CRT
[ Dodano: 2010-07-19, 10:12 ]
info od kumpla:
"pentium D 2.4 ghz, 780 ram, dysk 80, karta radek 128 ram"
[ Dodano: 2010-07-19, 10:13 ]
tak na prawdę dokupić ze 2gb ramu i by śmigał pięknie...

robsonic, primo - u Wasyla stoi monitor, tylko on sam nie wie co to jest i mam jechać do GDA, sekundo - to, że monitor CRT samo w sobie nie świadczy o jakości sprzętu. CRT-ki generalnie lepiej oddają barwy i ich nasycenie (dopiero drooogie monitory LCD im dorównują) i wielu grafików do dziś używa CRT

[ Dodano: 2010-07-19, 10:12 ]
info od kumpla:
"pentium D 2.4 ghz, 780 ram, dysk 80, karta radek 128 ram"
[ Dodano: 2010-07-19, 10:13 ]
tak na prawdę dokupić ze 2gb ramu i by śmigał pięknie...