Padłeś ofiarą najczęstszego błędu.Rozan pisze:Oblałem egzamin na A... nie wiedziałem, że ruszając na placu trzeba się rozejrzeć, czy nic nie jedzie
NEGATYWNIE
Pier... obrone, prawko ważniejsze
Tak wyglądało prawko ? :
http://www.youtube.com/watch?v=ZAS8gsaoli8

Tak wyglądało prawko ? :
http://www.youtube.com/watch?v=ZAS8gsaoli8
- Diego
- klepacz

- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
Peter,a czego Ty uczysz "dzisiejszą młodzież"PETER pisze:trza więcej jeździć bez prawka
Taki odruch na moto to nic innego jak tylko rozglądanie się na lewo i prawo za dupami jak jesteś na przykład na miescie, na zakupach.
Jazda na motocyklu to najlepsze coś,co można robić w ubraniu
- skoch84
- pisarz

- Imię: Staszek
- województwo: wielkopolskie
No i dla brata właśnie sezon się skończył
Straty: złamany obojczyk, zwichnięta noga, spore ubytki w naskórku.
Moto BMW F650 przeżyło to trochę lepiej- ogólnie lekko ucierpiała kierownica i mały szlif po plastikach.
A morał z tego taki: zawsze na moto wyjeżdża się odpowiednio ubranym.
Straty: złamany obojczyk, zwichnięta noga, spore ubytki w naskórku.
Moto BMW F650 przeżyło to trochę lepiej- ogólnie lekko ucierpiała kierownica i mały szlif po plastikach.
A morał z tego taki: zawsze na moto wyjeżdża się odpowiednio ubranym.
Almera N15 GA14DE '98
Honda VFR 750 RC36I '91
Honda VFR 750 RC36I '91
-
Kolega_PL
- pisarz

- Imię: Adam
- województwo: kujawsko-pomorskie
to mnie nie widziałeśkiciol pisze:Właśnie jadąc dzisiaj ,na jakieś 20 motocykli napotkanych po drodze tylko ja jechałem w opakowaniuWiem że w ch... gorąco ale chyba lepiej niech leci po dupie niż leczyć efekty peelingu z asfaltu.
p.s. ja też dziwnie się czułem w tłumie motocyklistów "topless", jakbym z marsa był, ale nie było tak źle bielizna termo to podstawa.
Adam
- skoch84
- pisarz

- Imię: Staszek
- województwo: wielkopolskie
no ale widzicie, ja trzy lata temu przy swojej glebie byłem odpowiednio ubrany i proporcje były inne: u mnie kilka otarć, a moto hmm..... trochę gorzej zwłaszcza, że razem z nim znalazłem się pod samochodem
Ale to stare dzieje, które nauczyły mnie jednego: zawsze na moto trzeba się ubrać
Ale to stare dzieje, które nauczyły mnie jednego: zawsze na moto trzeba się ubrać
Almera N15 GA14DE '98
Honda VFR 750 RC36I '91
Honda VFR 750 RC36I '91
- PozytywnieZakreconyWariat
- pisarz

- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Mama która choruje na nowotwór złośliwy,wychodząc wczoraj na balkon..potknęła się(ma niedowład prawej nogi-opadająca stopa)tak niefortunnie że złamała lekko nogę pod kolanem...ehh..
Najgorsze jest to,że na 16 lipca miała wyznaczony kolejny cykl chemioterapii...
"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"
- Hubu
- klepacz

- Imię: Hubert
- województwo: mazowieckie
PZW wspieraj mamę, być może złamanie nie spowoduje odwołania chemioterapii. Trzymam kciuki, żeby w terminie odbył się kolejny cyklPozytywnieZakreconyWariat pisze:Mama która choruje na nowotwór złośliwy,wychodząc wczoraj na balkon..potknęła się(ma niedowład prawej nogi-opadająca stopa)tak niefortunnie że złamała lekko nogę pod kolanem...ehh..
Acha i zapoznaj się z materiałami na temat działania soku z czerwonych buraków, pomaga odbudowywać wartości krwi po chemiach.