Filtr Stożkowy
- afro89
- bywalec
- Imię: Krzysztof
Filtr Stożkowy
Witam, Rozważam taką myśl żeby kupic sobie 4 filtry stozkowe do mojej VFR-ki Tylko mam kilka wątpliwości czy silnik będzie przy tym dobrze chodził nie bedzie slabszy Z gory mówie że nie zależy mi na tym żeby byl mocniejszy tylko żeby byl lepszy gang tego silniczka Ma już ktoś takie rozwiązanie
- robsonic
- klepacz
- Imię: Robert
- Kontakt:
żeby nie pisać że było , napiszę tylko że pogorszysz a nie polepszysz osiągi
[ Dodano: 2010-06-29, 17:35 ]
to nie będzie jezdziło panowie... nie chce mi się szukać ale w dziale tunning jest wzmianka z fotkmi, i jak chcesz sportowy filtr to kup sobie wkład a nie stożki
Z tego co pamiętam działa tam podciśnienie i bez tej puchy na filtr nie za bardzo moto będzie chciało śmigać....
[ Dodano: 2010-06-29, 17:37 ]
viewtopic.php?t=5092&highlight=filtr
poczytajcie sobie a póżniej tunningujcie
[ Dodano: 2010-06-29, 17:35 ]
to nie będzie jezdziło panowie... nie chce mi się szukać ale w dziale tunning jest wzmianka z fotkmi, i jak chcesz sportowy filtr to kup sobie wkład a nie stożki

Z tego co pamiętam działa tam podciśnienie i bez tej puchy na filtr nie za bardzo moto będzie chciało śmigać....
[ Dodano: 2010-06-29, 17:37 ]
viewtopic.php?t=5092&highlight=filtr
poczytajcie sobie a póżniej tunningujcie
fakju i fenkju... brzmi podobnie lecz za przejęzyczenie można dostać w ryja lub w mordkę