Znalazłem na allegro kurtkę w dobrej dla mnie cenie jeśli ktoś posiada takową to proszę o opinię i wogóle co sądzicie o tym wdzianku .
http://moto.allegro.pl/item1029620809_k ... iar_l.html
Kurtka
- KIJEK
- bywalec
- Imię: Piotr
zawsze pozostaje dylemat-skora czy textyl -ja jezdziłem kilka lat w skorze i dopiero jak sie przebrałem w tekstylny komplet niedrogiego Probikera wiem ze juz bym tego nie zmienił-krótko :skora ma kilka wad(waga,namakanie,mały komfort,słaba wentylacja) jako druga w twojej szafie jest ok-a ten model ktory pokazujesz na linku jest naprawde fajny ,solidny kawał skory .A co ci szkodzi przejsc sie do sklepu i przymierzyc sobie rozne rodzaje ubiorow-tak najlepiej sie przekkonasz czego szukasz.pzdr 

Żyj z całych sił !
- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
bez perforacji w czarnym kolorze w cieple i sloneczne dni... czarno o widze 
KIJEK - ja mam czerwona skore alpinestarsa z perforowanym calym przodem i rekawami i jest mi duzo bardziej komfortowo niz w texach alpinky super oddychajacych z jakimis membranami i ch.. wie czym jeszcze.
lukas - kupuj skore, jak masz watpliwosci moge pokazac Ci zdjecia moich texow po szlifie
tylko koloru czarnego bym sie obawial

KIJEK - ja mam czerwona skore alpinestarsa z perforowanym calym przodem i rekawami i jest mi duzo bardziej komfortowo niz w texach alpinky super oddychajacych z jakimis membranami i ch.. wie czym jeszcze.
lukas - kupuj skore, jak masz watpliwosci moge pokazac Ci zdjecia moich texow po szlifie

VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"