Co powiecie na takie malowanie?
- Arnold
- ostry klepacz

- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Cieszę się że wam się podoba.
Co do tych linii to robiłem to na średnio szybko i wzorowałem się przetłoczeniami na owiewkach. Chodziło o efekt ogólny. Teraz widać że czerwony musi być troszkę niżej przy kolanie. A co do tych odstępów między kolorami to na VFR750R jest srebrny czy złoty pasek między nimi i ja bym tez coś takiego zrobił.
Na razie jestem totalnie spłukany z kasy. Jak będzie tak daleko że będę go malował to na bank zdam sprawozdanie z prowadzonych prac. Co do tłumików to bym najlepiej widział dwa carbonowce po bokach af kors na górze. Ale to już raczej wisienka na torcie.
Na razie jestem totalnie spłukany z kasy. Jak będzie tak daleko że będę go malował to na bank zdam sprawozdanie z prowadzonych prac. Co do tłumików to bym najlepiej widział dwa carbonowce po bokach af kors na górze. Ale to już raczej wisienka na torcie.
- Arnold
- ostry klepacz

- Imię: Arnold
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Racja. Srebrne szczególnie. Niebieskie jest nawet OK.binio pisze:etam, jednolite malowanie jest nudne
Poprawiłem kąty pasów ale jeszcze nie miałem czasu żeby dokładnie to zrobić. Następna fota będzie już dopracowana. I z odpowiednimi kątami i odstępami między pasami i starym logo i jeszcze z dopracowanym napisem na zadupku.
Aha, lakiery to będą jakieś perły albo metaliki. Motorek musi mieć błysk.
- JuNioR
- klepacz

- Imię: Przemek
- Kontakt:
staaaary! POEZJA!!!!!!!
Wygląda przewypas - i drugiej takiej nie znajdziesz, na pewno nie w Polsce.
Ale, moim zdaniem - dwie podstawy!! - BIAŁE FELGI i wydech (z tych standardowych, np. MIGG) prowadzony górą.
Efekt wtedy powala na kolana !!
Nie słuchaj malkontentów, boją się ruszać swoje dopieszczone malinki, a Tobie zazdroszczą tego że masz pomyślunek.
I tak między nami - bo obserwowałem też temat z kupnem dwóch vf1000r - taka opcja dużo lepsza - na pewno mniej awaryjna, lepiej jeżdząca i w ogóle - mniej ekonomicznie stresująca
a efekt wizualny porównywalny!
Wygląda przewypas - i drugiej takiej nie znajdziesz, na pewno nie w Polsce.
Ale, moim zdaniem - dwie podstawy!! - BIAŁE FELGI i wydech (z tych standardowych, np. MIGG) prowadzony górą.
Efekt wtedy powala na kolana !!
Nie słuchaj malkontentów, boją się ruszać swoje dopieszczone malinki, a Tobie zazdroszczą tego że masz pomyślunek.
I tak między nami - bo obserwowałem też temat z kupnem dwóch vf1000r - taka opcja dużo lepsza - na pewno mniej awaryjna, lepiej jeżdząca i w ogóle - mniej ekonomicznie stresująca
- Vermilion
- klepacz

- Imię: Adam
- województwo: wielkopolskie
Mi się strasznie podoba. Jednolite malowania motocykli są niesamowicie nudne i nieciekawe. Wzór na 750R bardzo udany.
PS. Grafikę robiłeś w Photoshopie?
PS. Grafikę robiłeś w Photoshopie?
Honda NSR 125 JC22A > Honda CB 500 > Honda VFR 750 RC36I > Yamaha TDM 850 4TX > Honda VFR 800Fi 99' SF > Honda VFR 800Fi 98' !!
SPEED UP - CENTRUM MOTOCYKLISTY
https://www.facebook.com/SpeedUP.Pila
- kris2k
- klepacz

- Imię: Krzysztof
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Mnie tez sie podoba.
1. Barwy oddzielone bialymi cienkimi liniami, super.
2. Obowiazkowo biale felgi jak w oryginale.
3. Nalepjej na bak dac stare logo Hondy z modelu milenijnego, do kupienia w Hondzie, drogo bo drogo ale na pewno warto.
4. Zdecydowanie czcionka napisu honda i vfr800r do wyrzucenia bo badziew, zostalbym przy oryginalach a literke R lub RR dodalbym z symbolu CBR'y 929, 954, 1000 bo one mialy ladnie te literki wystilizowane.
5. Zmiana lusterek na te z modelu '00-'01
Bylaby bajka.
1. Barwy oddzielone bialymi cienkimi liniami, super.
2. Obowiazkowo biale felgi jak w oryginale.
3. Nalepjej na bak dac stare logo Hondy z modelu milenijnego, do kupienia w Hondzie, drogo bo drogo ale na pewno warto.
4. Zdecydowanie czcionka napisu honda i vfr800r do wyrzucenia bo badziew, zostalbym przy oryginalach a literke R lub RR dodalbym z symbolu CBR'y 929, 954, 1000 bo one mialy ladnie te literki wystilizowane.
5. Zmiana lusterek na te z modelu '00-'01
Bylaby bajka.
- Vermilion
- klepacz

- Imię: Adam
- województwo: wielkopolskie
Kris, a ja właśnie połączyłbym stare klasyczne malowanie, z nowoczesnym logo i czcionką. Robienie udawanej repliki nie ma sensu i będzie ze sobą niosło duże koszty, a tak to będzie miał coś wyjątkowego i naprawdę wyróżniającego się.
Honda NSR 125 JC22A > Honda CB 500 > Honda VFR 750 RC36I > Yamaha TDM 850 4TX > Honda VFR 800Fi 99' SF > Honda VFR 800Fi 98' !!