Witaj.
Mój przedmówca dobrze napisał. Najpierw należy zawitać tu:
viewforum.php?f=33, następnie skorzystać z tej opcji :
search.php.
Używane egzemplarze z interesującego Cię rocznika mają dzisiaj 21 – 22 lata.

Jest to model RC24, niestety bardzo rzadki na naszym forum. Z racji wieku motocykla, szanse nabycia egzemplarza rokującego w miarę długie i w miarę bezawaryjne użytkowanie spadają niemalże do zera. Oferowane sprzęty mają już za sobą swoje najlepsze czasy /mimo doskonałej strony technicznej/. Są w większości zajechane, szlifowane, gruzowane, reanimowane, spawane, klejone, malowane itp...
Jeżeliby się znalazł egzemplarz zadbany, od prawdziwego miłośnika tego modelu, nie będzie Ciebie niestety na niego stać. Szukamy zazwyczaj sprzęta na możliwości naszej kieszeni, więc skoro interesuje Cię model z rocznika 88-89 kasy nie masz za wiele /mogę się jednak mylić/. Jeżeli chcesz szukać moto do jazdy, za w miarę rozsądne pieniądze, szukaj w modelu RC36 po roku 94. Takie jest moje zdanie. Resztę informacji znajdziesz klikając drugi z podanych linków. Co do wyboru rodzaju i rozmiaru opony, sugeruję dokładne przeczytanie własnego postu.
Pozdrawiam

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.