POZNAŃ i okolice - łączmy się!
-
- teksciarz
- Imię: Adam
- województwo: wielkopolskie
-
- klepacz
- Imię: Roman
Wczoraj były plany ale skończyło się na pogaduchach u Argaila w garażu
W drodze powrotnej wstąpiłem na Moto Serce ale okazało się że krwi już nie pobierają i żeby było śmieszniej akurat zaczęło zajeb... padać i zmokło mi się trochę
Dzisiaj tez się trochę włóczyłem bo słońce w końcu się pojawiło.Zwiedzam Poznań bo motocyklem jeszcze tu nie latałem 

- Argail
- pisarz
- Imię: Dariusz
- Kontakt:
Cisza Panowie, bo jak się okazuje każdy jeździ ale we własnym zakresie
Marzy mi się jakieś większe spotkanie np w motorowni ale z autopsji wiem, że raczej z tego nic nie wyjdzie
17.04 jest rozpoczęcie sezonu - tam jest szansa
Mnie niestety nie będzie bo mam szkolę w ten weekend
Marzy mi się jakieś większe spotkanie np w motorowni ale z autopsji wiem, że raczej z tego nic nie wyjdzie
17.04 jest rozpoczęcie sezonu - tam jest szansa
Mnie niestety nie będzie bo mam szkolę w ten weekend

rejoice o young man in thy youth
- Argail
- pisarz
- Imię: Dariusz
- Kontakt:
Podyplomówka ma to do siebie, że chodzi się z własnej woliHefajstos pisze:A ja mam zamiar sie wybrać w sobotę. Ktoś się wybiera? Argail zrób se wagary, napiszę Ci usprawiedliwienie.

Mamy akurat trening negocjacji z radcą prawnym, także kiszka - wolę być na zajęciach - przyda mi się to
Zgadajcie się z Kiciolem, jedźcie wspólnie ze swoimi paniami
Może stara ekipa z forum z Poznania się tez dołączy? Chyba nie posprzedawali maszyn

Ruszmy ten Poznański oddział do K'''y nędzy

rejoice o young man in thy youth
-
- klepacz
Niestety sobotę mam zarezerwowaną.Mam dług wdzięczności do odrobienia za wynajem garażu i akurat na tę sobotę się robótka szykujeArgail pisze:Zgadajcie się z Kiciolem, jedźcie wspólnie ze swoimi paniami

- Rozan
- klepacz
Siema Poznaniacy 
co powiecie na wsparcie ekipy w budowie DD?
Jeśli ktoś ma ochotę - mogę podjechać część drogi z Konina i zgarnąć na trasie, oczywiście jeśli chcecie jechać puszką, a nie moto.
Piszę też z drugą sprawą - słuchajcie, przejrzyjcie swoje starsze rzeczy i pogadajcie ze znajomymi, zbierzcie nieużywane zabawki, jakieś słodycze, ubrania w dobrym stanie i wszystko, co uważacie, że przyda się dzieciakom. My nie stracimy taką akcją a radość dzieciaków na prawdę zostaje w głowie na bardzo długo...
Jeśli ktoś z Was ma ochotę wspomóc w ten sposób - umówimy się na konkretny dzień i przylecę do Poznania poznać Was osobiście (jakby co zostanę na noc i się... zintegrujemy
).
Odpisujcie tutaj, dogadajmy się na forum (o ile oczywiście jesteście za taką inicjatywą
).
Pozdro,
Różan (obecnie Konin, wcześniej mieszkaniec Wichrowych Wzgórz, Winograd i Turkusowej, koło Uniwerku Rolniczego
)

co powiecie na wsparcie ekipy w budowie DD?

Piszę też z drugą sprawą - słuchajcie, przejrzyjcie swoje starsze rzeczy i pogadajcie ze znajomymi, zbierzcie nieużywane zabawki, jakieś słodycze, ubrania w dobrym stanie i wszystko, co uważacie, że przyda się dzieciakom. My nie stracimy taką akcją a radość dzieciaków na prawdę zostaje w głowie na bardzo długo...
Jeśli ktoś z Was ma ochotę wspomóc w ten sposób - umówimy się na konkretny dzień i przylecę do Poznania poznać Was osobiście (jakby co zostanę na noc i się... zintegrujemy

Odpisujcie tutaj, dogadajmy się na forum (o ile oczywiście jesteście za taką inicjatywą

Pozdro,
Różan (obecnie Konin, wcześniej mieszkaniec Wichrowych Wzgórz, Winograd i Turkusowej, koło Uniwerku Rolniczego

-
- klepacz
Jeśli potrzebny ktoś typu przynieś-wynieś to ja się wstępnie piszę na jakąś sobotę Panie Różan
Będę śledził wątek DD i jeśli się pojawi termin wyprawy,określę się co do możności wyjazdu.A babeczka jakaś się przyda do prac z gatunku różnorodnych jak cuś, bo moja Pani też by się chętnie zaangażowała
Nie koniecznie jako operator łopaty czy betoniarki
Co do ciuszków i innych to podzwonie i popytam tu i tam,może jakąś paczuszkę się zorganizuje
Co do integracji to jak widać powyżej miejscowa ekipa obumarła i coś mało tu aktywnych członków(przepraszam za wyrażenie).
Kupuj w końcu tą VFR-kę to Cię kiedyś w Koninie nawiedzę.Często tam przelatuję w drodze w rodzinne strony
BLESS

Co do ciuszków i innych to podzwonie i popytam tu i tam,może jakąś paczuszkę się zorganizuje

Co do integracji to jak widać powyżej miejscowa ekipa obumarła i coś mało tu aktywnych członków(przepraszam za wyrażenie).
Kupuj w końcu tą VFR-kę to Cię kiedyś w Koninie nawiedzę.Często tam przelatuję w drodze w rodzinne strony

BLESS