Bez sliderów nie jedzieszmarlon pisze:Bańska?????Jadę na bank
24.04 Słowacja
- Siara
- zadomowiony

- Kontakt:
25.03.2010. byłem pod Łomnickim Szczytem (Tatry Wysokie). Masa piachu od Spiskiej Beli, a dodatkowo Słowacy robili placki w dziurach na drogach, zasypując dodatkowo masą tych drobniutkich kamyczków... Miesiąc później powinno być już ok, tym bardziej, że nawet mijałem jedną "szczotkarkę" 
Akrapović, WINGRACK 2, Givi 3x, K&N
- olo
- klepacz

- Imię: Olek
- Kontakt:
No to myślę że nie będziemy nic zmieniać. Uzasadnienie: Pierwsza wersja była na sobotę, wszystkim pasowało, potem olo zaczął mącić i juz nie wszystkim pasi więc wracamy do planu pierwotnego...
Pogoda murowana - w/g onetu - na słowacji 18 st. i pełne słońce
marlon-spręż się troche i daj radę...miałeś być na bank!
Pogoda murowana - w/g onetu - na słowacji 18 st. i pełne słońce
marlon-spręż się troche i daj radę...miałeś być na bank!
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section 
W sobotę też nie jadę.
Proponuję na niedzielę (o ile będzie jakaś normalna pogoda) ciut krótszą trasę ale nie mniej zajebistą.
Początek możemy ustawić początek trasy na Buczkowice (rondo na Szczyrk) godz. 11
http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... 5&t=h&z=10
reflektujecie
W wiśle zgarniamy kolejną VFR
Proponuję na niedzielę (o ile będzie jakaś normalna pogoda) ciut krótszą trasę ale nie mniej zajebistą.
Początek możemy ustawić początek trasy na Buczkowice (rondo na Szczyrk) godz. 11
reflektujecie
W wiśle zgarniamy kolejną VFR
Na taką bańską jak wykreśliłem wcześniej to trzeba jechać rano żeby tam się na miejscu powozić chwile. A tu chciałem startnąć później, raz że niedziela, ja tam do kościoła łażę w niedzielę, dwa że znou aż tak ciepło chyba jeszcze nie będzie. Myślę że jest jeszcze na bańską za wcześnie, tzn. może być nie posprzątane, a też opony sie lepiej kleją jak jest ciut cieplej niż teraz. Temu dałem trochę krócej, ale i tak jest się gdzie powozić.
Z resztą można to potraktować jak wyjazd zapoznawczy, zobaczymy jakby się nam jeździło i można znów później coś zaplanować.
Z resztą można to potraktować jak wyjazd zapoznawczy, zobaczymy jakby się nam jeździło i można znów później coś zaplanować.
- olo
- klepacz

- Imię: Olek
- Kontakt:
Twój głos rozsądku mnie zniewala
i ulegam mu całym sobą...
Wprawdzie do kościoła nie chodzę ale nocki będa zimne, więc ta 11.00 będzie o.k.
A taka mała korekta - z Wisły przez Koniaków i Zwardoń - nie byłoby lepiej?
I druga sprawa - jak będzie czas to moglibysmy odbic z Cadcy na stronę czeską n MEGA ZAKRĘTASKI - ale to tylko jak będzie dość czasu....
Wprawdzie do kościoła nie chodzę ale nocki będa zimne, więc ta 11.00 będzie o.k.
A taka mała korekta - z Wisły przez Koniaków i Zwardoń - nie byłoby lepiej?
I druga sprawa - jak będzie czas to moglibysmy odbic z Cadcy na stronę czeską n MEGA ZAKRĘTASKI - ale to tylko jak będzie dość czasu....
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section