Ty to Zbyszku akurat się nie popisałeś. Zamiast z nami dzielnie w pocie czoła miętolić, latałeś z kątówką i łopatą -że się nawet oprzeć o co czasami nie mieliśmy.Zbyszek pisze: A jak jeszcze Nadkierownictwo pozwoli dorwać się do łopaty lub kątówki, to nawet nie ma kiedy poszewki pomiętolić.
Budujemy Ryko-Grylowisko dla Dzieciaków z DD [9-11][23-25].4
By nie było sytuacji niepewnych stan skłócenia z Karolem podtrzymuję i podsycam. Nie przyjadę choćby nie wiem co. No może jeśli Karol nie przyjedzie to się zdecyduję.adjar pisze: Mnie to tylko jedno frapuje -czy za dwa tygodnie Sowa znowu pokłóci się z Karolem i nie przyjedzie?
A zaangażowanie w pracę niech zobrazuje poniższe zdjęcie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

- Rozan
 - klepacz

Wczoraj po powrocie padłem ze zmęczenia. Obecnie muszę popracować nad pracą (w czerwcu obrona ;P), więc w nocy Wam pokażę :> 
Morsie - chciałeś też swoją wersję projektu szyldu, jak będziesz miał chwilę to chociaż nadługopiś to na kartce i wrzuć skan, ok? Wątpię, żeby z dnia na dzień mi to zrobili (bo jeszcze nawet nie wiem gdzie to będą robili), więc wolę zrobić za szybko niż za późno

Morsie - chciałeś też swoją wersję projektu szyldu, jak będziesz miał chwilę to chociaż nadługopiś to na kartce i wrzuć skan, ok? Wątpię, żeby z dnia na dzień mi to zrobili (bo jeszcze nawet nie wiem gdzie to będą robili), więc wolę zrobić za szybko niż za późno
- 
				zuzia tajger
 - klepacz

- Imię: ...
 - województwo: warmińsko-mazurskie
 - Kontakt:

wasyl, dobrze pomyślałeś, ale prawdziwą robotę robi ten, kto robi robotę niewdzięczną, uciążliwą i nudną. Taką jakiej nikt inny robić nie chce. Np. właśnie kopanie dołów albo wiercenie dziur, czy latanie cały dzień w deszczu ze szlifierką. Łatwo jest być gwiazdą i np. przygrywać na gitarce siedząc wygodnie na gałęzi. 

I to się zgadza. Mam wprawę jak nikt, a Marco to jeszcze się uczy i jeszcze nosi torbę na narzędzia. Jak się wyrobi będzie chodził bez, jak przystało na wykwalifikowanego specjalistę.Rozan pisze:Sowa, Marco - rzut okiem na zdjęcie i już widać prawdziwych profesjonalistów! Sowa ma jednak chyba większą wprawę - spójrzcie jak ma już kurtkę wyrobioną od intensywności działań - aż się sama podwija, żeby czasem w kieszeni nie przeszkadzała!
- wasyl
 - stary wyjadacz

- Imię: Daniel
 - Kontakt:

To Wasza obecność, Wasz zapał mobilizuje,uśmiech dzieciaków i duma córki jak jej tata potrafi.
To wszystko dodaje sił, energii.
Jestem dumny że mogłem z Wami pracować.

To wszystko dodaje sił, energii.
Jestem dumny że mogłem z Wami pracować.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
						Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- plecaczek morsa
 - bywalec

- Kontakt:

- mors
 - stary wyjadacz

- Imię: Jacek
 - Kontakt:

Czy ja już wspominałem, że jesteście ZAJEBIESZCZAŃSCY?
Nie? I nic dziwnego - jak Was tak będę chwalił to zaczniecie gniazdować jak Wasyl na postumencie.
Mnie tam się podoba ta praca metodą opracowaną przez prof. Szyca
(jeden pracuje - reszta się zachwyca)

i chce mi się śpiewać:
"Trzej Przyjaciele od Szpadla
Warszowiok, Viking i z Łomży
Dzięki trzonkowi łopaty
to grawit wcale nie ciąży"

Nie? I nic dziwnego - jak Was tak będę chwalił to zaczniecie gniazdować jak Wasyl na postumencie.
Mnie tam się podoba ta praca metodą opracowaną przez prof. Szyca
(jeden pracuje - reszta się zachwyca)
i chce mi się śpiewać:
"Trzej Przyjaciele od Szpadla
Warszowiok, Viking i z Łomży
Dzięki trzonkowi łopaty
to grawit wcale nie ciąży"
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
						- mors
 - stary wyjadacz

- Imię: Jacek
 - Kontakt:

A teraz na serio - metoda prof. Szyca jest ponętna, ale mało wydajna - mamy w końcu XXI wiek i trza zap.ierdalać jak chcemy dogonić Unię.
Za tydzień... z ogonkiem zmieniamy sposób pracy na metodę prof. Rogala
(jeden pracuje, a reszta... się op....la)

nie już poważnie -
Grzesiu - na cadowskich rysunkach, które dostałem od doyara - widać elementy łączne do konstrukcji. Są w kolorze więc na czarno-białym wydruku niewidoczne.
Daaamy radę

Za tydzień... z ogonkiem zmieniamy sposób pracy na metodę prof. Rogala
(jeden pracuje, a reszta... się op....la)
nie już poważnie -
Grzesiu - na cadowskich rysunkach, które dostałem od doyara - widać elementy łączne do konstrukcji. Są w kolorze więc na czarno-białym wydruku niewidoczne.
Daaamy radę
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
						- Rozan
 - klepacz

Moment, moment, ten szpadel był mym akcesorjem, o który to się opierałem. Szło mi to lepiej z sekundy na sekundę - nie bujałem się, potrafiłem trzymać papierosa między zębami jak majster a jak by było trzeba to bym i siarczyście zaklął. Za zło na świecie odpowiada Eater, uznał chłopina, że szpadla wypada użyć do kopania rowów i się przeliczył... ale skąd mógł wiedzieć, że to była atrapa szpadla?