Polska Partia Motocyklistow
Polska Partia Motocyklistow
Taka "niesamowicie smieszna" inicjatywa mi przyszla do glowy, ze skoro wlasnie powstala partia kobiet (a byly juz partie: emerytow i rencistow, posiadaczy magnetowidow, przyjaciol piwa) to moze by powolac do zycia Polska Partie Motocyklistow?!? Partia to jest takie cos gdzie sie trzeba wzajemnie wspierac i promowac, i gdzie partyjny kolega jest zawsze lepszy od bezpartyjnego fachowca. Mi to odpowiada. Motocyklistow jest coraz wiecej, srodowisko jest z poczuciem humoru, dosc zintegrowane, majace wspolne cele i zasadniczo polityke w dupie (mozna bedzie grupowo skandowac w sejmie "pokaz dupe" jak bedzie sie wypowiadal Roman Konski Ryj albo Jedrek Swiniopas) i nareszcie majace prosty, zrozumialy program: 1.dobre drogi, 2.mniej podatkow, zwlaszcza w benzynie, 3. mniej radarow i ograniczen predkosci. Caly narod za nami pojdzie! Kto lubi droga benzyne, dziory w asfalcie, podatki i fotoradary??? Fridom, Panie i Panowie!
A coby statut nie wygladal glupio na polowie A4, mozna dopisac jeszcze: chłoste za nieuzywanie kierunkowskazow, dyby za jazde po pijaku, wykluczenie za jakiekolwiek koalicje i nieposiadanie motocykla, strefy jazdy bez kasku, itd itp.
Dalsze propozycje..???
A coby statut nie wygladal glupio na polowie A4, mozna dopisac jeszcze: chłoste za nieuzywanie kierunkowskazow, dyby za jazde po pijaku, wykluczenie za jakiekolwiek koalicje i nieposiadanie motocykla, strefy jazdy bez kasku, itd itp.
Dalsze propozycje..???
- Ketchup
- klepacz
- województwo: lubuskie
Re: Polska Partia Motocyklistow
doyar pisze:Taka "niesamowicie smieszna" inicjatywa mi przyszla do glowy, ze skoro wlasnie powstala partia kobiet (a byly juz partie: emerytow i rencistow, posiadaczy magnetowidow, przyjaciol piwa) to moze by powolac do zycia Polska Partie Motocyklistow?!? Partia to jest takie cos gdzie sie trzeba wzajemnie wspierac i promowac, i gdzie partyjny kolega jest zawsze lepszy od bezpartyjnego fachowca. Mi to odpowiada. Motocyklistow jest coraz wiecej, srodowisko jest z poczuciem humoru, dosc zintegrowane, majace wspolne cele i zasadniczo polityke w dupie (mozna bedzie grupowo skandowac w sejmie "pokaz dupe" jak bedzie sie wypowiadal Roman Konski Ryj albo Jedrek Swiniopas) i nareszcie majace prosty, zrozumialy program: 1.dobre drogi, 2.mniej podatkow, zwlaszcza w benzynie, 3. mniej radarow i ograniczen predkosci. Caly narod za nami pojdzie! Kto lubi droga benzyne, dziory w asfalcie, podatki i fotoradary??? Fridom, Panie i Panowie!
Dalsze propozycje..???
nie gadaj za głośno, bo upadli senatorowie i posłowie zaczną motocykle kupować i pieprzyć wszystko, chcąc jedynie kabzy sobie ponabijać

Jak do baku to tylko nitroglicerynometanol
No, skoro nalegasz. Dziekuje za okazane zaufanie. Niczego nie obiecuje i swojej obietnicy dotrzymam!wasyl pisze:Zostaniesz prezesem stowarzyszenia????
Wlasnie zostales Pierwszym Sekretarzem. Kto pierwszy tem pierwszym.rommi pisze:Popieram, gdzie mam się podpisać?
Warunkiem przynaleznosci jest: 1.posiadac motocykl i nim jezdzic, 2.nigdy wczesniej nie nalezec do zadnej partii. Obesranym dziekujemy.Ketchup pisze:nie gadaj za głośno, bo upadli senatorowie i posłowie zaczną motocykle kupować i pieprzyć wszystko, chcąc jedynie kabzy sobie ponabijać
Spokojnie, po kolei. Od swiniopasa do doktora honorizkauza. Od prezesa do prezydenta. Zima wasza, wiosna nasza a lato muminkow.GaBaS pisze:Doyar na PREZYDENTAAA!!!!
Zostales rzecznikiem prasowym. Gratuluje.Hubert pisze:Wchodzę.Mogę być zastępca Panie prezesie?jestem pyskaty i często gadam bez sensu będę się nadawał.
Wlasnie zostales skarbnikiem, zbieraj na Esperal.wasyl pisze:Ja mogę zostac skarbnikiem i razem z Morsem tę kasę nad morzem przepijemy!!!!
Dobra, stanowisla rozdzielone, moze teraz cus fkfestii programu?
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
[quote="doyar"]Wlasnie zostales skarbnikiem, zbieraj na Esperal.
DOYAR - dzięki za zaufanie. I to był twój błąd - my więcej przepijamy,niż zarabiamy.
Nie wiemy co to kac - najlepsze na kaca jest tyle samo co wczoraj + setka.
DOYAR - dzięki za zaufanie. I to był twój błąd - my więcej przepijamy,niż zarabiamy.
Nie wiemy co to kac - najlepsze na kaca jest tyle samo co wczoraj + setka.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Duma mnie rozpiera. Czy moge już mianować swoich podsekretarzydoyar pisze:Wlasnie zostales Pierwszym Sekretarzem. Kto pierwszy tem pierwszym.

Ale program już jest - patrz pierwszy post tematu. Nie pamiętam go, ale coś tam było o dobrych drogach, mniej podatków, zwiększenie prędkości ... chłosta premiera itp.doyar pisze:Dobra, stanowisla rozdzielone, moze teraz cus fkfestii programu?

- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
W przepijaniu kasy z Wasylem mamy duże doświadczenie i KWALIFIKACJE. Tu nad morzem strasznie suszy...
Doyar nie obcyndalaj się tylko Prezesuj najszybszej Partii w Polsce, a może i na świecie.
Mam postulat do zmiany Ustawy Prawa o Ruchu Drogowym:
1. Za "gumę" kasujemy 50% punktów karnych,
2. Pojazd dwukołowy zasilany silnikiem o pojemności od 750 do 800ccm 4 cylindrowy o garach rozwidlonych o 90stopni ma BEZWGLĘDNE PIERWSZEŃSTWO w ruchu drogowym.
3. Przekroczenie 200km/h na ww pojeździe może być ukarane 1pkt karnym ale nie częściej niż raz na pół roku. Po przekroczeniu 240km/h punkty się kasuje
4.Paliwo tankowane do pojazdów wymienionych w pkt 2 nie może kosztować wiecej niż 1zł i 20 gr
i taki mój prywatny postulat, o którym marzę od lat dziecinnych (późny Gomułka) - chciałbym aby, POLSKA BYŁA OD MORZA DO MORZA, A WÓDKA PO 50gr
to chyba nie za wiele?
Doyar nie obcyndalaj się tylko Prezesuj najszybszej Partii w Polsce, a może i na świecie.
Mam postulat do zmiany Ustawy Prawa o Ruchu Drogowym:
1. Za "gumę" kasujemy 50% punktów karnych,
2. Pojazd dwukołowy zasilany silnikiem o pojemności od 750 do 800ccm 4 cylindrowy o garach rozwidlonych o 90stopni ma BEZWGLĘDNE PIERWSZEŃSTWO w ruchu drogowym.
3. Przekroczenie 200km/h na ww pojeździe może być ukarane 1pkt karnym ale nie częściej niż raz na pół roku. Po przekroczeniu 240km/h punkty się kasuje
4.Paliwo tankowane do pojazdów wymienionych w pkt 2 nie może kosztować wiecej niż 1zł i 20 gr
i taki mój prywatny postulat, o którym marzę od lat dziecinnych (późny Gomułka) - chciałbym aby, POLSKA BYŁA OD MORZA DO MORZA, A WÓDKA PO 50gr
to chyba nie za wiele?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS