kris2k pisze:Dziekuje za slowa uznania... z
Waszych ust to dopiero brzmi

za taką wiedzę i pracę - słowa uznania to MAŁO!
Duże, zimne piwo i to zmultiplikowane - to ekwiwalent godny Twórcy.
Poważnie: niezły kawałek inżynierskiej roboty i widać, ze z pasją.
Kiedyś, aby coś takiego zrobić trzeba się było zaliczyć na śmierć, dzisiaj są programy, które wiadomo - ułatwiają mądrym, a głupim?... jak zwykle wiatr w oczy.
Widać chłopie, ze wiesz do czego to służy i jak z tego skorzystać. Od dzisiaj jestem Twoim idolem
Lata temu moim wykładowca z mechaniki drgań był tatuś dwóch braci - nie tak słynnych jak bliźniaki prezio-premierowe. Niemniej jeden z nich zasłynął z miano pit bula Pisu i notorycznego łamania przepisów Prawa o ruchu Drogowym oraz poszukiwaniem dziadków w Wehrmachcie.
I ich tatuś namawiał nas aby przechodząc pod mostem np. kratownicowym tak z grubsza policzyć podstawowo parametry konstrukcji
ja to się wolałem wtedy na ulicy za studentkami z młodszego rocznika rozglądać, ale na szczęście nie każdy tak podchodzi do sztuki inżynierskiej
A teraz żeby nie było za różowo
Czy jednostka pływająca (jacht) napędzana siłą wiatru za pomoca żagli może płynąć szybciej niż prędkość wiatru względem wody?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS