Pewna VFR z allegro
- Radek
- teksciarz
Pewna VFR z allegro
Przeglądając allegro natknąłem się na dość ciekawy opis auckji.
"Jako jeden z nielicznych modeli posiada rozrzad na kolach zebatych a nie na pasku czy lancuszku, czyli bezobslugowy i odchodza koszty regulacji i wymiany."
Oczywiście nie mogłem się powstrzymać i napisałem maila do sprzedającego.
http://allegro.pl/show_item.php?item=164370184
Ps. Was też wkurzają takie wstawki w opisach jak :
"Jezdze raczej turystycznie ale lubie mieć pewien zapas mocy gdy jest potrzebny"
"pierwsza moja Yamaha i jestem ciekaw jak się sprawdzi.....do tej pory były zawsze Hondy"
Po kiego ch*ja on to pisze ? Równie dobrze może napisać ,że dziś rano zesrał się na różowo, kogo to obchodzi ?
"Jako jeden z nielicznych modeli posiada rozrzad na kolach zebatych a nie na pasku czy lancuszku, czyli bezobslugowy i odchodza koszty regulacji i wymiany."
Oczywiście nie mogłem się powstrzymać i napisałem maila do sprzedającego.
http://allegro.pl/show_item.php?item=164370184
Ps. Was też wkurzają takie wstawki w opisach jak :
"Jezdze raczej turystycznie ale lubie mieć pewien zapas mocy gdy jest potrzebny"
"pierwsza moja Yamaha i jestem ciekaw jak się sprawdzi.....do tej pory były zawsze Hondy"
Po kiego ch*ja on to pisze ? Równie dobrze może napisać ,że dziś rano zesrał się na różowo, kogo to obchodzi ?
-
- klepacz
- Kontakt:
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
oj robicie ze mnie rzeznika, tak wlasnie jest heheheHubert pisze:To tak jak Fabiq?On też lubi mieć pewien zapas mocy i jeździ turystycznie

potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
BORN TO FUCKRUNNING
a moze lepiej będzie przetłumaczyć zap.erdalać - afterfuckrunning
a z ciekawości - skąd on wziął w RC36I 115KM? Może wydech ma z WSK?
Jak sie GREENPiSS dowie o tych dodatkowych kucach to mu się przykują do tylnego koła
a moze lepiej będzie przetłumaczyć zap.erdalać - afterfuckrunning

a z ciekawości - skąd on wziął w RC36I 115KM? Może wydech ma z WSK?
Jak sie GREENPiSS dowie o tych dodatkowych kucach to mu się przykują do tylnego koła
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS