NEGATYWNIE
- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: mazowieckie
http://www.fakt.pl/Los-zabil-pod-Siedlc ... 570,1.html
To był mój kolega i mój pierwszy kompan do śmigania po podlaskich drogach. Od 2002 roku jeździł na małych czoperach i zawsze jeździł bardzo ostrożnie. Ostatnio rzadziej bywam w tamtych stronach i kontakt się urwał. Słyszałem tylko, że chyba w zeszłym roku kupił sobie XXa.
To był mój kolega i mój pierwszy kompan do śmigania po podlaskich drogach. Od 2002 roku jeździł na małych czoperach i zawsze jeździł bardzo ostrożnie. Ostatnio rzadziej bywam w tamtych stronach i kontakt się urwał. Słyszałem tylko, że chyba w zeszłym roku kupił sobie XXa.
The best is yet to come! 

- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
Celik, pocieszę Cię - ja mam o 1 - słownie: jeden - krąg lędzwiowy więcej, napierdala aż nieprzyjemnie. Przeszkadza mi przez całe zycie - na siłowni, na moto, i czasami podczas innych czynności wymagajacych dużego zaangażowania fizycznegoC_L_K pisze:Właśnie dzisiaj się okazało, że pomimo dwuletniej walki z wadami mojego kręgosłupa operacja jest nieunikniona. Oby tylko udało się ją odciągnąć do późnej jesieni (wczesnej zimy) i z pooperacyjną rehabilitacją wyrobić się przed pierwszym dniem kolejnej wiosny

Ale jakoś muszę z tym życ.
Poza tym, mam refluks (najgorsze ku.rwestwo na świecie) i astmę. Kolano po artroskopii, cały czas regeneruje mi się łękotka i więzadła. No i ręka kilka lat po złamaniu, ciagle n.apierdala jak pogoda ma się zmieniac.
Jak o tym myślę, to widze same negatywy. Ale trzeba z tym zyc

Powinieneś się cieszyć bo i tak sie zacinał.WiktorVFR pisze:zgubiłem kluczyk od wlewu paliwa...
A tu jest miejsce na twój wpis: viewtopic.php?t=1488&highlight=jestem+pierdo%B3%B1
- stoodent1
- pisarz
- Imię: Michał
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Wczoraj godzina 22:15 w nieoświetlonym miejscu wyskoczyło mi stado Sarn!
Niestety jedną zabijem
ale jakimś cudem utrzymałem motocykl który nie uległ żadnemu uszkodzeniu...
Kurcze strasznie nie przyjemne uczucie zabić tak piękne stworzenie
Prędkość z którą jechałem to jakieś 70km/h tak więc stosunkowo nie wielka szkoda że fazer na tak mizerne światła.
Liczę że V-tec ma lepsze...
Niestety jedną zabijem

Kurcze strasznie nie przyjemne uczucie zabić tak piękne stworzenie

Prędkość z którą jechałem to jakieś 70km/h tak więc stosunkowo nie wielka szkoda że fazer na tak mizerne światła.
Liczę że V-tec ma lepsze...
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
stoodent ciesz się, że żyjesz i że utrzymałeś motocykl, a powiedz lepiej jak tego dokonałeś.
Negatywnie to jest k....a tu u mnie w pracy, ciepło, a ja po morzu jak debil ....zamiast 8 godzin odje...ć na lądzie i żyć normalnie...jeździć....to się kr...wa tu człowiek uwiesił
Negatywnie to jest k....a tu u mnie w pracy, ciepło, a ja po morzu jak debil ....zamiast 8 godzin odje...ć na lądzie i żyć normalnie...jeździć....to się kr...wa tu człowiek uwiesił
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
Wlasnie znalazlem na Allegrze takie:
http://allegro.pl/item952357063_honda_v ... biegu.html
(numer 952357063). "aukcja dotyczy uslugi cofniecia przebiegu licznika w motocyklu HONDA VFR 800!!!" Cycki opadaja. To mozna legalnie takie rzeczy oglaszac?
To ja dam takie: "usluga dotyczy podpie%dolenia jaakiegokolwiek pojazdu ze wskazanego przez zlecajacego miejsca. Dojazd gratis". Co za kraj...
http://allegro.pl/item952357063_honda_v ... biegu.html
(numer 952357063). "aukcja dotyczy uslugi cofniecia przebiegu licznika w motocyklu HONDA VFR 800!!!" Cycki opadaja. To mozna legalnie takie rzeczy oglaszac?

To ja dam takie: "usluga dotyczy podpie%dolenia jaakiegokolwiek pojazdu ze wskazanego przez zlecajacego miejsca. Dojazd gratis". Co za kraj...
- VFRKrzysztof
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: mazowieckie
http://www.gryf.riders.pl/index.php?lan ... d=9&idp=11
Jutro pogrzeb kolegi, o którym wcześniej pisałem.
Jutro pogrzeb kolegi, o którym wcześniej pisałem.
The best is yet to come!