JAkiego szczękowca policielibyście tak do siedmiu stówek...?
- adi610
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
zerknij tutaj KAsk szczękowy a kask zamknięty
w telegraficznym skrócie faworytami są Schuberta i SHOEI
w telegraficznym skrócie faworytami są Schuberta i SHOEI
- adi610
- klepacz
- województwo: podkarpackie
- Kontakt:
pozwolę sobie zacytować jeden z postów 

david117 pisze:adi610. Jeżeli na kask szczękowy nie możesz przeznaczyć więcej niż ok 1300zł to możesz sobie darować. Wtedy po prostu kup integrala. Są też zestawy słuchawkowe do pełnych kasków. Z tego co kojarze w Lousie są teraz promocje na Schuberth R1 i S1, więc za jakieś 1000zł masz zaj..... kask integralny![]()
Pozdrawiam
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
adi610, Pisałem Ci o nolanie, bo sam w takim latam. Mam dojście do nolanów i jakbyś chciał to mogę Ci wycenić, tylko musiał byś wiedzieć rozmiar i model 

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
-
- teksciarz
- Imię: Piotr
- województwo: śląskie
- Kontakt:
Ewentualnie jeśli Byś chciał szczękowego mogę zaproponować Ci fabrycznie nowego szczękowego Sharka z serii Openline -skorupa z wielowłóknowych kompozytów blenda przeciwsłoneczna, system anti-scratch i anti fog z podstawowych rzeczy
całkiem przyjemny model kasku i jedynie dla ownersów mogę zaproponować cenę 699zł za właśnie ten kask.
Jakbyś chciał coś wiedzieć Daj znać na pw
Oczywiście w ofercie posiadam inne kaski w równie ciekawej ofercie cenowej dla użytkowników forum, można powiedzieć promocja wiosenna na kaski
Przykładowe ceny TYLKO dla ownersów:
integralne:
Shark RSI: 749,-
AGV Evil K3 310,-
AGV K4 czarny 599,-
AGV Vyrus 619,-
AGV S4 499,-
AGV Stealth czarny 619,-
AGV Grifo 699,-
szczękowe:
Skark Openline 699,-
Shark Evoline 949,-
AGV Longway 499,-
Szczegóły proszę jakby coś pisać na PW, dodam jedynie że ceny są dość dobre jak nie powiedzieć że bardzo konkurencyjne w porównaniu do alledrogo a wynika to z faktu ze moja firma zajmująca sie samochodami przy "okazji" uzyskała fajne warunki handlowe na części akcesoria i ubiór do motocykli.
Z góry przepraszam moderatora że nie pisze tego tylko w dziale giełda ale kolega szuka kasku więc postanowiłem przedstawić mu od razu konkretną ofertę

Jakbyś chciał coś wiedzieć Daj znać na pw

Oczywiście w ofercie posiadam inne kaski w równie ciekawej ofercie cenowej dla użytkowników forum, można powiedzieć promocja wiosenna na kaski

Przykładowe ceny TYLKO dla ownersów:
integralne:
Shark RSI: 749,-
AGV Evil K3 310,-
AGV K4 czarny 599,-
AGV Vyrus 619,-
AGV S4 499,-
AGV Stealth czarny 619,-
AGV Grifo 699,-
szczękowe:
Skark Openline 699,-
Shark Evoline 949,-
AGV Longway 499,-
Szczegóły proszę jakby coś pisać na PW, dodam jedynie że ceny są dość dobre jak nie powiedzieć że bardzo konkurencyjne w porównaniu do alledrogo a wynika to z faktu ze moja firma zajmująca sie samochodami przy "okazji" uzyskała fajne warunki handlowe na części akcesoria i ubiór do motocykli.
Z góry przepraszam moderatora że nie pisze tego tylko w dziale giełda ale kolega szuka kasku więc postanowiłem przedstawić mu od razu konkretną ofertę

- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- Kontakt:
waclv... na prawde dobre ceny, sam mam kumpla ktory szuka szczekowca i ladnie prezentuje sie ten OpenLine, szczegolnie w tym wypadku cenowo (zapewnie jeszcze to dodatkowo zalezy od koloru/grafiki na kasku itp).
Natomiast mam wazna watpliwosc... mozesz jakos zweryfikowac czy faktycznie ta skorupa to wlokno weglowe? Wszedzie gdzie patrze na necie to podaja ze termoplastik co cenowo bardziej odpowiada temu materialowi (wlokno weglowe byloby ponad 1000pln bez dwoch zdan) tak sadze.
Mozesz to jakos sprawdzic/zweryfikowac?
Natomiast mam wazna watpliwosc... mozesz jakos zweryfikowac czy faktycznie ta skorupa to wlokno weglowe? Wszedzie gdzie patrze na necie to podaja ze termoplastik co cenowo bardziej odpowiada temu materialowi (wlokno weglowe byloby ponad 1000pln bez dwoch zdan) tak sadze.
Mozesz to jakos sprawdzic/zweryfikowac?
-
- teksciarz
- Imię: Piotr
- Kontakt:
kris2k pytałem dla uściślenia tematu bezpośrednio u importera kasków na co dostałem odpowiedź że ten kask wykonany jest w technologii łączonej co oznacza że jest rzeczywiście z termoplastiku z wstawkami w najbardziej newralgicznych punktach z włókna kompozytowego.
Natomiast rzeczywiście występują sprzeczne dane na ten temat, gdzie na przykład w moim katalogu było podane że wykonany jest z kompozytu, a na allegro termoplast, ale myślę że teraz juz wyjaśniło się z czego to wynikało
Natomiast rzeczywiście występują sprzeczne dane na ten temat, gdzie na przykład w moim katalogu było podane że wykonany jest z kompozytu, a na allegro termoplast, ale myślę że teraz juz wyjaśniło się z czego to wynikało

- kris2k
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- Kontakt:
waclv... dzieki za wyjasnienie tematu
sadze ze kask godny zainteresowania, od siebie dodam, ze z tymi Sharkami z jakimi mialem do czynienia, to mialy bardzo dobre szyby, i zintegrowany Anti-Fog spisywal sie bardzo dobrze (choc osobiscie jestem zwolennikiem wkladek Pin-Lock), na pewno warto wziasc pod uwage tego Sharka
co do Airocha SV55, czy ogolnie firmy Airoch, to pomimo ze bezposrednio nie mialem do czynienia, to kolega jezdzil w takim i tez byl zadowolony, z negatywnymi opiniami co do tych kaskow nie mialem do czynienia
male podsumowanie:
- Nolan N100 / N102 / N103
- Shark OpenLine
- Airoch SV55 (czy ogolnie kilka podobnych modeli bo maja ich sporo)
to bylby kaski nad ktorymi bym sie zastanowil, pewnie zadecydowaloby wyposazenie, typu: blendy przeciwsloneczne, skuteczny aniti-fog, akcesoria typu wind-stoper czy deflektor na nos,
podejzewam ze aerodynamika w kazdym bedzie srednia z racji takiej a nie innej polki cenowej

co do Airocha SV55, czy ogolnie firmy Airoch, to pomimo ze bezposrednio nie mialem do czynienia, to kolega jezdzil w takim i tez byl zadowolony, z negatywnymi opiniami co do tych kaskow nie mialem do czynienia
male podsumowanie:
- Nolan N100 / N102 / N103
- Shark OpenLine
- Airoch SV55 (czy ogolnie kilka podobnych modeli bo maja ich sporo)
to bylby kaski nad ktorymi bym sie zastanowil, pewnie zadecydowaloby wyposazenie, typu: blendy przeciwsloneczne, skuteczny aniti-fog, akcesoria typu wind-stoper czy deflektor na nos,
podejzewam ze aerodynamika w kazdym bedzie srednia z racji takiej a nie innej polki cenowej