Pytanie: Kto to jest KIEROWNIK? [np. ds marketingu]
Odp. Jeszcze nie dyrektor, a już ch.j
a KIEROWNICZKA?...
DZIĘKI WAM WSZYSTKIM!!! JESTEŚCIE WIELCY szczególnie Ci, którzy dotarli do Poradni Leczenia Uzależnień Alkoholowych w Chełmnie

, na imieniny Gabrysi M. ["sto lat, sto lat..."]

do DD i dali Dzieciakom to co należy im się z założenia [a wzieli jeszcze więcej - Kornik odkupisz dzieciakom ten duży stół, ja wiem, ze gustujesz w liściastych

mozesz odpracować przy
Wielkim Grilowisku
opracowują się nowe punkty Regulaminu Zlotowego
[] Hymnem Zlotowym jest pieśń "Pod Twą obronę..."
[] Obowiązuje NAKAZ picia Napoju Zlotowego z wiadra o pojemności min, 8 litrów przez WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW ZLOTÓW
[] ITD ITP
jeszcze raz D Z I Ę K I
GRATULACJE DLA NAJCHOJNIE OBDARZONEGO OŁNERSA!!!
Mr Busz 2010 - goooooeeeeees tooooooo..... K A R O L!!!!
Lucjanno - masz fajne termodynksy

zwane też knopfikami lub DZYNDZELKAMI
Gdybyście mniej pili udałoby się rozegrać jeszcze kilka fajnych KONKURSÓW - NAGRODY ZOSTAŁY ROZDANE PODCZAS KONKURSÓW W DD
pozostała jeszcze jedna fajna Nagroda - ale ją spieniężymy w jakiś fajny sposób, aby zdobyć fundusze na
Wielkie Grilowisko w DD
Dzięki Fabiq - te nagrody były od Ciebie i Twojej Firmy
Kto byl w miarę trzeźwy miał okazję poznać logo zespołu the ROADS, ale nie usłyszał ciekawej frakcji tego Zespołu - wszystko przed nami
do następnej Lotnej Imprezy
Przepraszam za niedociągnięcia Onanizacyjne, ale nie jestem Lucjuszem [ mój Idol]
ja tam idę na żywioł i albo sie uda albo nie uda... w końcu uda są dwa
PRZEPRASZAM następnych Onanizatorów Zlotowych za wysokie postawienie poprzeczki - na kolejny Zlot musi wparować co najmniej jednostka GROM

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS