TORUŃ 2010 - III ZIMOWY VFROADS ZLOT 26-28.02.2010
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
tak dla przypomnienia - aktualna lista na tzw. "koszulki" zlotowe
1. mors..... L - 2szt.
3. Gacol......M - 1szt.
4. Karol .... M -1 szt.
5. Ruda......M - 1szt.
6. Piotr....L - 1szt.
7. Gregory - XL - 1 szt.
8. Pościg 1 szt XL
9. Marlon-M 1szt.
10. Dzo-Dzo - L - 1szt.
11. Arturo - L - 1szt.
12. Grześ Tournow - 1 szt
13. SOWA duża
14. SOWA mniejsza
15. GaBas -1szt.
17. Dagmarka - 1 szt. M
18. Kornik - 1 szt. L
19. Różan - 1 szt. L
20. Łysolek - 1 szt. XL
21. padziemka - 1 szt M
22. KolczyK - 1 szt. XL
23. klosiewi - 1 szt. XL + 1 szt. M
czyli 24 sztuki
1. mors..... L - 2szt.
3. Gacol......M - 1szt.
4. Karol .... M -1 szt.
5. Ruda......M - 1szt.
6. Piotr....L - 1szt.
7. Gregory - XL - 1 szt.
8. Pościg 1 szt XL
9. Marlon-M 1szt.
10. Dzo-Dzo - L - 1szt.
11. Arturo - L - 1szt.
13. SOWA duża
14. SOWA mniejsza
15. GaBas -1szt.
17. Dagmarka - 1 szt. M
18. Kornik - 1 szt. L
19. Różan - 1 szt. L
20. Łysolek - 1 szt. XL
21. padziemka - 1 szt M
22. KolczyK - 1 szt. XL
czyli 24 sztuki
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- diablique
- klepacz
- Imię: Ann
- Kontakt:
a ja????mors pisze:tak dla przypomnienia - aktualna lista na tzw. "koszulki" zlotowe
1. mors..... L - 2szt.
3. Gacol......M - 1szt.
4. Karol .... M -1 szt.
5. Ruda......M - 1szt.
6. Piotr....L - 1szt.
7. Gregory - XL - 1 szt.
8. Pościg 1 szt XL
9. Marlon-M 1szt.
10. Dzo-Dzo - L - 1szt.
11. Arturo - L - 1szt.
13. SOWA duża
14. SOWA mniejsza
15. GaBas -1szt.
17. Dagmarka - 1 szt. M
18. Kornik - 1 szt. L
19. Różan - 1 szt. L
20. Łysolek - 1 szt. XL
21. padziemka - 1 szt M
22. KolczyK - 1 szt. XL
czyli 24 sztuki

666. diabLica 1 szt rozmiar słuszny( znaczy się M chyba albo S )
czyli 25 sztuków
- diablique
- klepacz
- Imię: Ann
- Kontakt:
Marco ale to zart był (to mialo byc w nawiazaniu o mojego poprzedniego posta i focha)MARCO pisze:... yyyy wydaje mi się, że "koszulki" są tylko dla tych co dojadą,albo dojdą, albo dochodzą, ale może w drodze wyjątkudiablique pisze:a ja????(na zlot nie jade ale chcem koszulke
)
666. diabLica 1 szt rozmiar słuszny( znaczy się M chyba albo S )

zreszta nieistotne...
koszulki byc nie musi
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
formalnie jest to wyrób "koszulkopodobny" - ja uważam, że zaj.bisty, ale ja nie jestem obiektywny - bo to moje dzieciątko, SOWA uważa podobnie, ale to jest kolejne nasze wspólne dziecko
ponieważ - jest to tzw. handmade - niestety nie ma możliwości dorobienia tzw. paru sztuk więcej. Gdybym wiedział, ze to pochłonie tyle czasu i energii być może nie wywoływałbym wilka z matecznika, ale to już mój problem.
Marzę o chwili, gdy w Fortach wszyscy posiadacze ubiorą TO na siebie i pójdą się przejść po obiekcie
wezmę relanium bo ja pewnie umrę ze śmiechu
tyle, że ja mam specyficzne poczucie humoru
O KOSZTACH - było o tym już pisane, ale nie wszyscy czytają ze zrozumieniem więc podkreślam, żeby się ktoś nie zdziwił.
1. noclegi - wg cennika Fortów (z pościelą lub bez) płatne do Komtura przy wejściu
2. znaczki Zlotowe (fi 5cm przypinane z logiem Zlotu) - obowiązkowe płatne do Komtura na wejściu
3. wynajęcie sali na imprezę - prawdopodobnie po 5zł od osoby - obowiązkowe płatne do Komtura na wejściu
4. posiłki - nieobowiązkowe
5. kto chce posiłek na wieczór w piątek - na wejściu zamawia u Komtura (płatność później)
6. "koszulki" - kto zamawiał dostaje na wejściu, płaci u Komtura, ubiera i nosi przez cały czas Zlotu (na gołe ciało
)
7. kto zamówił "koszulkę" a nie przybył na Zlot - płaci przelewem
8. wszyscy uczestnicy ZOBOWIĄZANI są do pomocy przy noszeniu sprzętu i organizacji sali
9. to samo dotyczy pożegnania - nie ulatniamy sie po angielsku bo kot ma koklusz a ja mam od zaj.bania km do zrobienia
10. śniadania - jemy indywidualnie w Restauracji - nie są obowiązkowe można wpierdzielać suchary
11. udział w KONKURSACH jest OBOWIĄZKOWY ( nie będzie naruszana godność osobista ani cielesna)
12. Na hasło (po 24) "LUKE POKAŻ DUPĘ"... wiadomo
13. Zwycięzca Iron Assa otrzymuje zwycięską statuetkę po obowiązkowym pokazaniu D.U.P.Y - jesli nie Zwycięzcą zostaje kolejny na liście
14. Alkohol - we własnym zakresie (można częstować Komtura)

ponieważ - jest to tzw. handmade - niestety nie ma możliwości dorobienia tzw. paru sztuk więcej. Gdybym wiedział, ze to pochłonie tyle czasu i energii być może nie wywoływałbym wilka z matecznika, ale to już mój problem.
Marzę o chwili, gdy w Fortach wszyscy posiadacze ubiorą TO na siebie i pójdą się przejść po obiekcie

O KOSZTACH - było o tym już pisane, ale nie wszyscy czytają ze zrozumieniem więc podkreślam, żeby się ktoś nie zdziwił.
1. noclegi - wg cennika Fortów (z pościelą lub bez) płatne do Komtura przy wejściu
2. znaczki Zlotowe (fi 5cm przypinane z logiem Zlotu) - obowiązkowe płatne do Komtura na wejściu
3. wynajęcie sali na imprezę - prawdopodobnie po 5zł od osoby - obowiązkowe płatne do Komtura na wejściu
4. posiłki - nieobowiązkowe
5. kto chce posiłek na wieczór w piątek - na wejściu zamawia u Komtura (płatność później)
6. "koszulki" - kto zamawiał dostaje na wejściu, płaci u Komtura, ubiera i nosi przez cały czas Zlotu (na gołe ciało

7. kto zamówił "koszulkę" a nie przybył na Zlot - płaci przelewem
8. wszyscy uczestnicy ZOBOWIĄZANI są do pomocy przy noszeniu sprzętu i organizacji sali
9. to samo dotyczy pożegnania - nie ulatniamy sie po angielsku bo kot ma koklusz a ja mam od zaj.bania km do zrobienia
10. śniadania - jemy indywidualnie w Restauracji - nie są obowiązkowe można wpierdzielać suchary
11. udział w KONKURSACH jest OBOWIĄZKOWY ( nie będzie naruszana godność osobista ani cielesna)
12. Na hasło (po 24) "LUKE POKAŻ DUPĘ"... wiadomo

13. Zwycięzca Iron Assa otrzymuje zwycięską statuetkę po obowiązkowym pokazaniu D.U.P.Y - jesli nie Zwycięzcą zostaje kolejny na liście
14. Alkohol - we własnym zakresie (można częstować Komtura)
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
-
- teksciarz
- Imię: Szymon
Ja także zamówiłem koszulkę ( i bluzę )mors pisze:tak dla przypomnienia - aktualna lista na tzw. "koszulki" zlotowe
1. mors..... L - 2szt.
3. Gacol......M - 1szt.
4. Karol .... M -1 szt.
5. Ruda......M - 1szt.
6. Piotr....L - 1szt.
7. Gregory - XL - 1 szt.
8. Pościg 1 szt XL
9. Marlon-M 1szt.
10. Dzo-Dzo - L - 1szt.
11. Arturo - L - 1szt.
13. SOWA duża
14. SOWA mniejsza
15. GaBas -1szt.
17. Dagmarka - 1 szt. M
18. Kornik - 1 szt. L
19. Różan - 1 szt. L
20. Łysolek - 1 szt. XL
21. padziemka - 1 szt M
22. KolczyK - 1 szt. XL
czyli 24 sztuki

- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
sorki lightman - ale ja już stary mors jestem. Podobno są zakusy, żeby mnie na konserwy rybne przerobić (morsa? ssaka? na rybną konserwę?)
już sobie tam silne lobby antymorsowe harpuny ostrzy
zamówiłeś - to dostaniesz
nawet jakbym miał Ci swoją oddać
dla tych co jeszcze w Fortach nie byli:
- warto zabrać kubeczek swój (ewentualnie nawet dwa - na napój właściwy i popychacz
)
- jeżeli zabierzesz czajniczek elektryczny i ewentualnie kawę to Twoja osoba może się stać centrum zlotowym i można w kryzysie porannym nawet jakieś extra usługi wynegocjować od potrzebujących
- zakąska w postaci kabanosów czy innych czipsów na pewno nie zostanie zmarnowana
- na terenie Fortów płatność kartą nie istnieje - tu czas zatrzymał sie na roku 1812
- stopery douszne mogą przydać się gdy cierpisz na rzadkie schorzenie - "naddźwiekozę chrapiąco-maniakalną" czyli nie lubisz gdy wokół ciebie spokojnie przez sen oddychają osoby heterosexualne z lekkim przydźwiękiem informującym o swojej preferencji płciowej
- poranna kąpiel może być lekkim szokiem jeśli nigdy nie baraszkowałeś/aś w przerębli z Komturem Zlotowym w styczniowy rześki poranek, gdy upał zelżał do -15Celsja

zamówiłeś - to dostaniesz

dla tych co jeszcze w Fortach nie byli:
- warto zabrać kubeczek swój (ewentualnie nawet dwa - na napój właściwy i popychacz

- jeżeli zabierzesz czajniczek elektryczny i ewentualnie kawę to Twoja osoba może się stać centrum zlotowym i można w kryzysie porannym nawet jakieś extra usługi wynegocjować od potrzebujących

- zakąska w postaci kabanosów czy innych czipsów na pewno nie zostanie zmarnowana
- na terenie Fortów płatność kartą nie istnieje - tu czas zatrzymał sie na roku 1812
- stopery douszne mogą przydać się gdy cierpisz na rzadkie schorzenie - "naddźwiekozę chrapiąco-maniakalną" czyli nie lubisz gdy wokół ciebie spokojnie przez sen oddychają osoby heterosexualne z lekkim przydźwiękiem informującym o swojej preferencji płciowej

- poranna kąpiel może być lekkim szokiem jeśli nigdy nie baraszkowałeś/aś w przerębli z Komturem Zlotowym w styczniowy rześki poranek, gdy upał zelżał do -15Celsja

- Arturo
- klepacz
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Jak już niektórzy wiedzą, niespodziewanie musiałem wyjechać i nie będzie mnie na zlocie.
Nagrody dla "Iron-assholów" przekazałem w odpowiednie ręce i będą wręczone zgodnie z planem. Oczywiście wkurza mnie ten fakt bo nastawiałem się na wycieczkę do fabryki Hondy... Dobrej zabawy.
Pozdrawiam z 61°30'0 N 1°36'0 E
Nagrody dla "Iron-assholów" przekazałem w odpowiednie ręce i będą wręczone zgodnie z planem. Oczywiście wkurza mnie ten fakt bo nastawiałem się na wycieczkę do fabryki Hondy... Dobrej zabawy.
Pozdrawiam z 61°30'0 N 1°36'0 E
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"