W sobotę 27.02 nad Zalew motorkiem?
- lechu02
- zadomowiony
- Imię: lech
- Kontakt:
W sobotę 27.02 nad Zalew motorkiem?
Może kogoś jeszcze oprócz mnie piecze? Mam chęć się śmignąć nad Zalew Zegrzyński na Barkę na kawkę. Koniecznie z ekspresu ciśnieniowego.
Możemy się umówić kontrolnie przy wejściu do M1 od strony sklepu "dla nie idiotów" (marki-Ząbki)
Wydaje się z prognoz że może być sucho. Tak o 11-00 jest na tyle ciepło żeby ruszyć.
Nie za wcześnie jeszcze?
Jak jest choćby 1 chętny? to...
Możemy się umówić kontrolnie przy wejściu do M1 od strony sklepu "dla nie idiotów" (marki-Ząbki)
Wydaje się z prognoz że może być sucho. Tak o 11-00 jest na tyle ciepło żeby ruszyć.
Nie za wcześnie jeszcze?
Jak jest choćby 1 chętny? to...
nawet jak siedzę to pędzę
Male
Male
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
ja nawet się już Rudej wczoraj pytałam czy wiosna do Polski zawitała, bo co widzę na forum to ktoś pisze, że jakieś kilometry nawinął....
Lechu widzę następny chętny
właśnie - może smignij do Torunia
po tym przelocie piec to będzie, ale z zimna
no i tak - jeszcze za wcześnie - zimno, oponki nie nagrzewają się do odpowiedniej temperatury więc co za tym idzie przyczepność nie taka jaka byc powinna, więc uważajcie Ownersi

Lechu widzę następny chętny

właśnie - może smignij do Torunia

po tym przelocie piec to będzie, ale z zimna

no i tak - jeszcze za wcześnie - zimno, oponki nie nagrzewają się do odpowiedniej temperatury więc co za tym idzie przyczepność nie taka jaka byc powinna, więc uważajcie Ownersi

-
- teksciarz
Mi się zdaje że jeszcze nie czas. Zimne opony, pełno wyrw w jezdni, zalegające tony piachu i to najczęściej w "chytrych" miejscach, biały od soli asfalt itp itd. Krótko mówiąc POLSKIE DROGI. Poczekajmy jeszcze z tydzień, dwa, troche podłatają największe kratery, samochody pozmiatają piach bardziej na pobocza i będzie można po raz pierwszy w tym roku " poczuć szum wiatru w kasku " 

Każda Honda dobrze wygląda. Nic innego nie powiem, bo bym ryzykował zdrowiem:)
Ludzie żyją po to, by latać na moto i czasami dla śmiechu postrzelać z wydechu : )
Ludzie żyją po to, by latać na moto i czasami dla śmiechu postrzelać z wydechu : )
- lechu02
- zadomowiony
- Imię: lech
- Kontakt:
Witam - jechałem dzisiaj tą trasą samochodem,
dość trudno się jedzie bo są rozległe kałuże i samochody rozbryzgują je niemiłosiernie,
może być krosowo.
Więc rzeczywiście wstrzymamy się jeszcze kilka dni.
Bo po powrocie nawet się nie opłuczę z błota przy tej temperaturze.
dość trudno się jedzie bo są rozległe kałuże i samochody rozbryzgują je niemiłosiernie,
może być krosowo.
Więc rzeczywiście wstrzymamy się jeszcze kilka dni.
Bo po powrocie nawet się nie opłuczę z błota przy tej temperaturze.
nawet jak siedzę to pędzę
Male
Male
- PozytywnieZakreconyWariat
- pisarz
- Imię: Grzegorz
- Kontakt: