Bagażnik
- Rychu
- pisarz
Bagażnik
zaczynam juz myslec o cieplych wiosennych dniach, a co za tym idzie dalszych wypadach na dluzej a wiec i z tabolami , macie jakies patenty na mocowanie bagazu ? bagaznik ? moze poprostu sakwy boczne ? np Oxforda ?
- Hefajstos
- klepacz
- Imię: Maciej
W sprawie torb bocznych było to na forum. viewtopic.php?t=5142&postdays=0&postorder=asc&start=15
U siebie mam torby Metro duże i dorabiałem stelaże i jestem zadowolony.
U siebie mam torby Metro duże i dorabiałem stelaże i jestem zadowolony.
- goman
- pisarz
- Imię: Tomek
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
może coś takiego cię zainteresuje
www.motostel.pl
dostałem właśnie oferte - cena 350 zł
pasują wszystkie givi,kappy itd
www.motostel.pl
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- goman
- pisarz
- Imię: Tomek
- województwo: lubuskie
- Kontakt:
to jest własnie warianto do 800
nie wszystko maja na stronie
cytat z meila
"Witam!
Posiadam w ofercie stelaż.który należy założyć w całości,bez centralnego bocznych sie nie założy.Są przygotowane pod wkręcenie mocowań MONOKEY,dzięki temu rozwiązaniu,bezpośrednio na stelaż można zakłdać kufry np.GIVI Monokey,KappaMonokey,chińskie Motrix itd.
Zdjęcie przedstawia stelaż centralny z dokręcona ramką na torbę(forma bagażnika)oraz z widocznymo mocowniami Monokey,pod zapięcie kufra.
Czas realizacji ok.2 tyg.wysyłka pocztą.tj.koszt stelaża+koszt wysyłki pozdrawiam Robert Bartkowiak
"
nie wszystko maja na stronie

cytat z meila
"Witam!
Posiadam w ofercie stelaż.który należy założyć w całości,bez centralnego bocznych sie nie założy.Są przygotowane pod wkręcenie mocowań MONOKEY,dzięki temu rozwiązaniu,bezpośrednio na stelaż można zakłdać kufry np.GIVI Monokey,KappaMonokey,chińskie Motrix itd.
Zdjęcie przedstawia stelaż centralny z dokręcona ramką na torbę(forma bagażnika)oraz z widocznymo mocowniami Monokey,pod zapięcie kufra.
Czas realizacji ok.2 tyg.wysyłka pocztą.tj.koszt stelaża+koszt wysyłki pozdrawiam Robert Bartkowiak
"
- borbet
- bywalec
- Kontakt:
goman pisze:może coś takiego cię zainteresuje
www.motostel.pl
bardzo fajny stelaż, tylko pytanie czy da rade go zamocować jak wydech jest poprowadzony górą?? Ja właśnie mam ten dylemat

- Hefajstos
- klepacz
- Imię: Maciej
No tak, ale jak chcesz gdzieś dalej jechać i jeszcze zabierasz pasażera, a szczególnie kobietę, to musisz się jakoś zapakować, a wiadomo że wtedy bagażnik lub torby są niezbędne.kris2k pisze:ale po co Wam bagaznik? vfr to nie choper zeby dawac bagaznik i moze kufer jeszcze do tego skorzany?
jak dla mnie chybiony pomysl
cos jakby chciec sobie spacerowki zamontowac![]()
![]()
Dla mnie VFR-a jest motocyklem uniwersalnym i różne rzeczy na niej już woziłem i dlatego mam bagażnik i wcale nie traktuje go jako coś złego.
Co innego gdyby tak jak piszesz zakładałoby sie spacerówki, dodatkowe lampy, frędzelki...., ale bagażnik, to tylko kwestia uniwersalności i tyle
- Rychu
- pisarz
ok , mam juz tez stelaz i zamocowalem prawie caly , w kilku miejsach musialem troszke go "naciagnac" aby pasowal , zastanawiam sie czy to nie popeka ?
co nie pasilo to : jedno mocowanie centralnego do ramy o kilka mm mijalo sie z otworem - naciaglem i jest ok , boczny lewy - odnoga do mocowania przy stopce tez sie nieco mijala z boku - naciaglem , ale w ten sposob naciaglem caly bagaznik , prawej jeszcze nie mocowalem.
co nie pasilo to : jedno mocowanie centralnego do ramy o kilka mm mijalo sie z otworem - naciaglem i jest ok , boczny lewy - odnoga do mocowania przy stopce tez sie nieco mijala z boku - naciaglem , ale w ten sposob naciaglem caly bagaznik , prawej jeszcze nie mocowalem.