Sowa, zwracam się to Ciebie jako poety, weźmy się za nich bo jakość tego wątku upada.
---
Czy można pisać w temacie cycki inaczej? Ano można:
"Cisza hotelowego korytarza wzmagała nasze napięcie. Ciągnęła mnie za rękę delikatnie stąpając po miękkim dywanie. Krocząc za nią spijałem zapach jej włosów, leciutka nuta lawendy. Stanęła w końcu przodem przed drzwiami swojego pokoju i drżącą ręką zaczęła szukać klucza w torebce, drugą dłonią, splecionymi palcami, cały czas ściskała moją dłoń. Światło zgasło. Uwolniłem rękę i obie dłonie wsunąłem pod jej ramionami i zaplotłem pod jej piersiami. Upuściła klucz. Odchyliła głowę do tyłu opierając na moim ramieniu. Przylgnęliśmy skroniami do siebie a jej włosy wplątały się w moje ucho. Tuląc się tak trwaliśmy chyba wieczność a może sekundę. Powoli zaczęła obracać się przodem by objąć mnie w mocnym uścisku. Znów zapaliło się światło korytarza. Miała gorące i namiętne usta. Schyliłem się w końcu i podniosłem klucz. Przyciskając ją do drzwi przekręciłem zamek i nacinałem klamkę. Pociągnęła mnie za krawat do wnętrza i znów gwałtownie wtuliła się we mnie. Na dźwięk zatrzaskujących się drzwi drgnęła, czułem jej piersi dyszące, rozpalone...
-----
"
Prawda, że można inaczej?
To prowokacja artystyczna