Chciałbym znaleźć tutaj propozycje konkretne odnośnie ciekawych filmów, seriali z krótkim opisem, dla potencjalnych widzów.
Sam jako olbrzymi fan seriali - ale nie typu " M jak Masakra", czy " szcze na barwy" tudzież " samo picie " czy " Na Wspólnej "
Jestem fanem seriali, z których jak dotąd poza dr House`m, żaden inny nie został wyemitowany w naszej kochanej TV, za to pasą nas wymienionymi wcześniej przeze mnie ciagnącymi się jakąś niewyobrażalną liczbę odcinków bezsensowną liczbą seriali o niczym.
Pomysł na założenie takiego tematu, przyszedł mi do głowy kilka dni temu, gdy klikając pomiędzy siedmioma kanałami TV jakie mam dostępne, trafiłem na jeden z rozpoczynających się w/w przeze mnie seriali i szczena mi opadła, gdy zobaczyłem że będzie to odcinek 1200...któryśtam..... Na moje usta cisnęło się " no żesz k..wa ja pi...ole "
To nie ma pieniedzy na seriale typu odwróceni, pittbull, glina.... itd. Moim zdaniem, seriale emitowane w naszej TV nie wnoszą nic ciekawego. Żeby nie było, że nic na ten temat nie wiem, przez pewien czas - dość długi, ogladałem " M jak Miłość " Robiłem to, aby zyskać wiedzę i móc dość konkretnie wypowiadać się na temat naszych seriali. I wiecie co wam powiem ? Gówno jakich mało !!!!!! Jestem w stanie zrozumieć panie w okolicy 50-tki lub po które tą szmire łykają, ale kurde nasze społeczeństwo nie składa się z tylko takich ludzi. Ale ci pozostali, nie biorą udziału w głosowaniu na telekamery i innych ciekawych notowaniach, bo mają co innego do roboty. Jeżdżą motocyklem, grają siate, kosza itp, chodzą na basen, na dyskoteki. Natomiast to co jest wyświetlane w TV, niestety jest sterowane przez przeciętną Panią w wieku 48+.
Reasumując, dla wszystkich, którzy czasem chcieliby obejrzeć coś innego - nie mówię że lepszego, bo Pani 48+ nie będzie ciekawiła większość zamieszczanych tutaj propozycji, dla tych wszystkich jest ten właśnie temat.
Na dzień dzisiejszy, pragnę zaproponować w tematyce motocyklowej, właśnie zassałem i obejrzałem 2 pierwsze odcinki serialu "Sons of Anarchy "
Zawsze zasysam dwa pierwsze odcinki, bo nie wszystko mnie zainteresuje, ale to wydaje się być ciekawe i polecam zwłaszcza motocyklistom. Serial jest o gangu motocyklowym, działającym w małym miasteczku w Calliforni - ci to maja dobrze

Gang zajmuje się jak do przewidzenia działalnością przestępczą - handel bronią, ale nie chca na swoim terenie narkotykowych dealeroow i walczą z nimi. Poza tym dzięki V-ce Presidentovi clubu, cos isę zaczyna zmieniać.........
Mi sie nawet podoba serialik i polecam na zimowe wieczory. Jak by co, mogę wrzucać na FTP po odcinku

Druga moja propozycja, wypływa z faktu iż czasem kobiety nakarmią, pozmywają, posprzątają i się pchaja na kanape obok

" Cougar Town " Świetna rola Countrey Cox - znanej z " FRIEND`s " z roli Moniki.
Laksa w wieku 40 lat, tuz po rozwodzie wraz z sąsiadami, małoletnią puszczalską koleżanką z pracy, dorastającym synem, innym sąsiadem z naprzeciwka też tuz po rozwodzie oraz byłym mężem no i często zmienianymi chłopakami w sypialni, na prawdę umilają każdy z króciutkich - bo ok 20 min odcinków. Szczerze polecam - i ostrzegam - mnie ten serial nawet śmieszy - zreszta spróbujcie sami