Muszę przyznać Luke że mnie rozbawiłeśLukeVFR pisze:ale kiedys w koncu sie nudzi i chcesz coegos innego nawet jesli ona byla Twoja wymarzona. dokladnie tak samo jak z kobitami....
kupić nie kupić?
No, a jeszcze potem stwierdzasz, ze ta poprzednia to byla moze i nie tak dzika jak ta obecna, ale za to ladnie miauczala zamiast charczec, potulnie spelniala twoje oczekiwania zamiast ci sie wyrywac, miala dluzsze przebiegi na jednej zawartosci portfela, noge miala wprawdzie jedna, ale za to jaka piekna w porownaniu z dwoma cienkimi patkykami tej nowej, i miala o dwie piersi wiecej... No i mogles na niej wytrzymac naprawde dlugo, a nie jak z ta nowa - zlazic z niej z bolaca dupaLukeVFR pisze:ale kiedys w koncu sie nudzi i chcesz coegos innego nawet jesli ona byla Twoja wymarzona. dokladnie tak samo jak z kobitami....
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Zgadzam się z przedmówcami - jest wiele innych świetnych motorów:
SHL 125
WSK 175
Panonia 250
Ural itp.
tu chłopie musisz zainwestowac w nakładkę na zadupnik - kilka stówek poleci, odkręcic podnóżki pasażera/rki/ inwestycja we wkrętak bo inaczej płec niewieścia pcha się za plecy bez opamiętania. Wogóle nie zwalniaj poniżej 160 no po prostu lezą jak muchy.
Warunek: możesz kupic w dowolnym kolorze pod warunkiem, ze będzie to kolor?... CZERWONY
Mój dziadek powiadał, że lepiej grzeszyc i zalowac, niż żałowac, że się nie grzeszyło
Chłopie! kupuj i nie załuj, niż masz żałowac że nie kupiłeś
SHL 125
WSK 175
Panonia 250
Ural itp.
tu chłopie musisz zainwestowac w nakładkę na zadupnik - kilka stówek poleci, odkręcic podnóżki pasażera/rki/ inwestycja we wkrętak bo inaczej płec niewieścia pcha się za plecy bez opamiętania. Wogóle nie zwalniaj poniżej 160 no po prostu lezą jak muchy.
Warunek: możesz kupic w dowolnym kolorze pod warunkiem, ze będzie to kolor?... CZERWONY
Mój dziadek powiadał, że lepiej grzeszyc i zalowac, niż żałowac, że się nie grzeszyło
Chłopie! kupuj i nie załuj, niż masz żałowac że nie kupiłeś
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Lucek
- stary wyjadacz

- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
ale wazelina poleciala 
chyba cos bedzie

Doyar:
- nie charczy i mialczy ale slabiej (dziwne to przyznam bo prawie jak zebaty rozrzad
)
- spelnia bez wyrywania
- z przebiegiem sie nie martwie ta ledwie dziewictwo stracila
- fakt bardziej leci na portfel
- ta ma dwie wysokie niogi w ponczoszkach SHARK :]
- co do piersi to ja wole dwie duze zamiast 4 malych ale widze ze Ty nie
smisznie by to wygladalo bo 2 dolne by musialybyc na brzuchy:)
- dupa nie boli tylko lapy od jazdy w pionie
ale nigdy zem powiedzial ze ktoras jest zdecydownie lepsza.... od drugiej
chyba cos bedzie
Doyar:
- nie charczy i mialczy ale slabiej (dziwne to przyznam bo prawie jak zebaty rozrzad
- spelnia bez wyrywania
- z przebiegiem sie nie martwie ta ledwie dziewictwo stracila
- fakt bardziej leci na portfel
- ta ma dwie wysokie niogi w ponczoszkach SHARK :]
- co do piersi to ja wole dwie duze zamiast 4 malych ale widze ze Ty nie
- dupa nie boli tylko lapy od jazdy w pionie
ale nigdy zem powiedzial ze ktoras jest zdecydownie lepsza.... od drugiej
Nie ma boga, jest Mmmmotór!