NEGATYWNIE
- Wojtek86
- klepacz
- Imię: Wojtek
- Kontakt:
Wszystko wskazuje na to, że marzec przywita nas śniegiem i mrozem 
Marzec również zimowy
Marzec będzie stanowić kontynuację lutowej pogody, a więc będzie zimno i śnieżnie. Wszystko wskazuje na to, że tegoroczna wiosna nadejście później niż zazwyczaj.
Kwiecień mokry i chłodny
Kwiecień będzie bardzo nieprzyjemny. Musimy się liczyć z dużą ilością mokrych dni i pochmurnym niebem. Dzięki temu temperatura będzie niska i może nie przypominać wiosny.
Maj mokry i chłodny
Maj nie będzie nam przynosić prawdziwej wiosny, ponieważ spodziewamy się częstszego niż zwykle w tym miesiącu napływu mas powietrza z północnego wschodu. Wędrujące nad Europą mokre układy niżowe często będą nam przynosić deszcze i deszcze ze śniegiem. W pogodne noce i poranki możliwe są większe przymrozki.
Czerwiec suchszy i cieplejszy
Najprawdopodobniej dopiero czerwiec przyniesie nam wyzwolenie od pogody chłodnej i mokrej. Będziemy mogli wreszcie liczyć na więcej słonecznych i gorących dni.

Marzec również zimowy
Marzec będzie stanowić kontynuację lutowej pogody, a więc będzie zimno i śnieżnie. Wszystko wskazuje na to, że tegoroczna wiosna nadejście później niż zazwyczaj.
Kwiecień mokry i chłodny
Kwiecień będzie bardzo nieprzyjemny. Musimy się liczyć z dużą ilością mokrych dni i pochmurnym niebem. Dzięki temu temperatura będzie niska i może nie przypominać wiosny.
Maj mokry i chłodny
Maj nie będzie nam przynosić prawdziwej wiosny, ponieważ spodziewamy się częstszego niż zwykle w tym miesiącu napływu mas powietrza z północnego wschodu. Wędrujące nad Europą mokre układy niżowe często będą nam przynosić deszcze i deszcze ze śniegiem. W pogodne noce i poranki możliwe są większe przymrozki.
Czerwiec suchszy i cieplejszy
Najprawdopodobniej dopiero czerwiec przyniesie nam wyzwolenie od pogody chłodnej i mokrej. Będziemy mogli wreszcie liczyć na więcej słonecznych i gorących dni.
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
Ile ludzi tyle opinidragoo pisze:Ja nie wierze w długoterminowe pogody. Milion razy się mylili przewidując deszcze i wiatry a świeciło słońce. Ja ufam tylko prognozom na dzień następny. Więc o wiosnę się nie martwie

Ja słyszałam, iż koniec Marca bedzie słoneczny.
Mogliby chociaż dojść do konsensusu, Ci nasi meteorolodzy.
...
- scibor
- pisarz
- Imię: Patryk
- województwo: warmińsko-mazurskie
takie ladne nowe opony sobie do samochodu kupilem, bo rewelacyjnie w sniegu robia... wczoraj przyjechaly kurierem, dzis zalozylem i co? no i co? i k.... +3Fisher pisze:DO DUPY!!!! Śnieg topnieje.........KOCHAM ZIMĘ!!

i kurde, jeszcze 3 worki wegla dzis kupilem... do rzyci z taka zima, jak sie czlowiek przyzwyczai i oswoi to ona sobie jaja robi