NEGATYWNIE
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
pogoń spółdzielniePETER pisze:kur..... przez porąbana zimę dach zaczął przeciekać w swierzo wyremontowanym pokoju rozwala mnie to

do bani wolne się kończy i sesja się zaczyna

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
Łysolek pisze:Peter mieszka "na swoim"arcziartur pisze:pogoń spółdzielniePETER pisze:kur..... przez porąbana zimę dach zaczął przeciekać w swierzo wyremontowanym pokoju rozwala mnie to![]()
Jakby co Peter to kup rolke papy moge wpaśc i pouszczelniać , tylko jeszcze palnik załatw

troszkę lepiku też się przyda na obróbkę przy kominie jak by to tam leciało

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE
- Gregory
- ostry klepacz
- Imię: Grzesiek
- województwo: małopolskie
- Kontakt:
Ta zajeb... zima. Nie dość, że nie mogę się dostać do moto, to jeszcze muszę odśnieżyć ponad 500m2, zanim wyjadę z domu 

Motocykl jest jak media markt -nie dla idiotów
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
Grewel-Moto - części i akcesoria do moto - 505-078-145 - potrzebujesz coś, dzwoń lub pisz.
CB500, VFR800 Vtec i VFR800 Fi, CBR600RR, K1200S,
- SADO
- teksciarz
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Tam często stoją, albo na gdańskim albo pod na wisłostradzie, a na dodatek często kamera w fotoradarze siedzi. To ze 200 jesteś w plecy.diablique pisze:p.s. stoja na gdanskim
Jedyne co mogę napisać to że współczuję, ale Tobie na nic to się nie przyda. Dzień i tak zje..ny...Łysolek pisze:nie dośc że ch*jnia w pracy to jeszcze zajeba*em w auto
Ja z kolei pogryzłem się w robocie z kierownikiem, bo ten głąb je..ny nie ma pojęcia o robocie, a wpie...la się we wszystko. Ma stanowisko specjalisty ds. czegoś tam, ale ku..s produkcji na oczy nie widział, bo cały czas w biurze siedzi i tylko dzwoni jak problem jakiś jest. Ch.j choć raz by przyszedł i zobaczył na czym to polega, ale nie lepiej w fotel pierdzieć i pretensje go garbatych mieć, że dzieci mają proste.

WSK 125 > CZ 350 > Yamaha XJ 600 > VFR 800, Junak i WFM 

-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
Jak te ludzie strasznie dużżżżżżżżżżżżżżżżżżżoooooooooooooo
PIJĄ
Nie nadążam donosić na półki sklepowe czyli Żabkowe wszelkich trunków.
Muszę się jeszcze douczać w temacie ALKOHOLE.
Czytam..... o piwach,winach ,wódkach.
Joaśka
PIJĄ

Nie nadążam donosić na półki sklepowe czyli Żabkowe wszelkich trunków.
Muszę się jeszcze douczać w temacie ALKOHOLE.
Czytam..... o piwach,winach ,wódkach.
Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
Siebie i tak nie oszukasz.
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt: