Witam wszystkich z moim nowym nabytkiem
- Pieciu
- bywalec
- Imię: Bartek
- Kontakt:
Witam wszystkich z moim nowym nabytkiem
Witam chce sie z wami wszystkimi przewitac na nowym forum, nabylem motocykl vfr800vtec z 2002roku w super stanie i czekam teraz tylko na ocieplenie abym mogl sie w koncu przejechac i psrawdzioc co ona potrafi. Mysle ze sie nie rozczaruje po przesiadce z cbr600 f4i. Mam nadzieje ze bede zadowolony pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Maniek vfr
- zadomowiony
- Imię: Mariusz
- macias81
- Imię: Maciej
- Kontakt:
Witam kolegę!
Ja też świeżo na forum…
Sam jestem ciekaw co powiesz po przesiadce z CBR, bo przyznam się, że nosząc się z zamiarem zmiany motocykla brałem też pod uwagę właśnie taką CBR.
Wybór jednak padł na VFR800 RC46 (`98) i nie żałuję – wizualnie rządzi! Na wrażenia z jazdy przyjdzie czas jak się zrobi cieplej, a poza tym to i tak nie mam za bardzo z czym porównywać, bo przesiadłem się z GPZ500S
a ta sztuka faktycznie smacznie wygląda! napewno zwróci uwagę widząc ja na żywo.
pozdr
Ja też świeżo na forum…
Sam jestem ciekaw co powiesz po przesiadce z CBR, bo przyznam się, że nosząc się z zamiarem zmiany motocykla brałem też pod uwagę właśnie taką CBR.
Wybór jednak padł na VFR800 RC46 (`98) i nie żałuję – wizualnie rządzi! Na wrażenia z jazdy przyjdzie czas jak się zrobi cieplej, a poza tym to i tak nie mam za bardzo z czym porównywać, bo przesiadłem się z GPZ500S

a ta sztuka faktycznie smacznie wygląda! napewno zwróci uwagę widząc ja na żywo.
pozdr